Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Betonárna Mělník, Mladá Boleslav, výroba betonu a betonových směsí, dovoz betonu vlastními vozidly
Betonárna Mělník, Mladá Boleslav, výroba betonu a betonových směsí, dovoz betonu vlastními vozidly, recyklace zbytkového betonu.
Kvalitní hliníková okna a dveře do všech typů budov
Okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů, celoskleněné dveře, příčky a koupelnové série dodává ALUWIN s.r.o., Středočeský kraj.
Zakázkové fasády - možnost napodobení jakékoliv omítky při lokální i celoplošné rekonstrukci
Zakázkové fasády umožňující napodobení struktury a barvy jakékoliv omítky ať již při lokální či při celoplošné rekonstrukci nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Omítky pro obnovu fasád historických objektů uznávané památkáři - výroba
Obnova fasád historických objektů vyžaduje kvalitní fasádní omítky. Společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy je v tomto oboru specialistou a fasádní omítky vyrábí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Probarvené štuky, omítky a malty - výroba odstínu na zakázku
Probarvené štuky, omítky a malty vyrobené na zakázku podle požadovaného odstínu nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. Neratovic, nedaleko od Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Okna, dveře a zimní zahrady z hliníkových profilů ALIPLAST a ALUPROF, dodávka a montáž
Hliníková okna a dveře Vám vyrobí a namontuje firma s dlouhodobými zkušenostmi ALUWIN s.r.o. sídlící v Kralupech nad Vltavou. Nejvyšší kvalita pro Váš dům i zimní zahradu.
Kvalitní okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů
Kvalitní okna, dveře, stěny, příčky, zimní zahrady z hliníkových a dřevohliníkových profilů, sklohliníkové fasády vyrábí a montuje společnosti ALUWIN s.r.o.
Plastové jímky a kanalizační šachty od tradičního výrobce - Praha, střední Čechy
Potřebujete plastovou jímku, kanalizační či vodoměrnou šachtu? Pak se spolehněte na českého výrobce s dlouholetou tradicí!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku, PVC Vás přesvědčí vysokou kvalitou
Ucelená systémová řešení pro moderní elektroinstalace zajistí úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku a PVC vyrobené ve vysoké kvalitě od společnosti Niedax-Kleinhuis s.r.o.
Plastové šrouby, zátky a další plastové součásti - Všetaty
Plastové součásti mají své využití jak při výrobě nábytku, tak i ve strojírenství a stavebnictví, a používají se také v oblasti elektrotechniky i v mnoha dalších oborech.
Sklolaminátové zastřešení ČOV Neratovice zamezuje úniku nežádoucích pachů
Snadné, rychlé a bezpečné řešení nejen pro ČOV umístěných v obytné zástavbě představují sklolaminátová zastřešení ČOV od společnosti POLA Neratovice s.r.o.
Výrobce žlabů Mělník - novinka MTC drátěné žlaby – blesková instalace, žádné šroubování
Výrobce kabelových nosných žlabů Niedax-Kleinhuis s.r.o. sídlící nedaleko Mělníka představuje převratnou novinku MTC drátěné žlaby pro bleskovou instalaci bez spojek a šroubů.
Elektroinstalační materiály, kabelové žlaby Mělník
Naše společnost Niedax-Kleinhuis s.r.o. vyrábí elektroinstalační materiál. Specializujeme se na kabelové systémové vedení. Také jsme největší světová firma vyrábějící ocelové kabelové žlaby. Výroba a prodej: - C lišty a profily - hliníkové a kovové žebříky - kovově, parapetní, hliníkové, drátěné, nerezové a plastové žlaby - mosazné a ...
Stavební práce, rekonstrukce bytů a domů Mělník
Firma Pavel Fiala Strikes.cz nabízí profesionální a kvalitní provedení těchto prací za rozumné ceny: • dodavatelská a obchodní činnost • prodej, montáž plastových oken a dveří (z kvalitních Německých profilů) • rekonstrukce domů/bytů • výstavba RD • bytová jádra • zednické práce • bourací a výkopové práce • vyklízecí práce • obklady, ...
Instalatérské a topenářské potřeby, sanitární keramika, Neratovice
Sdružení podnikatelů Nerastav Král & Blahout provozuje v Neratovicích na adrese Kostelecká 154 prodejnu VODA - TOPENÍ - PLYN - KANALIZACE se širokým sortimentem instalačního a topenářského materiálu, sanitární keramiky, kotlů plynových, na pevná paliva a bojlerů. Otevírací doba: po-pá 7-11:30, 14-17, so 8-11. Nabízené produkty: - ...
Prodej a servis - plynové kotle, kotle na pevná paliva, revize kotlů, Neratovice
Sdružení podnikatelů Nerastav Král & Blahout, zkušený odborník v oboru instalatérských a topenářských prací nabízí: Prodej a servis: - kotle - plynové kotle, kotle na pevná paliva všech značek (např. Mora, Protherm, Ferroli, Vaillant atd.). Dále zabezpečuje kontroly kotlů a revize odběrných plynových zařízení. Svou činností se ...
Výroba montáž protipožární dveře
Vyrábíme a montujeme protipožární dveře. Další výrobky: - nábytek - okna - dveře - schody - repliky - garážová vrata - kuchyně - pergoly - zimní zahrady. Více info naleznete viz odkaz níže:
Výroba sklolaminátové potrubní systémy
Společnost POLA Neratovice s.r.o. se zabývá výrobou sklolaminátových stavebních prvků. Hlavní náplní je výroba střech pro čistírny odpadních vod. Provádíme: - montáž, opravy a kompletní servis sklolaminátových potrubních systémů - výroba nádrží, zásobníků a jímek - výroba poklopy šachet a kanálů - biofiltry.