Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Vnitřní chemické WC se hodí na chatu i do nemocnice
Na chatě, zahrádce ale i u lůžka nemocného, všude tam můžete využít vnitřní chemické WC od firmy Eko Delta. Pohodlí a maximální komfort díky našim výrobkům můžete mít opravdu kdekoliv. Možnost zavést na pozemek kanalizaci či vodovod je v některých rekreačních oblastech dosti omezená. Na zahrádkách a chatách se tak klasický splachovací záchod ...
Jímky a septiky se hodí nejen pro uchování vody
Uchování vody pitné i užitkové, ale i dalších tekutin a chemikálií, to je úkol pro jímky a septiky. Kde spolehlivé a cenově výhodné jímky a septiky sehnat? Stačí se obrátit na společnost A & M Borovnička a využít naší široké nabídky. Oborem naší firmy totiž nejsou pouze bazény a jejich zastřešení, ale nabízíme také technické nádrže, které ...
Vše pro instalatérství, topenářství, plynárenství - Hradec Králové
Vše pro instalatérství, topenářství a plynárenství na jednom místě. Tak přesně tak by se dala charakterizovat společnost Matep.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Vířivé vany, vířivky Brilix  - hydromasáž, která odstraňuje stres
Vířivé vany neboli vířivky Brilix od A&M Borovnička Vám zajistí luxusní hydromasáž, která uvolní nejen fyzické napětí těla, ale odstraňuje i stres. Vaše psychická pohoda už nebude jen náhoda. Stačí i pár minut a Vaše tělo Vám poděkuje. Věnujte se i Vy vašemu zdraví. Ve vířivé vaně probíhá hydromasáž, která má pozitivní účinek na krevní ...
Dřevěné, vinylové podlahy či marmoleum? (Mladá Boleslav)
Pomůžeme vám vyřešit jakýkoliv váš požadavek na novou podlahovou krytinu. Jelikož víme co prodáváme, tak pro nás to bude hračka.
Sauny pro hotely i domácnosti na míru - interiérové i venkovní
Sauny nacházíme v čím dál více ubytovacích zařízeních i domácnostech. Pravidelný pobyt v sauně je blahodárný pro tělo i mysl. Během saunování si totiž skvěle odpočinete, zároveň ale uděláte něco pro své zdraví, posílíte imunitu a vypotíte všechny škodliviny. Kde ale kvalitní sauny sehnat? Obraťte se na společnost A & M Borovnička. Nabízíme sauny ...
Spojovací materiál vruty šrouby matice Hradec
Potřebujete spojovací materiál pro Vaši práci? Pak jsme pro Vás my ti praví! V našem sortimentu naleznete nepřeberné množství spojovacího materiálu, které využijete hravě při různých montážních pracích. - vruty - šrouby - matice - závitové tyče - hřebíky - kotvy - speciální šrouby - nábytkářský spojovací program - sponky - ...
Prodej přenosných WC pro invalidy pronájem pro tělesně postižené
Prodej, pronájem: - přenosné WC pro invalidy, tělesně postižené - mobilní toalety - zdravotní křesla EKO WC typ pro tělesně postižené je mobilní toaleta, která je svou konstrukcí, odolností, jednoduchostí určena především pro postižené (vozíčkáře). Tento typ WC je určen především pro parkoviště, větší kulturní akce atd. - všude tam, kde ...
Výroba a montáž vzduchotechnického potrubí, ocelové kruhové, čtyřhranné
Vyrábíme, montujeme a dodáváme vzduchotechnické ocelové potrubí, kruhové i čtyřhranné včetně kompletního sortimentu tvarových dílů a regulačních prvků.
Střešní doplňky pro betonovou střešní krytinu BESK
Střešní doplňky a příslušenství pro krytinu BESK můžete pořídit v obci Praskačka, která se nachází blízko města Hradec Králové.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Prodej písku v jakémkoli množství - Jaroměř
V naší společnosti nabízíme prodej písku té nevyšší kvality pro stavební základy, na pískoviště nebo jako velké dodávky stavebním firmám.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
EPRO Trutnov  - elektromontáže Hostinné
Firma EPRO Trutnov se zabývá celkovými elektroinstalacemi a provádí veškeré elektromontážní práce.
