Pro novostavby i rekonstrukce jsou k dispozici okna hliníková, dřevěná i plastová, dveře interiérové i exteriérové z materiálů dřevo, hliník, plast včetně posuvných systémů. Řešení nejen pro byty a rodinné domy, ale i firemní a veřejné budovy. Atypické varianty jako světlíky, střešní okna, protipožární ochrana, zimní zahrady jsou samozřejmostí.

Okna a dveře VEKRA – více než 25 let na trhu
Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o kvalitě oken a dveří VEKRA do jednoho z našich velkých showroomů, které naleznete ve velkých městech po celé České republice.
Okna a dveře prodej Kladno – základní i pokročilé produktové řady
Okna a dveře jsou investicí na mnoho let. Nabídka kvalitních oken a dveří, které prodává firma Rajniš stavebniny z Kladna, jistě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.
Kvalitní okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů
Kvalitní okna, dveře, stěny, příčky, zimní zahrady z hliníkových a dřevohliníkových profilů, sklohliníkové fasády vyrábí a montuje společnosti ALUWIN s.r.o.
Vchodové plastové dveře v různém stylu, posuvné dveře včetně zaměření, výroby a montáže
Vchodové plastové dveře na míru Vám vyrobí společnost H - TERM s.r.o. - plastová okna a dveře z Dobříče u Prahy. Postaráme se o výrobu, zajistíme dodávku a montáž oken, dveří a jiných doplňků.
Interiérové dveře VEKRA Interier Praha - dveře do bytu, domu i komerčních prostor
Dveře VEKRA Interier do interiérů domů či bytů s nadstandardní zárukou až pět let v mnoha provedeních jistě osloví každého, kdo má vkus. K vidění nejen v Praze, ale ve všech vzorkovnách po celé ČR.
Montáž střešních oken Praha – profesionálně a se zárukou
Zvažujete pořízení a montáž střešních oken? Pak se můžete s důvěrou obrátit na spolehlivou firmu Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy, která má s montáží střešních oken bohaté zkušenosti.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Posuvné systémy Vekra – výborná izolace i pro velké plochy
Hledáte elegantní a funkční řešení zasklení velkých ploch? Řešením jsou posuvné systémy Vekra s bezbariérovým prahem, které výborně izolují od hluku a prachu.
Nové značkové vzorkovny VEKRA – přesvědčte se o kvalitě na vlastní oči
Vybíráte okna či dveře a chcete se o kvalitě přesvědčit na vlastní oči? Díky nově otevřeným značkovým vzorkovnám VEKRA otevřeným po celé České republice je to snadné.
Prosklené stěny Vekra – prosvětlí každý interiér
Hledáte elegantní řešení prosvětlení tmavého interiéru? Prosklené stěny Vekra jsou vhodné pro libovolný typ dveří a v kombinaci s nadsvětlíky a bočními světlíky pustí světlo do každého prostoru.
Francouzská okna od spol. Vekra - okna začínající u podlahy
Toužíte po světlých místnostech a výhledu ven? Pořiďte si elegantní francouzská okna od společnosti Vekra, která začínají již u podlahy a jsou vhodná pro byty, domy, balkony i lodžie.
Hliníkové konstrukce, hliníková okna, prosklené dveře, Praha - západ
Společnost Alucon Plus z Rudné u Prahy se zaměřuje na výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.
Interierové dveře - Beroun, Hořovice - velký výběr z mnoha odstínů a provedení
Dveře jsou neodmyslitelnou součástí všech interiérů, bytů nebo kanceláří. Firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic nabízí široký výběr interiérových dveří v mnoha odstínech a provedeních.
Vnější a vnitřní automatické dveře Kladno - vysoká životnost
Automatické dveře jsou v dnešní době moderních technologií naprostou samozřejmostí. Společnost Hanoka se zabývá výrobou a montáží automatických dveří vysoké kvality.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Dřevěná okna, výroba a prodej Praha – elegantní design a dlouhá životnost
Elegantní design a moderní povrchová úprava pro snadnou údržbu a dlouhou životnost, to jsou dřevěná okna VEKRA.
Hliníkové dveře Rudná u Prahy vhodné do exteriéru nebo interiéru
Pokud sháníte spolehlivého dodavatele hliníkových dveří do exteriéru nebo do interiéru, neváhejte kontaktovat společnost ALUCON PLUS s.r.o. sídlící v Rudné u Prahy.
Plastová okna - výroba, montáž, okenní doplňky – dodání, montáž, Dobříč
Hledáte spolehlivého a ověřeného výrobce kvalitních plastových oken? Kontaktujte společnost H – TERM s.r.o. - vyrábíme a montujeme plastová okna a zajistíme i okenní doplňky.
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Plastová okna Vekra do náročných podmínek - vhodná pro pasivní domy
Plastová okna odolná vůči prachu, počasí a také proti hluku. O odolnost se postará středové těsnění spolu s rozšířenou stavební hloubkou.
Zdvižně posuvné portály – jednoduché a funkční propojení vnitřních a venkovních prostor
Hledáte ideální a jednoduché řešení propojení vnitřních a venkovních prostor zasklenou plochou? Řešení přináší společnost VEKRA s širokou nabídkou zdvižně posuvných portálů.
Česká plastová a dřevěná okna Vekra - poctivou českou kvalitu najdete u společnosti VEKRA OKNA
Tato ryze česká společnost vyrábí česká plastová okna a dveře, stejně jako dřevěná okna a dveře té nejvyšší kvality, se kterými váš dům navždy prokoukne!
Výroba montáž prosklené stěny, zimní zahrady, zasklení fasády Praha
Provádíme výrobu a montáže následujících výrobků: hliníková okna, hliníkové dveře a stěny, zimní zahrady, prosklené fasádní stěny s okny a dveřmi, ateliérová okna.
Hliníková okna a dveře výroba, montáž Praha - pro rodinné a bytové domy a další objekty
Osvědčeným výrobcem hliníkových oken a dveří pro rodinné a bytové domy a další objekty je společnost ALUCON PLUS, která sídlí v Rudné.
Plastové a hliníkové okna a dveře Příbram – prodej, montáž, servis, likvidace starých oken
Společnost Cetos cz s.r.o. je známý svými kvalitními výrobky a prací spojenou s jejich montáží. Je odborníkem na plastová okna a dveře.
EURO okna a dveře Příbram - dřevěné dveře a okna různých tvarů a vzhledů
Dřevěná okna nebo dveře se používají především ve stavebnictví renesanci. Splňují veškeré nároky na tepelnou izolaci, pohodlnou obsluhu i dlouhou životnost.
Posuvné systémy Příbram – zmodernizujte si svůj domov
Pokud chcete, aby Váš domov působil vysoce moderně pořiďte si posuvné dveře do interiéru od firmy Cetos Praha. Firma Cetos dodává systémy společnosti Deceuninck, které zaručují kvalitu a vysokou funkčnost. Hlavním důvodem, proč si pořídit posuvné dveře je úspora místa. Skvěle zapadnou do každého interiéru a oddělí vám dvě místnosti od ...