Pro novostavby i rekonstrukce jsou k dispozici okna hliníková, dřevěná i plastová, dveře interiérové i exteriérové z materiálů dřevo, hliník, plast včetně posuvných systémů. Řešení nejen pro byty a rodinné domy, ale i firemní a veřejné budovy. Atypické varianty jako světlíky, střešní okna, protipožární ochrana, zimní zahrady jsou samozřejmostí.

Závěsy pro plastové dveře, Týn nad Vltavou.
Závěsy pro plastové dveře. Moderní vchod do domu se vyznačuje různými požadavky na jednotlivé prvky.Představuje na jedné straně individuální vkus jejich obyvatel ale musí rovněž splňovat nejvyšší standardy proti vloupání,tepelné izolace a designu. Závěs společně s dveřní výplní a dveřní klikou přebírá „nosnou“roli. Žádný profil není stejný, ale ...
Parapety Týn nad Vltavou
Nabízíme vnitřní parapety dřevotřískové, vnitřní parapety plastové, venkovní hliníkové parapety, větrací mřížky parapetů, izolační a ozdobné desky.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Výroba vnitřního a venkovního nábytku Prachatice.
Zakázková výroba vnitřního i venkovního nábytku, schodišť a oken. Výroba a montáž dětských certifikovaných hřišť.
Podlahářské práce Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Podlahy včetně pokládky Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Prodej, dveře, zárubně, okna Dačice.
Prodej, montáž: -dveře vnitřní, vchodové a protipožární -zárubně obložkové -plastová okna -dřevěné šindele.
Garážová a průmyslová vrata okr.Strakonice
Nabízíme montáž a servis - garážová, průmyslová, rychloběžná vrata, předokenní rolety, žaluzie, sítě proti hmyzu do oken a dveří, shrnovací dveře, čalounění dveří, těsnění oken a dveří, markýzy, zahradní brány, závory.
Garážová vrata, rolety, markýzy Písek.
Služby: -dodávka, montáž, servis -garážová vrata -sekční, výklopná, rolovací -rolety, markýzy. -sítě proti hmyzu
Okna a dveře
Vyrábíme a montujeme dřevěná okna a vchodové dveře. Zimní zahrady, prosklené a posuvné stěny, dřevohliníková okna a vnitřní dveře z masívu. K našim výrobkům dodáváme parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu.
Prodej dveří, oken, České Budějovice.
Velkoobchod,maloobchod,montáž,servis -dveře -zárubně -vrata -okna -kování -podlahy.
Podlahy, dveře, vestavěné skříně Strakonice
Nabízíme montáž dveří a zárubní, vestavěných skříní, pokládku masivních i plovoucích podlah, PVC, renovaci starých podlah.
Dveře a zárubně, podlahy, schodiště Strakonice
Nabízíme dodávku a montáž interiérových dveří a zárubní, plovoucích podlah, schodišť, půdních schodů. Prodáváme pouzdra pro posuvné dveře, palubky, prkna, hranoly.
Sekční vrata Trido EVO
Nový systém sekčních vrat - vrata Trido EVO Jediná sekční vrata, která lze montovat do otvoru a není nutné nadpraží. Zcela nové řešení vrat bez nutnosti zednických úprav, technologie využívající stávající zárubně vrat, výrazné zjednodušení práce a finanční úspora. vrata Evo - bez bourání - bez starostí - bez ztráty hloubky garáže
Dveře a zárubně - prodej / renovace
Prodej a montáž nových dveří a zárubní od tuzemských i zahraničních renomovaných firem, prodej kování, renovace starších dveří a zárubní, poradenství pro orientaci v sortimentu na trhu.