Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zámečnické práce Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody
Zámečnická zakázková výroba Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody, kooperace.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Výprodej borovice kleč zakrslá - vhodná do skalek, předzahrádek, vřesovišť
Zahradnictví PROPLANT GROUP v Kelči má nyní výprodej borovice kleč zakrslé za skvělou cenu. Pokud jste z okolí Vsetína, valašského Meziříčí nebo Přerova, pak neváhejte a přijďte si vybrat tu svou.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Posuvné-nesené brány - skvělé vjezdové brány, které vždy zaručují správnou funkci brány
Posuvné-nesené brány vjezdové a jejich montáž i prodej realizuje společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí, která se specializuje na prodej a montáž vrat, brán a rolet.
Hliníkové vchodové dveře a sekční garážová vrata na míru včetně montáže za akční cenu
Hliníkové vchodové dveře a garážová vrata na míru včetně montáže za neuvěřitelné ceny seženete jedině u BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Stropní pohon DOORMAX pro sekční garážová vrata - skvělý výkon a snadné ovládání
Stropní pohon Doormax je výkonný a spolehlivý typ pohonu pro sekční garážová vrata, který má nově v nabídce společnost BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Designově bezkonkurenční potisk vrat Dura Print - odolný proti oděrkám a UV záření s 10letou zárukou
Společnost Blabla Vrata s.r.o v okolí Valašského Meziříčí a Vsetína Vám díky zcela unikátní technologii Dura Print zajistí potisk vrat s vysokou odolností proti slunci nebo otěru s 10letou zárukou.
Balkónové květiny, macešky, okrasné dřeviny - prodej
Firma PROPLANT GROUP s.r.o. zahajuje prodej okrasných dřevin, balkónových rostlin a macešek. Ať už jste z okolí Hranic nebo Vsetína, pak nás neváhejte navštívit.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Komfortní první dojem - automatické dveře pro hotely, restaurace a relaxační centra
Společnost SPEDOS Vám vyrobí, nainstaluje a trvale zeservisujeme automatické dveře na míru, které Vašim prostorům dodají moderní a příznivý design a zajistí komfortnější služby pro všechny Vaše hosty.
Profesionální obšívání zajistí originální vzhled kobercům - prodej a rozvoz
Na prodejně Koberce Ponorka ve Vsetíně si můžete koberce nechat profesionálně obšít a následně dovést. Zabýváme se prodejem bytových či kusových koberců a běhounů.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Karuselové / turniketové dveře do průmyslových i komerčních budov - výborné tepelně-izolační vlastnosti
Společnost SPEDOS je významným výrobcem a dodavatelem karuselových - turniketových dveří do průmyslových i komerčních budov, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti.
Odolné průmyslové protipožární vrata a uzávěry, díky kterým zabráníte požáru a šíření plamenů
Pořiďte si protipožární vrata do průmyslových objektů od společnosti SPEDOS, která dodává odolné protipožární uzávěry všemožných variant a typů, od roletového uzávěru po posuvná vrata.
Protipožární uzávěry - odolné a bezpečné požární vrata do průmyslových objektů
Odolné a kvalitní protipožární vrata do průmyslových objektů vyrábí a dodává společnost SPEDOS. Působíme také ve městech Olomouc a Prostějov.
Dřevěné bezpečnostní interiérové dveře - protipožární i standardní
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. dodává a montuje kvalitní dřevěné bezpečnostní interiérové dveře včetně zárubní, standardní provedení i protipožární dveře. Působíme v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm
Oprava plastových oken, dveří - seřizování, údržba kování, výměna těsnění
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. zajišťuje v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm opravy plastových oken, dveří - seřizování, údržba kování, výměna těsnění. Poskytujeme servis oken a dveří všech typů.
Zátěžové koberce do hotelů a penzionů s protiskluzovým podkladem i na schodiště
Velký sortiment zátěžových koberců do hotelů a penzionů zajišťuje společnost Koberce Ponorka ve Vsetíně. Poradíme si i s instalací protiskluzových koberců do chodeb i na schodiště.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Veřejné osvětlení -výstavba, zvýšená bezpečnost a příjemná atmosféra ve Vašem městě
Technické služby TS Valašské Meziříčí jsou členem společnosti Marius Pedersen a.s.. Specializace na zajištění veřejného osvětlení ve městech a okolí, které zpříjemňuje pohyb a zvyšuje bezpečnost.
Prodej koberců do bytů i kanceláří - vyberete si moderní a kvalitní koberec
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám poskytuje široký sortiment koberců, které jsou vhodné do bytu i kanceláře. U nás si jistě vyberete moderní a kvalitní koberec podle Vaších představ.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Kompletní údržba zeleně ve Valašském Meziříčí - obecní, městské i soukromé pozemky
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o kompletní údržbu zeleně ve Vašem městě, obci nebo na Vašem soukromém pozemku. Veškeré služby od úklidu ploch zeleně až po výsadbu různých rostlin.
Automatické posuvné dveře - moderní prvek budov
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat v České i Slovenské republice.
Plovoucí podlahy, komplexní podlahářské práce
Společnost Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí komplexní podlahářské práce a plovoucí podlahy v okolí Vsetína a Kroměříže.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Požární uzávěry, vrata a dveře s vysokou odolností a atraktivním designem
Požární vrata a dveře nabízí významná výrobní společnost SPEDOS, která nabízí požární uzávěry s vysokou odolností a atraktivním designem nejen ve Valašském Meziříčí, ale po celé ČR.
Průmyslová vrata - sekční, rolovací, rychlonavíjecí a skládací
Společnost SPEDOS je firma s dvacetiletou zkušeností s výrobou průmyslových vrat ve Valašském Meziříčí v okrese Vsetín.
Transport betonu autodomíchávačem, uložení betonových směsí
Přepravu stavebního betonu autodomíchávači s pásovým dopravníkem a uložení betonových směsí až do vzdálenosti 17 metrů realizuje Beton sever - Martin Mikulenka.
Interiérové dveře vybírejte s pečlivostí - odborný prodej i montáž dveří
Dodejte ráz vašemu bydlení a pořiďte si kvalitní interiérové dveře ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně. Zajistí vám odborný prodej včetně montáže.