Pro bezpečné a komfortní využívání elektroinstalace je potřebný kvalitní elektroinstalační materiál. Obsahem tohoto materiálu jsou nejen zásuvky, spínače a vypínače, ale i kabeláž, jističe, pojistky a také zvonky, přístroje pro signalizace a mnohé další komponenty.

Internetový obchod, eshop pro detekci a frekvenční měniče Zlín
Nabídka produktů pro detekci: - indukční snímače - fotoelektrická čidla - polohové spínače - kapacitní čidla - ultrazvuková čidla - tlakové spínače. V nabídce našeho e-shopu jsou také frekvenční měniče.
Montáž veřejného zahradního interiérového osvětlení Uherský Brod
Nabízíme elektromontáže, elektroinstalace, opravy a revize elektrických zařízení: -veřejné osvětlení, zahradní osvětlení -veřejný rozhlas -návrhy a montáže interiérového osvětlení -osvětlení diskoték a diskotékových efektů -prodej veškerého elektro-materiálu.
Výroba, prodej elektrických rozváděčů Zlín
ELINS PLUS s.r.o. nabízí výrobu a prodej: -elektrické rozvaděče, rozvaděčů -elektrických rozváděčů, rozváděčů NN všeho druhu dle požadavků -výroba typizovaných el.rozvaděčů všeho druhu.
Světelný projekt pro rodinný dům
V listopadu nabízíme zdarma světelný projekt pro rodinný dům.
Reflexní tepelné izolace elektrické podlahové topení Zlínský kraj
Nabízíme prodej a distribuci: -elektroizolačních materiálů: -impregnační laky, impregnanty, pryskyřice -zalévací hmoty, tmely, lepící laky -kabely: -komunikační a signální -koaxiální -optické -topné kabely -elektrické podlahové topení -topné rohože -topné okruhy -topné okapové a střešní ...
Prodej, výroba svítidel, osvětlení, světel Zlínský kraj
Nabízíme výrobu a prodej: -vnitřní i venkovní -pouliční svítidla, osvětlení -veřejné osvětlení -průmyslové osvětlení -zahradní a parková svítidla -osvětlení domů, sportovišť -do bazénů -nouzové osvětlení -bezpečnostní - upozorňující na silniční přechody, zastávky
Regulátory BLDC elektromotorů, BMS battery management systémy
MGM compro vyrábí špičkové elektronické regulátory BLDC (PMSM) elektromotorů a to i pro vysoké výkony. V nabídce jsou samozřejmě i regulátory pro menší výkony. BMS (battery management systémy). Systém komplexního managementu baterií na bázi Lithia i pro velkokapacitní systémy jako fotovoltaické elektrárny, elektromobily, elektrobusy, větrné ...
Elektroinstalace, revize elektro, výroba rozvaděčů Rožnov pod R.
Nabízíme montáž, projekce: - elektroinstalace v průmyslových a občanských stavbách. Výroba: - rozvaděče - monitorovací panely pro zdravotnictví. Elektro revize. Hromosvody. Montáž, opravy, servis: - technologické zařízení. - počítačové sítě - telefonní rozvody - kabelové televizní rozvody - veřejné osvětlení.
Osvětlení interiérů a pracovních prostorů Uherský Brod
Nabízíme realizaci a zajištění osvětlení interiérů a pracovních prostorů: -v průmyslových a logistických halách -administrativních budovách -nákupních centrech -ve školních a sportovních zařízeních -používáme svítidla zářivkové, bodové, výbojkové, nástěnné s automatickým spínáním nebo programovatelnými spínacími hodinami.
Osazování, pájení desek tištěných spojů, ovládací panely Zlín
Vyrábíme: - elektronika - ovládací panely. Nabízíme: - osazování desek tištěných spojů vývodovými součástkami - pájení desek tištěných spojů vývodovými součástkami - osazování desek tištěných spojů SMT technologií - pájení desek tištěných spojů SMT technologií - drobná kovovýroba související s elektronikou - vývoj zakázkových ...