Přemýšlíte, jakou podlahovou krytinu vybrat do domácnosti, firmy a jiných prostorů? Nabídka podlahových krytin je opravdu bohatá a vy tak můžete uspokojit i nejnáročnější potřeby. Z pestré palety si můžete vybrat podlahové krytiny dřevěné, přírodní linoleum, korkové, plovoucí, laminátové, vinylové a PVC, dlaždice, metrážové i kusové koberce a jiné.

Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Podlahové studio - prodej podlahovin, vinylu, PVC, koberců přes eshop i na prodejně
Kvalitní podlahoviny, vinyl, PVC, koberce z podlahového studia Pavel Bradáč - EFEKT. Objednávky přes eshop a pro zákazníky z regionu Zlínský kraj, Hodonín osobně - na prodejně v Kunovicích.
Levné dřevěné palubky obkladové, podlahové, srubové, fasádní
Kvalitní ale levné dřevěné palubky zakoupíte u firmy WOODCMTE s.r.o. z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. V nabídce obkladové, podlahové, srubové, fasádní palubky.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Dřevěné podlahy Befag, Magnum Parket - po pokládce lze ihned použít
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit třívrstvé podlahy Befag a Magnum Parket. Tyto dřevěné podlahy lze ihned po pokládce používat. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Profesionální obšívání zajistí originální vzhled kobercům - prodej a rozvoz
Na prodejně Koberce Ponorka ve Vsetíně si můžete koberce nechat profesionálně obšít a následně dovést. Zabýváme se prodejem bytových či kusových koberců a běhounů.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Terasová prkna pro dřevěné terasy Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe
Kvalitní terasová prkna z různých dřevin jsou na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. Uherské Hradiště. Pro dřevěné terasy doporučujeme dřevo Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Zátěžové koberce do hotelů a penzionů s protiskluzovým podkladem i na schodiště
Velký sortiment zátěžových koberců do hotelů a penzionů zajišťuje společnost Koberce Ponorka ve Vsetíně. Poradíme si i s instalací protiskluzových koberců do chodeb i na schodiště.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Prodej koberců do bytů i kanceláří - vyberete si moderní a kvalitní koberec
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám poskytuje široký sortiment koberců, které jsou vhodné do bytu i kanceláře. U nás si jistě vyberete moderní a kvalitní koberec podle Vaších představ.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Plovoucí podlahy, komplexní podlahářské práce
Společnost Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí komplexní podlahářské práce a plovoucí podlahy v okolí Vsetína a Kroměříže.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Výroba, prodej podlahových krytin Fatrafloor - české vinylové podlahy Fatraclick, PVC Lino Fatra
Jednou z hlavních aktivit společnosti Fatra a.s. se sídlem v Otrokovicích u Zlína je výroba a prodej podlahových krytin Fatrafloor. Jde o české vinylové podlahy Fatraclick, RS-click, PVC Lino Fatra.
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy - oblíbená podlahová krytina pro komfortní bydlení
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy jsou stále více oblíbenou podlahovou krytinou, která vám zajistí komfortní bydlení. Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně vám rádi pomohou s jejím výběrem.
Venkovní, interiérová dřevěná špalíková dlažba-funkční i ekologická podlaha
Dřevěná špalíková dlažba je funkční i ekologická podlaha, jejíž oblíbenost stoupá. Prodejce této venkovní i interiérové dlažby je firma WOODCMTE s.r.o. ze Zlínska.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Dveře interiérové prosklené i posuvné, bezpečnostní vchodové dveře
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit interiérové posuvné, prosklené i plné dveře a bezpečnostní vchodové dveře. Prodejna je v Babicích poblíž Uherského Hradiště i Zlína.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Samolepící, plovoucí zámkové vinylové podlahy Sacasa - prodej, eshop, jednoduchá montáž
Firma MARELL s.r.o. z regionu Uherské Hradiště je specialista na vinylové podlahy Sacasa Italy, u nichž oceníte jednoduchou montáž. V eshopu na prodej - plovoucí zámkové a samolepící vinylové podlahy.
