Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výprodej nábytku Praha.
Výprodej nábytku Praha Využijte mimořádný výprodej nábytku z masivu. Přijďte se podívat do naší podnikové prodejny na Praze 5. Neváhejte ani minutu nabídka je časově omezená, možnost okamžitého odběru. Přijďte se podívat na naší podnikovou prodejnu. Možnost okamžitého odběru. Výprodej se vztahuje pouze na vybraný nábytek. Platí do vyprodání ...
Výroba a prodej nábytku Sedlčany.
Vyrábíme celodřevěný nábytek ze smrku a borovice: postele, komody, stoly, židle, truhly, šatníky, prádelníky, knihovny, ložnice, rohové lavice, předsíňové stěny.
Dřevěný nábytek z masivu, Sedlčany.
UNIS-N vyrábí stylový dřevěný nábytek z masivu, který přinese do Vašeho domova radost z kresby, barvy a vůně dřeva. V našem sortimentu najdete dřevěné skříně, skříňky, TV stolky, dřevěné komody, knihovny, dřevěné postele z masivu, příborníky, konferenční stolky, jídelní stoly, dřevěné židle, atd.
Výroba atypického nábytku, Sedlčany.
Výroba atypického nábytku je možná za předpokladu, že bude upravován standardní kus z naší nabídky nábytku. Zašlete nám Vaše požadavky, přesné rozměry a nákresy a my Vám do 3 pracovních dnů zašleme zpět nezávaznou cenovou nabídku. Doba platnosti cen atypů a cenových nabídek - 2 měsíce od data odeslání cen (pokud nebude stanoveno jinak) ...
Výroba a prodej dřevěných stolů.
Výroba a prodej dřevěných stolů: -kulaté -jídelní rozkládací -jídelní oválný -toaletní -odkládací -telefonní -stylové jídelní stoly se zásuvkou.
Komplexní služby v oboru elektro Obecnice
Nabídka elektromontážních a zemních prací, výstavby a oprav veřejného osvětlení, revizí elektrických zařízení. Elektromontáže VN, kompletní dodávky elektromontážních prací NN pro firmy i jednotlivce, revize elektrických zařízení, hromosvodů, ručních přístrojů, budování nových sítí veřejného osvětlení, rekonstrukce a údržba stávajících, zemní ...
Montáž prodej čtyřhranná pletiva Praha západ
Společnost PILECKÝ s.r.o.nabízí montáža prodej pletiva. Pletiva: - lesnická pletiva - dekorační - chovatelská - sloupky - drátky - další. Více info na našich webových stránkách:
Výroba vápenopískovcových cihel, Příbram.
Výroba a dodávka: -vápenopískovcové cihly -plné a děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady. Vlastnosti: -vysoká pevnost -mrazuvzdornost -výborná zvuková izolace.
Výprodej dřevěného nábytku za skandálně nízké ceny, Sedlčany.
Výprodej dřevěného nábytku za skandálně nízké ceny. Využijte možnosti koupit dřevěný nábytek z masivu se slevou až 50% z původní ceny, a další výhody. Skladové zásoby jsou omezené, proto neváhejte a využijte mimořádného výprodeje dřevěného nábytku.
Atypická řešení vzduchotechniky
Nabízíme mnoho různých řešení pro vzduchotechniku průmyslových a administrativních budov. Řešit umíme i odvlhčování prostor krytých bazénů, aquacenter či sportovních hal. Vzduchotechniku dodáváme do restaurací, obchodních center a dalších prostor, které vyžadují individuální řešení. V naší nabídce najdete jednotek pro centrální distribuci a ...
Nábytek v akčních cenách, Sedlčany.
Týdenní akce na vybraný nábytek, matrace. Více na našich www stránkách.
Prodej rybníčků Příbram
Nabízíme bazény, terasové rybníčky, pokojové fontány, čerpadla, filtrace, osvětlení rybníčku, zahrady, dekorace zahrady a rybníčku.
Vápenopískové cihly, obkladové pásky Příbram.
Výroba a prodej: -vápenopískovcové cihly plněné a děrované, bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady. Vlastnosti: -vysoká pevnost, mrazuvzdornost, výborná zvuková izolace.
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky Příbram
Prodáváme spojovací materiál a kotevní techniku: šrouby, matice, vruty, závitové tyče, nýty, hřebíky, hmoždinky, šroubové a chemické kotvy, kartuše, kapsle, vrtáky.
Kamenické práce, okr. Příbram
Nabízíme kamenické práce - výroba pomníků z přírodního kamene, řezání, broušení, leštění, opravy a čištění pomníků, sekání a zlacení písma.
Vápenopískovcové cihly Příbram.
Výroba, prodej: -vápenopískovcové cihly -plněné i děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady.
Výroba na prodej nábytku Sedlčany
Vyrábíme celodřevěný nábytek ze smrku a borovice: postele, komody, stoly, židle, truhly, šatníky, prádelníky, knihovny, ložnice, rohové lavice, předsíňové stěny.
Zahradní rybníčky Příbram
Nabízíme zahradní rybníčky, čerpadla, osvětlení a dekorace rybníčků, pokojové fontány, filtrace, solární zahradní techniku
Výroba rozvaděčů Příbram
Nabízíme výrobu rozvaděčů NN, typových, atypických rozvaděčových skříní a pultů, zpracování, vysekávání a ohýbání plechů, práškové lakování.
Stavební projekty, stavební dozor Příbram
Nabízíme projektovou činnost ve výstavbě, katalogové projekty rodinných domů, vypracování situace osazení včetně přípojek, stavební dozor.
Míchání, tónování barev Příbram
Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů. V míchacím centru na počkání namícháme nejrůznější druhy nátěrů
Broušení dřevoobráběcích nástrojů
Společnost BRUNAX spol. s r.o. nabízí broušení dřevoobráběcích nástrojů. Služby: - opravy a broušení vidiových a trapezových pil na dřevo i kov - broušení fréz a vrtáků na dřevo i kov - broušení hoblovacích nožů - svařování a broušení pásových pil + prodej - broušení řeznických strojků, řetízků do motorových pil a ostatních nástrojů - ...
Źelezářské zboží Příbram
Nabízíme široký sortiment železářského zboží, řemeslnické a zahrádkářské potřeby, ruční a elektrické nářadí. Prodáváme čerpadla a čerpací techniku pro dům a zahradu, krbová kamna, sporáky a kotle na tuhá paliva, elektrické ohřívače vody.
Výroba nábytku Sedlčany
Vyrábíme celodřevěný nábytek, ložnice, kuchyně, obývací pokoje, dětské zahradní domky, zahradní nábytek.