Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Akumulátorové zahradní stroje EGO – ergonomické aku sekačky, pily, křovinořezy a další vybavení
Bohatý výběr akumulátorových zahradních strojů značky EGO, sekačky, pily a další aku vybavení má ve svém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Kvalitní krbová kamna, komíny a kouřovody vybírejte v nové specializované prodejně
Služby v oblasti montáží a čištění komínů poskytuje Kominictví Marek Švécar. Zákazníci z Olomouce a Přerova si mohou přijít vybrat krbová kamna, komíny a kouřovody do nové prodejny v Prostějově.
Kominictví Marek Švécar
Lopaty, motyky, rýče a další ruční a zahradní nářadí známých výrobců Fiskars a Bahco
Bohatý sortiment ručního a zahradního nářadí, lopat, motyk, rýčů a dalšího vybavení známých výrobců Fiskars a Bahco má společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Výroba montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola i s možností dodávky parkové lavičky
Výrobu montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola včetně dodávky i na hůře dostupná místa zajistí společnost Přidal s.r.o. se sídlem v Kralicích, v Olomouckém kraji.
Přidal s.r.o.
Prodej a montáž značkových krbů, krbových kamen a sporáků ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA
Prodejem a montáží značkových krbů, krbových kamen a sporáků prémiových výrobců ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA se v Prostějově i Olomouci zabývá Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly vám zajistí společnost z Prostějova - PROŘEZ spol. s r.o..
Kamenné kuchyňské desky na míru - pracovní deska z kamene
Chcete-li mít pracovní desku z kamene, která bude odolná a bude se dobře udržovat, pak vám ji Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vyrobí- zaměřuje se na kuchyňské pracovní desky z mnoha druhů kamene.
Kamenictví Karel Otruba
Kamenné bytové doplňky, parapety, schody, krby - kvalitní kamenické práce
V dnešní době se stávají trendem kamenné bytové doplňky, které oživí váš byt i dům. Kamenictví Karel Otruba provádí kvalitní kamenické práce a vyrobí vám parapety, schody i krby dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba
Krby a kachlová kamna všech typů, prodej příslušenství
Společnost Krby a kamna Pavel Hradil se zabývá již více jak třicet let zabývá stavbou krbů a kachlových kamen. Nabízí také krbové nářadí od základního až po luxusní.
Motorové pily Echo, sekačky, křovinořezy a traktory Honda - prodej zahradní techniky
Výkonnou zahradní techniku dodává v okolí Prostějova a Přerova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Pořídit můžete sekačky, křovinořezy, traktory Honda, motorové pily Echo a další stroje.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Květinové vazby a kytice k různým příležitostem – narozeninové, gratulační, romantické, pro radost
Květinové vazby a kytice pro různé příležitosti připraví květinářství Prostějov Ivana Slavovová. Uvážeme a naaranžujeme kytice narozeninové, gratulační, romantické nebo jen tak pro radost.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Výroba a prodej výkonných mobilních štěpkovačů na baterie
Likvidaci nejen dřevěného odpadu Vám umožní výrobce výkonných štěpkovačů na baterie LASKI, s. r. o. z Prostějova dodávající svou techniku po celé České republice.
LASKI, s. r. o.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Renovace koupelnových van Prostějov, renovace van pomocí akrylátových vložek, zámečnictví
Naše firma z okresu Prostějov provádí renovace van pomocí akrylátových vložek, díky kterým budete mít zase svoji vanu jako novou.
Realizace kachlových kamen a krbů Prostějov, plynové krby, moderní krby, kuchyňská kamna
Realizujeme výstavbu jak levných krbů a kachlových kamen tak v luxusním provedení z dovozových materiálů, provádíme také rekonstrukce kachlových kamen.
Prodej originálních dárkových kytic a smutečních vazeb online v e-shopu
Jsme Zahradnictví a květinářství Bellis a provozujeme e-shop, kde zakoupíte originální dárkové kytice a smuteční vazby pro pietní účely. On-line objednávky rozvážíme v Prostějově, Olomouci a Vyškově.
Výroba kojeneckého zboží a textilu - prodej v e-shopu a kamenné prodejně
Široké spektrum kojeneckého zboží, textilu můžete zakoupit v e-shopu a kamenné prodejně firmy KASPO z Prostějova. Naleznete u nás čepičky, košilky, rukavičky, body a zavinovačky vlastní výroby.
Zakázková výroba a montáž roletových garážových vrat Prostějov, vrata z hliníkových lamel
Naše firma Vám zajistí zakázkovou výrobu a montáž roletových garážových vrat z kvalitních hliníkových lamel.
Durélis konstrukční deska s hladkým povrchem
Pro dřevostavby a podlahy je potřeba pevný dřevomateriál, který je odolný i proti vlhkosti. Ve firmě PROŘEZ v Prostějově sežnete levné Durélis desky, které jsou navíc kvalitní náhradou OSB desek.
Dětské povlečení, nepropustné a prodyšné prostěradla do kočárků i postýlek - prodej, výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem dětských nepropustných a prodyšných prostěradel a kvalitního povlečení do postýlek a kočárků se zabývá firma Kaspo z Prostějova nedaleko Olomouce.
Gratulační, svatební nebo smuteční kytice a květinové vazby včetně donášky až k Vám domů
Originální květinové vazby pro různé příležitosti včetně dopravy až k Vám domů zajišťuje květinářství Květiny Ptáčková. Připravíme Vám gratulační, svatební nebo smuteční kytice a vazby.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Zakázková výroba zábradlí – výroba zábradlí na míru
Zakázkovou výrobou zábradlí na míru do interiéru i exteriéru ze skla, dřeva či kovu se v okolí Prostějova a Olomouce zabývá společnost ARDENT Corp. s. r. o.
Profesionální výroba a prodej stavebního řeziva - překližky, OSB desky, přířezy
O profesionálně zpracované stavební řezivo se vám postará společnost PROŘEZ spol. s r.o. se v Prostějově - zaměřuje se na výrobu a prodej překližek, OSB desek i přířezů.
Drogerie, barvy, čistící a úklidové prostředky – vše na jednom místě
Drogerii, čistící a úklidové prostředky nebo barvy a laky – a to vše a navíc na jednom místě zakoupíte v Drogerii Navrátil v Němčicích na Hané.