Největší výběr podlah s garancí nejnižší ceny - PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy se slevou
Na portálu i-podlahy, který provozuje firma Deokork Uherské Hradiště, máte největší výběr podlah. Vybrané PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy pořídíte se slevou. Přinášíme garanci nejnižší ceny
Výprodej voálů a záclon-akční ceny na záclony, šití při nákupu od 2000kč
Využijte akční ceny na záclony i šití u firmy FRANC Zlín. Při nákupu od 2000,- Kč výhodné ceny. Výprodej voálů a záclon.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Vinylové a PVC podlahy, krytiny - odborný prodej a pokládka
Zvažujete-li pořízení vinylové nebo PVC podlahy a hledáte v této oblasti spolehlivou firmu, která vám zajistí odborný prodej i pokládku, pak se jednoznačně obraťte na firmu Harmonie Design ze Vsetína.
Prodej levné laminátové, pvc-vinylové podlahy, podlahářské práce
Aktuálně můžete nakoupit levné laminátové, pvc-vinylové podlahy u firmy Podlahy Čech Kroměříž, která je prodejce podlah a provádí odborné podlahářské práce.
Lepené vinylové podlahy DesignLine Kroměříž, Zlín-cena 480 kč za m2
Právě nyní máte možnost využít akce při pořízení lepené vinylové podlahy DesignLine u firmy Podlahy Čech Kroměříž. Akční cena podlahy je 480,- Kč za m2 bez DPH. Tyto podlahy jsou vhodné do bytu. Lišty HOCO k vinylové podlaze zdarma ! Možnost nákupu přes náš e-shop. Naše podlahářství se postará i o pokládku zakoupené podlahy - ...
Lepené vinylové podlahy za akční cenu
Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně si nyní vyberete lepenou vinylovou podlahu za akční ceny!
Prodej dřevěných stavebních materiálů, teras, podlah, fasád Zlín
Společnost Puidukoda CZ s.r.o. se zabývá prodejem a výrobou dřevěných stavebních materiálů, palubek, teras, podlah, fasád a jiného hoblovaného zboží ze severského smrku a borovice a ze sibiřského modřínu. Také provádí povrchové nátěry a další speciální úpravy dřeva, které přidávají jejím výrobkům hodnotu. Sháníte kvalitní palubky? Obraťte se na ...
Dřevěné plovoucí podlahy Brno, Zlín- realizace, pokládka
Firma Leoš Hanák Vám dodá kvalitní dřevěné plovoucí podlahy Vám v regionu Zlínský kraj, Brno. Realizace plovoucích podlah probíhá dle Vašich požadavků, v řadě případů není nutná pokládka nové podlahy, ale je dostačující pouze rekonstrukce stávající podlahy – repasace. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru, proto Vám poradíme co bude právě pro Vás ...
Dovoz, prodej laminátových, dřevěných podlah QUICK STEP  Kroměříž
Výhradním dovozcem podlah značky QUICK-STEP je v regionu Zlínský kraj firma EVEREL s.r.o. Zabýváme se jejich importem a prodejem. V případě potřeby Vám rádi poradíme s výběrem ideálního typu podlahy ať už vinylové, laminátové nebo dřevěné. QUICK-STEP je elegantní podlaha ze špičkového materiálu, která Vám bude dlouho a výborně sloužit. ...
Zátěžové, objektové koberce, pro hotely, kanceláře Zlín, Hradiště
Pokud nechcete do své restaurace, hotelu či kanceláře běžné podlahové krytiny, přijďte si vybrat luxusní objektové zátěžové koberce do firmy Podlahové studio Jegla Babice u Uherského Hradiště. U nás máte jistotu, že vám koberec vydrží ve skvělém stavu dlouhou dobu. Nabízíme velmi kvalitní podlahové krytiny, které splní vaše očekávání, co ...
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště