Výrobci dřevěných oken a exteriérových, balkonových i interiérových dveří do novostaveb i pro rekonstrukce garantují snadnou údržbu, dlouhou životnost, rychlou montáž, vysokou odolnost, pevnost a vynikající tepelně izolační vlastnosti. Eurookna a dveře můžete mít v mnoha barvách, povrchových úpravách a dekorech.

Plastová okna Opava
Nabízíme zimní slevy 35%, prodej, montáž: - plastové okna, dveře REHAU (profil GENEO) včetně zednických prací - vchodové dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu. Zdarma zaměření, rozpočet, demontáž, doprava, likvidace sutě a odpadu.
Dodávka a montáž - vrata, brány a stínící technika - Praha
Firma AGV-Rathouský nabízí dodání, montáž a servis: - garážových vrat (sekčních, výklopných, křídlových, rolovacích a průmyslových) - venkovních bran (křídlových, pojezdových, nesených a teleskopických) - předokenních rolet, venkovních žaluzií a markýz - parkovacích závor, zábran a výsuvných sloupů - garážových a bránových pohonů Dále ...
Atypický nábytek na míru z masivu, lamina Zlín
Nabízíme stolařské práce: -vyrábíme atypický nábytek na míru -z masivu, ale i lamina -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -úracovny -vchodové dveře -stylový nábytek do chat -stoly, židle, skříně, krbové římsy.
Dveře a obložkové zárubně, zdarma demontáž starých zárubní
Akce na demontáž starých zárubní zdarma. Při objednání dveří a obložkových zárubní u naší firmy, demontáž starých zárubní zcela zdarma.
Truhlářství, výroba nábytku, nábytek, schody, schodiště Pardubice
Jsme profesionálové zabývající se komplexní truhlářskou výrobou. Jsme zaměřeni na atypový, atypický nábytek a interiérové vybavení. V naší nabídce naleznete například: -kancelářský, komerční a bytový nábytek -interiérové dveře -schody a schodiště -vybavení lékáren -kuchyně -pracovny -šatny a předsíně -ďětské pokoje
Plastová okna, garážová vrata, parapety, okr. Plzeň-sever
Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAH, žaluzie, rolety, okenice a parapety.
Výroba plastových oken a dveří
Společnost AW-PLAST s.r.o. vyrábí a dodává plastová okna a dveře. Hlavní náplní společnosti je být komplexním dodavatelem v oblasti plastových otvorových prvků. Služby v oblasti plastových oken a dveří: - poradenství - zaměření otvorů - výroba - doprava - montáž - servisní údržba. AW-PLAST také zajišťuje demontáž stávajících oken ...
Bytové doplňky, sanitární technika, nábytek Olomouc
Nabízíme prodej: - nábytek - podlahové krytiny - svítidla - spotřebiče - dveře - zárubně - stínící technika - obklady a dlažba - sanitární technika - bytové a kancelářské doplňky - potahové látky - keramika. Nabízíme přímý dovoz a prodej kancelářského nábytku, bytového a jiného nábytku včetně doplňků ze zahraničí.
Tesařské práce, opravy střech, pokrývač, Opava, Hradec
Nabízíme opravy a rekonstrukce střech: - pokrývač - tesař - klempíř. Dodávka, montáž: - střešní krytina - střešní okna.
Dveře a zárubně - prodej / renovace
Prodej a montáž nových dveří a zárubní od tuzemských i zahraničních renomovaných firem, prodej kování, renovace starších dveří a zárubní, poradenství pro orientaci v sortimentu na trhu.
Karel Smetana - interiérové dveře Kolín, Poděbrady
Naše kolínská firma Karel Smetana Vám nabízí kvalitní interiérové dveře od firem Prüm, Sapeli, Masonite a PortaDoors. Interiérové dveře můžeme dodat ve variantách otočné, dvoukřídlé, posuvné nebo klasické jednokřídlé s prosklením nebo bez. Dále naše firma prodává a pokládá kvalitní podlahové krytiny nejen v Kolíně, ale i v Poděbradech, Kutné ...
Rolety do novostaveb
Společnost PROALU s.r.o. vyrábí pro Vás předokenní rolety pro zabudování v novostavbách i pro dodatečnou montáž. Naší specializací jsou rolety do speciálních roletových překladů ve zdivu HELUZ nebo POROTHERM. Rolety dodáváme včetne dopravy a montáže na místě stavby. Dále nabízíme také markýzy a vrata.
