Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zahradní balustrády, vázy, sloupy, boží muka, sochy zvířat ze ztuženého mramoru, výroba
Výroba, prodej i montáž produktů z kvalitního ztuženého mramoru do exteriérů, i interiérů Vám poskytne společnost BALUSTRÁDY Mohelnice s.r.o. Bohatý výběr balustrád, soch a zahradního nábytku.
Zakázková výroba z nerezu za skvělé ceny - ploty, brány, zábradlí i sklepní mříže
Ploty, brány, zábradlí i sklepní mříže z nerezu vám na zakázku vyrobí firma ROLKO BLUDOV v Šumperku. Poskytne vám nejen skvělé ceny, ale také kvalitní výrobky! Obraťte se na spolehlivé zámečnictví!
Vyhřívané dřevěné koupací sudy - koupání a relaxace v zahradní kádi za každého počasí
Užijte si koupání a relaxaci za každého počasí! Vyhřívané dřevěné koupací sudy, zahradní kádě vyrábí na Šumpersku firma Sudmania Robert Coufal.
Garážová vrata v mnoha provedeních - prodej, odborná montáž, servis
Prodej, odbornou montáž i servis garážových vrat vám zajistí firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku. Garážová vrata si zde vyberete v mnoha provedeních.
Venkovní rolety - dokonalá ochrana před sluncem, hlukem i zvědavými sousedy
Venkovní rolety jsou dokonalou ochranou nejen před sluncem, ale také před hlukem nebo zvědavými sousedy. Dolaďte svůj dům roletami od firmy ROLKO BLUDOV s.r.o., jejich výběr je opravdu bohatý.
Zakázkové truhlářství v Šumperku - dřevěné okna, dveře i zárubně vyrobené na míru
Pokud toužíte mít nová dřevěná a kvalitní okna či dveře, pak je zde zakázkové truhlářství ONJASI se sídlem v Zábřehu (Šumperk), které vám na míru vyrobí nejen dřevěná dveře a okna, ale také zárubně.
Stavebniny, vše pro vybavení koupelen za akční ceny - stavební keramika obklady
Vše pro vybavení koupelen najdete na jednom místě ve stavebninách PRO-DOMA ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment stavební keramiky, obkladů i dlažby pro stavbu koupelny. U nás si vybere každý.
Restaurování starých oken, dveří a nábytku dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru
Vdechněte vašemu domovu jedinečnou atmosféru restaurováním starých oken, dveří či nábytku. ONJASI truhlářství ze Zábřehu vám s tím pomůže! Své restaurátorské práce poskytuje v Šumperku i Olomouci.
Moderní kuchyňské sestavy, kuchyně na míru - od návrhu až po výrobu a montáž
Stolařství a Truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá návrhem, výrobou a montáží kuchyní a kuchyňských sestav na míru v moderním, klasickém, rustikálním či ve francouzském provence stylu.
Truhlářství, zakázková výroba vestavěného i samostatně stojícího nábytku na míru
Zakázkové truhlářské výrobky vždy přesně zapadnou na dané místo, které mají k dispozici. Nechte si vyrobit vestavěný nebo samostatně stojící nábytek na míru od firmy Stolařství a truhlářství Unzeitig.
Střechy na klíč - dodávka střešních materiálů
Firma Stavril vám postaví střechu na klíč včetně dodávky střešních materiálů v rámci Olomouce, Šumperka, Zábřehu i Prostějova. S našimi zkušenými klempíři budete jistě spokojeni.
Střešní materiál, latě, desky i klempířské prvky - vše na jednom místě
Plánujete-li stavbu nové nebo rekonstrukci staré střechy, pak u společnosti Sefran najdete vše potřebné. Klempířské prvky, střešní latě, desky a vše ostatní, co se střech týká máme na jednom místě.
SEFRAN s.r.o.
