Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Umývárny a zásobníky na vodu pronájem Slaný zajistí hygienické podmínky i v místech bez vody
Pořádáte hromadnou akci a potřebujete zajistit základní hygienické podmínky? Pronájem umýváren a zásobníků na vodu od společnosti TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný Váš problém jednoduše vyřeší.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí pro občanskou výstavbu i výrobní linky Kladno
Kompletní výrobu rozvaděčů nízkého napětí pro byty i průmyslové podniky Vám zajistí spolehlivá firma s profesionálním přístupem UNISERVIS Hašek, s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Transportní beton prodej Kladno  - z certifikovaného kameniva za příznivé ceny
Transportní beton – beton z certifikovaného kameniva s dopravou na stavbu za příznivé ceny zhotovuje a prodává Miroslav Karas DestroBeton s.r.o., Kladno.
Mobilní toalety, WC, toitoika, pisoáry, karavany a přívěsy, Slaný
Mobilní WC toalety, toitoika s umyvadlem, přebalovacím pultem, pisoáry, karavany, hygienické zázemí na kempy, společenské akce zajišťuje TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o.
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické kabely, měřící technika Slaný
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické, měděné, průmyslové kabely, přípojky, systémové skříně a měřící techniku vyrábí a dodává Helukabel CZ s.r.o., Slaný.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Omítky a zateplovací systémy – široký výběr kvalitních produktů
Široký výběr kvalitních omítek a zateplovacích systémů pro novostavby i rekonstrukce naleznete v nabídce společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Obklady a dlažby prodej Kladno – široký sortiment, vysoká kvalita, dobrá cena
Vybíráte keramické obklady a dlažby a hledáte obchod s širokým výběrem a dobrými cenami? Firma Rajniš stavebniny z Kladna prodává kvalitní značky od renomovaných výrobců.
Pórobetonové tvárnice YTONG prodej Kladno – moderní stavební materiál
Stavíte nebo opravujete dům? Pak jistě stavební materiál s těmi nejlepšími izolačními a mechanickými vlastnostmi. Prodej pórobenových tvárnic YTONG zajišťuje firma Rajniš stavebniny z Kladna.
PVC a vinylové podlahy, odolné a snadno udržovatelné - prodej i odborná pokládka
Vzorkovna společnosti NOKO Podlahy, kterou můžete navštívit na Praze 5, nabízí nejen prodej praktických a odolných PVC a vinylových podlah, ale také jejich odbornou pokládku.
Okna a dveře prodej Kladno – základní i pokročilé produktové řady
Okna a dveře jsou investicí na mnoho let. Nabídka kvalitních oken a dveří, které prodává firma Rajniš stavebniny z Kladna, jistě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.
Speciální kabely Kladno – výroba na míru
Nevyhovují běžné kabely Vašim specifickým požadavkům? Společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně nabízí výrobu speciálních kabelů a vodičů na míru včetně odborného návrhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Mobilní WC k pronájmu Praha se zabezpečeným hygienickým servisem personálem firmy TOI TOI
Mobilní WC k pronájmu včetně kompletního hygienického servisu zajišťuje společnost TOI TOI se sídlem ve Slaném.
blaugelb - kvalitní značkové výrobky Kladno - vše pro dveře a okna
Kvalitní značkové výrobky zahrnující vše potřebné k instalaci dveří a oken od naší zákaznické značky blaugelb nabízí společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Výběr podlahy ve vzorkovně Praha 5 Zličín nebo ještě pohodlněji u Vás doma
Výběr podlahy může být velmi pohodovou a příjemnou zábavou, jste-li ve vzorkovně společnosti NOKO Podlahy Praha 5 Zličín nebo přímo ve Vašem interiéru.
Lepené vinylové podlahy Moduleo SELECT vč. pokládky za skvělou cenu
Vinylové podlahy Moduleo SELECT i s nalepením nabízí za skvělou akční cenu firma NOKO Podlahy z Prahy. Za m2 vč. pokládky zaplatíte nyní pouhých 460 Kč + snížená sazba DPH!
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, koupelnové studio, e-shop
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, sprchové vaničky, příslušenství a náhradní díly Vám dodá koupelnové studio Hüppe s.r.o.
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, datové, flexibilní, výroba
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, fotovoltaiku, datové a flexibilní kabely, kabelové příslušenství vyrábí společnost Helukabel CZ s.r.o.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Pryžové podložky, pásky a terče vyrovnávají nerovnosti při stavbě venkovní terasy
Gumové podložky, pásky a terče z recyklované pryže jsou velmi efektivním řešením pro vyrovnání nerovností a vytvoření potřebného spádu při stavbě venkovních teras.
Vnější a vnitřní automatické dveře Kladno - vysoká životnost
Automatické dveře jsou v dnešní době moderních technologií naprostou samozřejmostí. Společnost Hanoka se zabývá výrobou a montáží automatických dveří vysoké kvality.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Veřejné automatické toalety prodej Slaný – komfortní a odolné proti zničení
Veřejné automatické toalety odolné proti hrubému zacházení a zničení pro použití ve venkovních i vnitřních prostorách prodává společnost TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný.
Střešní krytina a okapové systémy prodej Kladno - střešní krytiny od spolehlivých a prověřených dodavatelů
V naší nabídce stavebnin se sídlem na Kladně najdete betonovou střešní krytinu, přírodní pálenou střešní krytinu z keramické hlíny a vlnitou bitumenovou krytinu.
Rozvaděče nízkého napětí ze speciálního plechu ALUZINK -  vybírejte podle specifikace Kladno
Rozvaděče nízkého napětí dodává společnost Uniservis Hašek Kladno, která je vyrábí ze speciálního plechu Aluzink.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Kabely a vodiče pro infrastrukturu výroba, prodej Kladno
Společnost Helukabel CZ s.r.o. je jedním z největších evropských výrobců a dodavatelů v oblasti kabelů, vodičů a kabelového příslušenství.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno