Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Sváření, výroba, montáž a opravy technologických zařízení a potrubních celků
Potrubní systémy a průmyslová technologická zařízení svařuje, vyrábí, montuje a opravuje společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Svařování oceli, nerezu i hliníku, potrubářské práce.
Prodej sprchových koutů Teplice - koupelnové studio, ve kterém naleznete vše potřebné
Sprchové kouty tvoří nedílnou součást většiny koupelen. KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. realizuje prodej kvalitních sprchových koutů různých kvalitních značek.
Prodej radiátorů značky Zehnder Teplice - stylové radiátory do Vašeho bydlení
Prodej kvalitních radiátorů značky Zehnder a zajímavě stylově řešených radiátorů zajišťuje společnost KERSTAV. Vyberte si ten správný design, barvu nebo provedení.
Obklady a dlažby RAKO i Marazzi Teplice - různé barvy, vzory i povrchy
Obklady a dlažby od světově uznávaných výrobců vám nabízíme ve společnosti KERSTAV SZABOVÁ Teplice. Stavíte dům a hledáte originální obklady do koupelny? Nebo potřebujete novou a odolnou dlažbu?
Prodej sanitární keramiky Teplice - sprchové kouty, vany, umyvadla, vaničky, nábytek
Kombinaci stylu a účinnosti v koupelně mají naše výrobky z nabídky sanitární keramiky. V sortimentu naleznete kromě základní keramiky, jako jsou toalety a umyvadla, i baterie či nábytek do koupelen.
Koupelnové studio Teplice
Společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem obkladů a dlažeb. V našem sortimentu naleznete: - obklady - dlažby - sanita - koupelnové doplňky - armatury - mozaiky - koupelnový nábytek - stavební chemie. Dále Vám můžeme nabídnout 3D projekty koupelen. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.
Rozváděče nn a elektroměrové rozváděče
Vyrábíme a dodáváme dle požadavků zákazníka elektrorozvodná elektroměrová jádra pro panel. výstavbu a rekonstrukce s protipožární odolností EW30-DP1, elektroměrové rozváděče mnoha typů vč. nepř. měření a elektroměr. rozváděčů s odolností EW60-DP1. Vyrábíme rozváděče nn dle požadavků zákazníka.
Technické služby Duchcov
Společnost Technické služby města Duchcova, s.r.o. zajišťuje údržbu města. Naše služby: - údržba a oprava místních komunikací - čištění města - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleně - svoz odpadů - provozování sběrného dvora - správa a údržba městského hřbitova. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Prodej stínící techniky Teplice
Společnost Žaluzie Poborský prodává stínící techniku. Stínící technika: - horizontální žaluzie - vertikální žaluzie - interiérové roletky - markýzy. Více informací o produktech naleznete na našich webových stránkách.
Dodávka, montáž a servis klimatizace a vzduchotechniky Teplice
Společnost AirPlus spol. s r.o. činnost zaměřuje především na dodávku, montáž a servis klimatizace a vzduchotechniky včetně projektové dokumentace a technické pomoci na území celé České republiky. K našim zákazníkům patří společnosti provozující distribuci pohonných hmot, státní úřady, banky, energetické a telekomunikační firmy a nejnáročnější ...
Velkoobchod podlahové krytiny Teplice
Společnost Rieger spol.s r.o. Vám nabízí velkoobchodní prodej podlahových krytin. V našem sortimenzu naleznete: - plovoucí podlahy - parkety - koberce - korek - PVC. Spolu s prodejem podlahových materiálů se po celou dobu naší existence zabýváme i pokládkou a montáží.
Plastová okna a dveře Teplice
Společnost DANMO se zabývá výrobou a montáží plastových oken a dveří. Plastová okna: - okenní systémy PANORAMA . Osvědčení dodavatelé v programu Zelená úsporám.