Kvalitní střešní krytina RUUKKI se zárukou 30, 40 a 50 let
Pokud hledáte vhodnou střešní krytinu pro zastřešení novostaveb či pro rekonstrukci střechy, pak se obraťte na odborníky z firmy SEFRAN, kde si vyberete střešní krytiny RUUKKI se zárukou až 50 let.
SEFRAN s.r.o.
Originální střešní krytiny, které vaši střechu chrání i zdobí
Základem každého domu je střecha, proto je těžké odlišit se od ostatních. Společnost SEFRAN v Šumperku dodává mnoho druhů a barev střešní krytiny, díky které se zaručeně odlišíte a budete originální.
SEFRAN s.r.o.
Míchací a kolorovací centrum Beami - odborník na míchání barev
Přemýšlíte-li o nové barvě do interiéru a rádi by jste si nechali namíchat barvu přesně dle vybraného odstínu, pak se obraťte na míchací a kolorovací centrum Beami v Šumperku.
Kvalitní bezpečnostní dveře FORNOX Šumperk - prodej a montáž
Pokud zvažujete jaké si pořídit bezpečnostní dveře, tak vám určitě poradí ve firmě Fab-service Milan Kocián, kde si vyberete z různých variant kvalitních bezpečnostních dveří Sherlock.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Prodej střešních systémů - tašky Tondach, krytina Ruukki
Pokud se chystáte rekonstruovat střechu a hledáte kvalitní střešní krytinu, která opravdu vydrží, pak se zaměřte na tašky Tondach nebo krytinu Ruukki. Vše seženete ve firmě SEFRAN v Šumperku.
SEFRAN s.r.o.
Míchání barev na míru do interiéru i exteriéru
Chcete barvu v určitém odstínu, ale nemůžete ji nikde najít? Obraťte se na firmu Beami a nechte si ji namíchat. Jsme zde pro všechny zákazníky z okolí měst Šumperk a Olomouc.
Barvy, laky a nátěrové hmoty - natřete vše jako profesionál
Hledáte-li kvalitní barvy, laky nebo nátěrové hmoty, díky kterým natřete vše jako profesionál, tak si zaručeně vyberete ve firmě Beami se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk
Venkovní obklady z umělého kamene pro obložení fasád i stěn
Oblíbeným trendem jsou obklady z umělého kamene, které lze využít na venkovní fasády, komíny i ploty. DAREK - Daniel Přikryl s.r.o. ve Vikýřovicích vám zajistí venkovní obklady dle vašich představ.
Mozaiková dekorativní omítka pro vnější i vnitřní použití
Zvažujete proměnu vaší fasády nebo interiéru? Firma DAREK v Šumperku pro vás má jednoduché řešení v podobě mozaikové dekorativní omítky, která vám umožní barevné provedení dle vašich představ.
Kamenný koberec - praktický do interiéru i pro venkovní plochy
Pokud jste ještě neslyšeli o kamenném koberci, tak firma DAREK vám jej představí. Jde o novinku v oblasti stavebnin a velmi odolný a trvanlivý materiál praktický do interiéru i pro venkovní plochy.
Míchání fasádní barvy, akrylátové i silikonové omítky na počkání
Sháníte kvalitní probarvené, silikonové nebo akrylátové omítky? Firma Beami se sídlem v Šumperku (nedaleko Zábřehu) vám namíchá barvy dle vašeho přání a to i na počkání.
Kamenný koberec je ideální pro obnovu venkovní i vnitřní podlahy
Pokud jste se rozhodli o obnovu venkovní nebo vnitřní podlahy, tak firma DAREK vám nabízí novinku v podobě kamenného koberce, který je ideální pro obnovu starších povrchů - zámkové dlažby nebo betonu.
Prodej, dodávka plechová, univerzální střešní krytina Zábřeh, Šumperk
Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí prodej a dodávku střešní krytiny v Šumperku a okolí. Vyberete si u nás různé druhy od plechových střešních krytin až po univerzální střešní krytiny. Prodej a dodávka: - plechová střešní krytina - pálená střešní krytina - střešní profily - ocelová střešní krytina - univerzální zakrývací plech - ...