Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Instalatérské a plynoinstalatérské potřeby Klatovy.
Prodej: -plynoinstalatérské zboží -instalační materiál, instalatérské potřeby -izolace -solární panely na ohřev vody.
Prodej a servis kotlů Klatovy.
Prodej a servis: -kotle Dakon, Beretta, Imergas, Wolf, Vailant, Ling, Atmos, Viadrus, Protherm, Viessmann -kotle na tuhá paliva.
Realizace koupelen Sušice
V našem koupelnovém studiu nabízíme prodej: -koupelnové obklady, dlažby -sanitární keramiku, sanita -baterie -sprchové kouty -koupelnové doplňky, nábytek. Rekonstrukce a realizace: -koupelny od návrhu po kompletní dodávku včetně montážních prací.
Nářadí a nástroje pro řemeslníky Klatovy
Nabízíme prodej nástrojů a nářadí pro profesionály a laiky: čerpadla, elektrické nářadí, svařovací techniku, dílenské nářadí, zednické náčiní, nářadí na malování, brusky, vrtačky, Gola sady, ochranné pomůcky.
Sanitární keramika, keramické obklady, dlažby, Sušice.
Prodáváme obklady, dlažbu, sanitární keramiku, keramické obklady českých i zahraničních výrobců. Prodáváme vany, sprchové kouty, koupelnový nábytek, vodovodní baterie, stavební chemii.
Nástroje a nářadí, Klatovy.
Velkoobchod pro řemeslníky a kutily. Nabízíme nástroje a nářadí pro profesionály a laiky.
Obklady a dlažby Sušice.
Velkoobchod, maloobchod: -keramické obklady, dlažby českých i zahraničních výrobců.
Kvalitní dřevěný nábytek Klatovy
Zakázkové truhlářství. Masivní postele, komody, skříně, kredence, jídelní sety, obývací sestavy a kuchyňské linky. Vše na míru dle Vašich představ. Vybavíme pension, restauraci, chalupu i rodinný dům.
Betonové směsi okr. Klatovy.
Výroba, prodej: -cementové zboží -umělý kámen -betonové směsi.
Prodej a doprava kameniva, písku Klatovy.
Nákladní autodoprava, souprava auto+vlek, tahač VOLVO sklápěcí návěsy 2 automobily. Přeprava sypkých hmot. Prodej a doprava: -betonářské písky -dekorační kamenivo.
Stavební práce, prodej barev Klatovy
Nabízíme stavební práce, rekonstrukce. Prodáváme barvy, laky, domácí a zahradní potřeby, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál, železářské zboží.
Plastová okna, garážová vrata Klatovy
Dodáváme a montujeme plastová a dřevěná okna, garážová vrata, bránové pohony, okenní parapety, žaluzie, interiérové dveře, včetně zednického začištění a likvidace starých oken
Výroba svítidel Klatovy
Vyrábíme a dodáváme svítidla a stínidla pro hotely, restaurace, veřejné budovy, rodinné domy a byty - výroba dle Vašeho návrhu nebo dle návrhu architektů.
Modelářské potřeby Klatovy.
Prodej: -modelářské potřeby -bazénová chemie Vodnář -vrtáky SDS plus a MAX.
Výroba betonové směsi okr. Klatovy.
Výroba, prodej: -umělý kámen -betonové směsi, betonu -cementové zboží . Silniční motorová a nákladní doprava.
Betonářské písky, kamenivo, Klatovy.
Prodej a doprava: -betonářské písky -dekorační kamenivo obsypy kolem domů a chodníků.