Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Plastové obkladové profily lišty palubky fošny dlažba Pardubice
Prodej, výroba: - podlahové profily Ever-Deck - plastové profily - plotové profily - obkladové profily, latě, hranoly, fošny, palubky ,madla,parapety a - zahradní doplňky - lavičky, stoly, květináče, koše, pískoviště, vinotéky apod. - plastová dlažba - zatravňovací a plné dlaždice - krycí desky - betonové výrobky.
Výroba prodej ekopanely desky konopná izolace Přelouč Pardubice
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem ekopanelů neboli ekodesek pro rodinné domy, dřevostavby, stavbu stěn, příček, podhledů, obložení stěn, dělící a vnitřní příčky, půdní vestavby v Pardubickém kraji. Vyrábíme ekopanely, ekologické desky ze slámy vhodné pro vnější i vnitřní prostředí. Dodáváme ucelený stavební systém.Kromě ekopanelů existuje ...