Pro novostavby i rekonstrukce jsou k dispozici okna hliníková, dřevěná i plastová, dveře interiérové i exteriérové z materiálů dřevo, hliník, plast včetně posuvných systémů. Řešení nejen pro byty a rodinné domy, ale i firemní a veřejné budovy. Atypické varianty jako světlíky, střešní okna, protipožární ochrana, zimní zahrady jsou samozřejmostí.

Dveře bezpečnostní, technické Zlín, Uherské Hradiště
Dveře interiérové, venkovní, posuvné, bezpečnostní, technické, prosklené, plné či posuvný systém do zdi? Ve studiu Jegla si vyberete na cokoliv si vzpomenete z nabídky dveří. Přijďte do našeho studia v Babicích a vyberte si ty správné dveře. Poradíme vám jaké dveře si vybrat, jaké jsou bezpečnostní nebo vhodné do interiéru bytu. My tomu rozumíme, ...
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Eurookna atypických rozměrů, obloukové, do štítů Zlín, Uherské Hradiště
Naše firma vyrábí, dodává a montuje dřevěná eurookna klasických i atypických rozměrů dle požadavků a přání zákazníka na míru, ať už obloukové nebo do štítů. Poradíme jaká okna si vybrat a jaké jsou nejvhodnější pro Váš objekt a to vše zcela zdarma. Jsme českými výrobci kvalitních dřevěných eurooken s čtyřvrstvou lepenou lamelou zajišťující ...
Garážová vrata zateplené, nezateplené sekční, otvírací  Zlín, Hradiště
TVT eurookna vyrábí nejen okna, dveře všech druhů a typů, ale také garážová vrata jak sekční, otvírací tak zateplené či nezateplené. Sekční garážová vrata vyrábíme: - z dřevěných sekcí zateplená nebo nezateplená. - sekce z PUR panelů (hladké) s možností frézování zdobných drážek. - rámy sekcí jsou potaženy dvouvrstvou dřevěnou lamelou o ...
EUROokna, EUROdveře, EUROvrata, obložkové dveře
Vyrobíme a zároveň namontujeme dřevěná EUROokna, EUROdveře, EUROvrata, ale i interiérové obložkové dveře a posuvné stěny. Zdarma zpracujeme cenovou nabídku. Poskytujeme odborné poradenství a následný servis.
Střechy na klíč
Nabízíme veškeré práce tesařské , klempířské , pokrývačské , montáž střešních oken , zahradní pergole a altány , přístřešky na auta zahradní domky a to vše s veškerým střešním materiálem !
Výroba plastových oken, dveří profil Gealan, garážových vrat Trido Zlínský kraj
Firma MONTPLAST Uherský Brod vyrábí a dodává okna z profilů třídy A z německého systému GEALAN, vstupní dveře a garážová vrata značky Trido. Od nás můžete očekávat kvalitní české výrobky za skvělé ceny. Vyrobíme, dodáme a namontujeme: - plastová okna - plastové dveře domovní vchodové (vstupní) - garážová vrata - sekční, posuvná ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Montáž, výroba schody, zábradlí, pergoly, zimní zahrady, garážová vrata, stání Zlínský kraj
Český výrobce eurooken a vchodových dveří TVT EURO-okna s.r.o. nabízí, výrobu a montáž: -schody -zábradl -pergoly -zimní zahrady -garážová stání, vrata.
Zateplení fasády, střechy, revitalizace
Provádíme realizace, rekonstrukce: - výměna starých ocelových balkonů za nové - balkonů (balkonové rekonstrukce), výměna balkonů s kvalitním povrchem - lodžií - včetně zábradlí - hliníkové nebo ocelové - výměna balkonů za lodžie - možnost zasklení lodžií.
Pergoly, izolace střech, balkóny Uherské Hradiště, Napajedla
Firma Lukáš Kočenda nabízí: Montáže: - krovy, pergoly a přístřešky - venkovní terasy - plovoucí podlahy a dřevěné plovoucí podlahy - střechy, izolace střech - střešní okna - ploty, balkóny. Dodáváme: - střešní krytiny a řeziva. Dále i prodáváme: - krytiny Tondach (plech, šindel) - sádrokartony.
Pergoly, izolace střech, balkóny Uherské Hradiště, Napajedla
Firma Lukáš Kočenda nabízí: Montáže: - krovy, pergoly a přístřešky - venkovní terasy - plovoucí podlahy a dřevěné plovoucí podlahy - střechy, izolace střech - střešní okna - ploty, balkóny. Dodáváme: - střešní krytiny a řeziva. Dále i prodáváme: - krytiny Tondach (plech, šindel) - sádrokartony.