Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Míchací centrum fasádních barev a omítek QUICK MIX
Nechte si namíchat ten nejskvělejší vámi vybraný odstín barev - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Nymburk
Stavebniny stavební materiál fasádní barvy Nymburk
Naše společnost STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Vám nabízí kompletní sortiment stavebního materiálu
Koupelny Nymburk koupelnové studio Poděbrady sprchové kouty Kolín
V naší vzorkovně si vyberete obklady, dlažbu a zařizovací předměty
Mobilní WC pronájem WC Servis
Nabízíme krátkodobý či dlouhodobý pronájem mobilních WC, kterého lze využít na staveništích, koncertech nebo koupalištích.
Kvalitní stavební materiál je základem kvalitního domu - Nymburk
Stavíte, renovujete či opravujete dům? Pak se vám určitě budou hodit kvalitní stavebniny. Pořízením dobrého stavebního materiálu uděláte ten nejdůležitější krok k podařenému výsledku. Na prodej stavebnin se zaměřuje i naše firma STAVEXA – stavebniny. Prodej stavebního materiálu neuskutečňujeme pouze v obci Sadská, kde se nachází naše sídlo, ale ...
Míchací centrum fasádních barev a omítek Quick Mix, siloxany, silikony, akryl
V našich stavebninách pro Vás máme k dipozici míchací centrum fasádních barev a omítek Quick Mix, namícháme Vám siloxany, silikony i akryl.
Pronájem mobilní wc Praha chemické záchody Poděbrady Kolín Hradec
Prodej a pronájem mobilních toalet pro pořádání firemních, kulturních a výstavních akcí.
Kadibudka pronájem, WC servis, suché WC, mobilní toalety, obytné buňky
Zabýváme se především pronájmem a prodejem, servisem mobilních WC, kadibudek, pisoárů, suchých WC, mobilních toalet, obytných buněk, ale i mobilního oplocení.
Splachovací systémy, nádržky, splachovače klozetů, pisoárů, vypouštěcí zařízení
Dodáváme různé koupelnové vybavení, jako jsou splachovací systémy, nádržky, splachovače klozetů nebo pisoárů, různý vypouštěcí zařízení a další.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Prodej, pronájem, mobilní toaletní kabiny, WC, kadibudky, oplocení, pisoáry
Zajišťujeme prodej a pronájem mobilních toaletních kabin, jako jsou například kadibudky, pisoáry, mobilní WC, invalidní toalety a další.
Sprchový kout s vaničkou - parní kabina
Nabízíme vám jedinečnou parní kabinu pro jednu osobu – sprchový kout s vaničkou. Je vyroben z vysoce kvalitních hliníkových profilů.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Prodej, sanitární keramika, umyvadla, wc, bidety, pisoáry, klozety
Prodej sanitární keramiky do koupelny, najdete u nás různé druhy umyvadel, WC, bidetů, pisoárů, klozetů a mnoho dalších.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Luxusní sprchové kouty ANNEA za výhodné ceny
Luxusní sprchové kouty ANNEA v provedení antiplakové úpravě za výhodné ceny. Luxusní sprchové kouty ANNEA prvotřídní kvalita do vaší koupelny. Exkluzivní bezrámové zástěny dodají sprchovému koutu na atraktivitě. Kvalitní zástěny jsou z čirého skla o síle 6 mm. Antiplaková úprava udrží déle skla bez jediné kapky. Zástěny ANNEA si můžete ...
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Pronájem mobilní WC pro invalidy na akce či při sportu
Výhodný pronájem invalidního mobilního WC. Invalidní mobilní WC toaleta najde své využití především na kulturních či sportovních akcích.
Přírodní kámen v interiéru -  Kamenné obklady INDOOR
Přírodní kámen v interiéru je tou pravou volbou pro Vás. Kamenné obklady INDOOR jsou nejen designové, ale i praktické a trvanlivé. Kamenné obklady můžete použít pro Váš krb, stěnu, v koupelně i v kuchyni. Udělejte Váš prostor originálním! Kamennými obklady můžete obložit celé stěny či podlahy nebo jen použít pásek pro ozvláštnění ...
Kámen pro dlažbu, kamenná dlažba, přírodní kámen prodej - Travertin špachtlovaný
Zabýváme se prodejem kamene pro dlažbu, kamenných dlažeb a přírodního kamene. Aktuálně máme akci na Travertin špachtlovaný. Travertin špachtlovaný má broušený povrch. Použití je vhodné na obklady i jako dlažba v interiéru. Nabízíme široký sortiment kamenných dlažeb pravidelných nebo-li formátovaných a rovněž nepravidelných nebo-li ...
Nic nekupujte, jen si pronajměte mobilní WC | Nymburk
Mobilní WC si u nás můžete vybrat v několika různých typech. Využijte pronájem WC na firemní či soukromé akce, festival nebo na stavbu.
NOVINKA - mobilní wc  pro naše nejmenší
Zajišťujeme pronájem jak dětských toalet, tak i jiného sortimentu, které zaručí veškeré pohodlí na venkovních akcích.
Kámen pro obklad, obkladové pásky, přírodní kámen prodej - Ben pásky
Kámen pro obklad, obkladové pásky či přírodní kámen - Ben pásky Vám zajistí David Donát z firmy Kámen Donát. Obkladový pásek Ben je kámen určený k obkládání Vaše interiéru i exteriéru. Zadní strana obkladové pásku je řezaná a přední je přírodní. Dodáváme v barvě od béžové až po šedou s kresbou, která je více čí méně znatelná. Pásky můžete ...
Mobilní WC pronájem - WC Servis s.r.o.
Mobilní WC se hodí v mnoha případech, ať už pořádáte zahradní oslavu pro pár přátel či festival. Mobilní WC si u nás můžete vybrat v několika různých typech.
Mobilní toaleta s přebalovacím pultem - novinka na trhu, pronájem dětských mobilních toalet
Dětské mobilní WC, novinka na trhu, mobilní toaleta s přebalovacím pultem - pronájem dětských mobilních toalet od firmy WC servis Nymburk
Interiérové dveře Nymburk - Ateliér Dům a byt
Firma Ateliér Dům a byt z Nymburku se zabývá prodejem a montáží interiérových dveří. V naší nabídce naleznete interiérové dveře od prověřené firmy Solodoor. Naše firma Ateliér Dům a byt nabízí interiérové dveře v provedení folie, dýha, CPL a v rozmanitých odstínech. V naší nabídce jistě nepřehlédnete posuvné dveře, bezpečnostní nebo protipožární. ...
Mobilní WC na stavby nebo akce
Mobilní WC jsou vyrobeny nejmodernější technologií s neotřelým vzhledem. Součástí toalet jsou i přídavné prvky, které ocení jak běžný uživatelé.
Invalidní mobilní wc
Pro své zákazníky zrealizujeme pronájem mobilních invalidních wc, které jsou velmi dobře dostupné pro tělesně postižené občany.
Plovoucí podlahy od renomovaného podlahářství (Nymburk)
Zařizujete byt či dům a nechcete mít všude jen zaprášené koberce, nemoderní linoleum či studenou dlažbu? Máte zájem dopřát svým chodidlům pohodlnou a svému zraku krásnou podlahu? U nás vám můžeme nabídnout elegantní řešení za přijatelné ceny. Zabýváme se mimo jiné i výrobou, prodejem a montáží kvalitních plovoucích podlah, které vašemu domovu ...