Pro novostavby i rekonstrukce jsou k dispozici okna hliníková, dřevěná i plastová, dveře interiérové i exteriérové z materiálů dřevo, hliník, plast včetně posuvných systémů. Řešení nejen pro byty a rodinné domy, ale i firemní a veřejné budovy. Atypické varianty jako světlíky, střešní okna, protipožární ochrana, zimní zahrady jsou samozřejmostí.

Výměna, montáž a servis plastových oken – 5-ti komorový a 6-ti komorový profilový systém
Výměnu, montáž, dodávku nebo servis plastových oken za příznivé ceny (5-ti komorová a 6-ti komorová) zajistí firma Eko-Okna, působící v okolí Ostravě a Frýdku -Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Český výrobce skládacích prosklených dveří   - pro více světla ve Vašem domě
Firma TESKO KOLOVRAT je tradičním českým výrobcem skládacích a posuvných dveří a zimních zahrad. Působíme v okolí Opavy a Ostravy, a pomůžeme Vám s výstavbou velkých prosklených ploch ve Vašem domě.
Dodávka, montáž plastových oken, dveří REHAU a dalších plastových systémů
Ostravská společnost LOP realizace, s.r.o. se Vám postará o dodávku a montáž plastových oken, dveří a dalších profilových systémů REHAU, které jsou povětrnostně odolné a tepelně i zvukově izolující.
Dodávky vchodových dveří Ostrava, výborné tepelné a zvukově izolační vlastnosti dveří, zabezpečení
Naše firma z Ostravy zajišťuje dodávky vnitřních a venkovních vchodových dveří s vysokou odolností proti vniknutí, mají tepelné a zvukově izolační vlastnosti a originální zpracování moderního designu.
Útulné zimní zahrady z přírodních materiálů - výroba a prodej
Útulné zimní zahrady vyrábí a dodává naše společnost TESKO Kolovrat s.r.o. z Březové na Opavsku. Vytvoříme vám útulné místo, kde můžete trávit volný čas s rodinou po celý rok a za každého počasí.
Lehká hliníková okna, neomezená škála barev - rychlé dodávky a profesionální montáž
Rychlé dodávky a profesionální montáže lehkých hliníkových oken, která si můžete vybrat v neomezených škálách barev Ral, zajišťuje společnost LOP Realizace s.r.o., působící v Ostravě i Frýdku Místku.
Světlíky pro každou budovu, dodávka, montáž i rekonstrukce
Rekonstrukce, dodávka a montáž světlíků a prosvětlovacích prvků. Rekonstrukce zasklení světlíků. Perfektní servis a vysoká kvalita od společnosti Luděk Tošenovjan.
Protipožární dveře a stěny Ostrava, požární prosklené a plné dveře a stěny ze dřeva i oceli
Nabízíme výrobu požárních prosklených a plných dveří a stěn, v provedení ze dřeva i oceli a to v typizovaných i atypických rozměrech.
Kvalitní zaměření a montáž střešních oken v půdních prostorech a podkroví
Střešní okna Vám pomohou proměnit Váš půdní prostor na krásné bydlení. Zaručují komfortní a bezpečné užívání podkroví a dokáží ho změnit na plně funkční pracovní či odpočinkové prostory.
Ing. Petr Kazický Intezo
Prosklené posuvné stěny velkých formátu - zdvižně posuvné dveře HS portály
Dopřejte Vašemu domovu sluneční svit a vzdušnost! Pořiďte si prosklené posuvné stěny velkých formátu, HS portály od výrobce dřevěných dveří TESKO KOLOVRAT s.r.o. s působností po celé Opavě i Ostravě.
Novinka v sortimentu - palubkové dveře, dveře do zahradního domku, dvoukřídlé dveře a vrata
Palubkové dveře nyní nově dodává firma Dřevoprodej Jiří Hrůza z Ostravy, která se specializuje na prodej dřeva, palubek a stavebně truhlářských výrobků po celé České republice i Slovensku.