Chemické toalety WC do interiérů Camping Gaz Portable Flush
Výroba, prodej a pronájem včetně komplexního servisu chemických toalet a WC do interérů. Prodej 17 typů WC včetně náplní. - Camping Gaz - Portable Flush - WC, toalety, záchody - ekologické, biologické WC - chemické toalety - toalety pro vozíčkáře - invalidní WC - Camping WC - hygienická zařízení - toalety do interiéru - aj.
Výroba, prodej, montáž, plastová okna s šestikomorovým profilem a trojitým těsněním
Vyrábíme, prodáváme a montujeme kvalitní plastová okna Trocal s šestikomorovým profilem a trojitým těsněním.
Betonové střešní tašky, betonová střešní krytina Hradec Králové
Kvalitu betonové střešní krytiny také zaručuje fakt, že betonové střešní tašky procházejí čtyřnásobnou kontrolou kvality. Díky tomu svým zákazníkům poskytujeme záruku 30 let!
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Rozvaděče, na které se můžete spolehnout - Hradec Králové
Elektřina a elektrické přístroje patří k běžnému dni každého z nás. To, že vaše lednice, televize, nebo třeba velké výrobní stroje ve firmě fungují a plní svoji funkci, ale není samozřejmost. Stojí za tím rozvaděče, které se starají o to, aby všechny elektrické přístroje byly správně napájeny a fungovaly přesně, tak jak mají. Ptáte se, kde ...
Velkoobchod, prodej kabely, vodiče, rozvaděče, veřejné osvětlení
Velkoobchodní prodej elektroinstalačního materiálu jak jsou vodiče, rozvaděče, kabely nebo komponenty pro veřejné osvětlení Vám zajistí naše firma Edhal s.r.o.
Betonová střešní krytina BESK - z kvalitního písku, pevná a odolná střecha
Jsme výrobci betonové střešní krytiny BESK, krytiny z kvalitního písku, která je pevná a odolná vůči nepřízni počasí.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Venkovní svítidla na zahradu i veřejné osvětlení ulic - Hradec Králové
Tma má jistě své kouzlo, v některých situacích se jí ale raději vyhýbáme. Například procházka po zahradě, průmyslové hale nebo po ulici by po tmě nemusela dopadnout příliš dobře. V těchto, ale i jiných situacích, tak určitě oceníte venkovní svítidla, která vám nabízíme ve společnosti VACEK – ELEKTRO. Seženete u nás průmyslová i zahradní svítidla, ...
Nejkrásnější zážitky v zimní zahradě | Náchod
Nabízíme kompletní servis - zaměření na místě, zpracování cenové nabídky ZDARMA, návrh zimní zahrady.
EPRO - Elektroinstalační materiál Dvůr Králové, elektromontáže Trutnov
Epro - velkoobchod elektroinstalačního materiálu sídlící v Trutnově Vám nabízí nejen kompletní sortiment elektroinstalací, ale také celkové elektromontáže.
Fasádní systémy, Knauf, tenkovrstvé omítky, suché maltové směsi
Firma Zdeněk Kozák s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment pro fasádní systémy Knauf, najdete v naší nabídce tenkovrstvé omítky, suché maltované směsi aj.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Elektro Trutnov – EPRO Trutnov s.r.o.
Kromě velkoobchodu a maloobchodu elektroinstalačního materiálu a elektromontáží provádíme také revize a poradenskou činnost.
Prodej elektroinstalačního materiálu, chrániče, jističe, pojistky, rozvaděče
Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem elektroinstalačního materiálu jako jsou chrániče, jističe, pojistky, rozvaděče a mnoho dalších.
Kvalitní a moderní plastové dveře Náchod, Červený Kostelec, Police nad Metují
Zabýváme se výrobou, dodávkou a montáží kvalitních plastových dveří včetně zednického začištění, zdarma zpracováváme nezávaznou cenovou nabídku.