Výroba - dřevěná eurookna, dveře Přerov, Praha, Brno, Olomouc
Firma ALBO nabízí: - výroba, prodej: - dřevěná (dřevěné) eurookna - dřevohliníková okna - solární dřevěná, dřevohliníková okna - vchodové, interiérové dveře - dřevěné podlahy - zimní zahrady - dřevohliníkové prosklené fasády - sekční garážová vrata.
Stavební práce, rekonstrukce, rodinné domy na klíč Frýdek-Místek
Nabízíme stavební práce: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - rekonstrukce rodinných domů, bytů - zateplování rodinných domů - montáž sádrokartonu - dlažby, obklady, zámecká dlažba - podlahářské práce - montáž plastové, euro okna.
Rekonstrukce bytových jader, úklidové služby Zlín
Firma M+M Sdružení se zabývá rekonstrukcí bytových jader, koupelen, domů a bytů na klíč. Rekonstrukce bytových jader a koupelen: - zaměření - návrh řešení koupelny - pokládky dlažby a obkladů - dodávka a montáž sociálního zařízení a dveří - vodoinstalace, elektroinstalace - úklidové práce a odvoz suti. Rekonstrukce domů a bytů: ...
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Stavební práce, rekonstrukce staveb Moravskoslezský kraj
Tornio s.r.o. nabízí tyto stavební práce, rekonstrukce, opravy staveb (stavby): - zednické práce - montáž sádrokartonů - pokládka dlažby, obkladů - sanační omítky - opravy zdiva, balkónů - montáž plastových oken a dveří, žaluzie, rolety, parapety - zateplení fasád - pokládka zámkové dlažby.
Práce tesařské klempířské pokrývačské okna hydroizolace Dobruška
Naše firma se zabývá klempířskými, pokrývačskými, tesařskými, a hydroizolačními pracemi, jenž zajišťují pracovní s mnohaletými zkušenostmi v těchto oborech. Zajistíme Vám rovněž montáže střešních oken, rekonstrukci střechy a zateplení Vašeho domu.
Montáž průmyslová garážová vrata vyrovnávací můstky Rychnov
Naše firma se specializuje na montáže, servis a prodej průmyslových,garážových vrat a příslušenství. Servisní kontrola, kterou také zajišťujeme má dlouhodobý bezproblémový účinek a v neposlední řadě má vliv i na Vaši bezpečnost bezpečnost. Prodej: - garážových vrat - průmyslových vrat - vyrovnávacích můstků - těsnících límců - ...
Okna , vstupní dveře IV 68,78
Nabízíme výrobu oken EURO IV 68, 78, vstupních dveří, prosklených stěn, okenic, interierových dveří + obložkových zárubní.
Výroba vchodových dveří Opava
Naše firma vyrábí kvalitní vchodové dveře za velmi příznivé ceny v těchto provedeních: - Gothic - Baroque - Modern - Rococo.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu
GATO s.r.o.-Žaluzie,Rolety,Sítě proti hmyzu Všechny typy okenních žaluzií za bezkonkurenční ceny . Přesvědčte se ! Ihned. Zaměření u zákazníka v ceně. www.gato.cz, tel. 777038001
Výroba nábytku na zakázku, nábytek z masivu Šternberk
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku: - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - vybavení interiérů - interiérové dveře - venkovní dveře - dveřní zárubně - stoly - rolety - boudy pro psy.
Stavební práce, stavební rekonstrukce Opava
Naše firma nabízí tyto stavební práce: - rekonstrukce bytů, betonových jader - realizaci půdní vestavby - opravy fasády - montáž sádrokartonu, dveří. Vše dle přání zákazníka.
Výroba, výměna, montáž plastových oken, eurooken.
Výroba, prodej, montáž, výměna: - okna, eurookna, dveře - plastových oken, plastova okna - dřevěných eurooken, drevena okna - hliníkových oken, hlinikova okna - plastové, dřevěné a hliníkové vchodové dveře, dvere - hliníkové vnitřní dveře - zimní zahrady hliníkové - žaluzie, parapety, rolety - insekticidní sítě a další ...
Pokrývačské, klempířské práce, pokládka střešní krytiny Ostrava
Firma nabízí: - pokrývačské, klempířské práce - pokládka šikmých a rovných střešních krytin - zateplení střechy - hydroizolace. Výroba, montáž: - klempířské prvky (klempířských prvků) - parapety (parapetů). Nátěry: - plechových střech - okapových systémů. Montáž: - střešních oken (střešní okna). Stavba: - pergoly - garážových ...