Okna a dveře pro vaše domovy
Moderní plastová okna a dveře na zakázku, okna a dveře pro nové domy i rekonstrukce, individuální výběr dekorů, materiálů a skel, profesionální přístup a montáž s finálními zednickými úpravami.
Plastové dveře z profilového systému Prestige - výroba, prodej
Plastové dveře jsou důležitou součástí domu i bytu. Firma Pavel Knězek se zaměřuje na výrobu a prodej plastových dveří z profilového systému Prestige. Realizace zajistíme v Kopřivnici i Rožnově.
Pavel Knězek, s.r.o.
Výroba, montáž plastové okna, dveře, zimní zahrady Rožnov, Valašské Meziříčí
Výrobu a montáž plastových oken, dveří a zimních zahrad zajišťuje v okolí Rožnova a Valašského Meziříčí firma Pavel Knězek.
Pavel Knězek, s.r.o.
Plastová okna, servis plastových oken - kompletní služby pro správné fungování
Plastová okna vyrábí společnost Eko-Okna, která se specializuje také na servis plastových oken a kompletní služby pro jejich správné fungování. Působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Pořiďte si kvalitní plastová okna z profilů Inoutic Prestige a Eforte
Pořiďte si kvalitní plastová okna z profilů Inoutic Prestige a Inoutic Eforte od firmy Pavel Knězek, s.r.o. - přijedeme za vámi do Frenštátu, Nového Jičína, Kopřivnice, Oder i Frýdku.
Pavel Knězek, s.r.o.
Dveře pro vchody, okna, eurookna - výroba ze dřeva s montáží
Kvalitní dřevěná okna, dveře či eurookna včetně montáže Vám zrealizuje v okolí Brna firma Okna ROBENEK, s.r.o., která je jejich dlouholetým a tradičním výrobcem.
Opláštění oken hliníkem – renovace eurooken pomocí hliníku
Díky opláštění dřevěných eurooken hliníkem od společnosti HON-okna, dveře, s.r.o. si již nebudete muset dělat starosti s povrchovou údržbou Vašich oken.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Posuvné balkonové dveře - bezpečné dveře na balkón od kvalitního stolařství v Opavě
U tradičního českého výrobce HON-okna, dveře, s.r.o. z okresu Opava zakoupíte prosklené či posuvné dveře v té nejvyšší kvalitě.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Výroba a montáž plastových vchodových dveří s vysokou kvalitou a funkčností - Profilový systém Prestige
Firma Pavel Knězek, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž plastových vchodových dveří z profilového systému Inoutic Prestige, který zajistí vysokou kvalitu a funkčnost.
Pavel Knězek, s.r.o.
Kvalitní, estetická eurookna, dřevěná okna - výroba
Firma Okna ROBENEK, s.r.o. s mnohaletou tradicí Vám v Praze a středočeském kraji nabízí výrobu kvalitních, dokonale zpracovaných a esteticky zajímavých eurooken, dřevěných oken a vchodových dveří.
Výměna starých plastových oken za nová - zabraňte úniku tepla
Vyměňte svá stará plastová okna za nová a zabraňte tak úniku tepla. Firma Pavel Knězek, s.r.o. vám vše zajistí.
Pavel Knězek, s.r.o.
Kvalitní výroba a montáž - okna, eurookna a vchodové dveře ze dřeva
Společnost Okna ROBENEK, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oboru Vám nabízí jedinečnou možnost výroby dřevěných oken, eurooken a vchodových dveří v okolí Ostravy.
Výroba střešních oken Český Těšín, dřevěná a plastová okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání
Výroba střešních oken Český Těšín, dřevěná a plastová okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání se hodí do každého interiéru.
Estetická eurookna, dřevěná okna, vchodové dveře, montáž i výroba
Estetická dřevěná okna, vchodové dveře i eurookna vyrábí společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se specializuje také na jejich montáž. Působíme také v okolí Zlína.