Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej a montáž podlahové krytiny, dveří, zárubní a veškerých doplňků
Společnost DumTrade s.r.o. vám ve své vzorkové prodejně v Hodoníně nabízí podlahové krytiny, dveře a zárubně včetně veškerých doplňků. Kromě prodeje zajišťujeme také montáž.
Kovovýroba Vracov, ocelové konstrukce, oplocení, mříže
Potřebujete rychle postavit novou halu či jinou ocelovou konstrukci? Chcete nové oplocení a bránu kolem rodinného domu? S tím vším Vám poradí a pomůže naše společnost Kovo Kotek.
Kovo Kotek Ondřej Kotek
Elegantní a moderní skleněné obklady za kuchyňské linky
Moderní vzhled, hladký a téměř bezspárový povrch a snadná údržba – to vše jsou výhody moderních skleněných obkladů za kuchyňské linky, které na míru vyrábí Sklenářství Olejník.
Prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, topenářské práce
Firma VOTONA s.r.o. zajišťuje topenářské práce a prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, působí především v okolí Uherského Hradiště, Hodonína. Řeší převážně dodávky tepelných zařízení.
Montáže, servis tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda - nejúspornější tepelná čerpadla
Společnost VOTONA s.r.o. se zabývá montáží, servisem tepelných čerpadel, dodává tepelná čerpadla vzduch-voda a země-voda zn. Alpha innotec. Působí v lokalitě Hodonín, Uherské Hradiště.
Klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů, hal
Společnost VOTONA s.r.o. z Veselí nad Moravou dodává klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů. Zajistíme montáž, záruční i pozáruční servis v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem, automatické kotle na uhlí, pelety - prodej, servis
Firma VOTONA s.r.o. již více než 15 let působí v oboru TZB. Nyní se zaměřuje na tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem a dodá automatické kotle na uhlí, pelety. Zajistí i servis zařízení.
Dodávka atypických kulatých zastřešení na kruhové zahradní bazény
O realizaci atypických kruhových zastřešení pro nadzemní i zapuštěné zahradní kulaté bazény se postará firma Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová z Hodonína.
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Obkladačské práce a pokládka dlažby – spolehlivost a kvalita
Společnost Stavební práce Habiňák, to jsou odborníci na obkladačské práce a pokládku dlažeb. Vsázíme na kvalitní a dobře odvedenou práci.
Zakázková výroba designových skleněných sprchových koutů a zástěn do koupelny
Dodejte Vaší koupelně nádech elegance díky skleněným sprchovým koutům a zástěnám. Designové skleněné sprchové kouty a zástěny do koupelen na zakázku vyrábí Sklenářství Olejník.
Zahradní doplňky, zahrada a stavba Hodonín, prodej fontány, kašny, krby, zahradní sochy, nádoby
Zahradní doplňky, zahrada a stavba Hodonín, prodej fontány, kašny, krby, zahradní sochy, květinové nádoby, sloupy a podstavce, mísy, zahradní umyvadla, imitace dřeva, umělý kámen Magicrete.
Půjčovna nářadí, mechanizace, techniky Veselí nad Moravou, Brumov
Pronájem nářadí, mechanizace a hutní techniky od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o., na provozovnách ve Veselí nad Moravou a Brumově.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace s nabídkou strojů pro stavbu
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace s nabídkou strojů pro stavbu, rekonstrukci, zemní práce a úpravu terénu od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. ve Veselí nad Moravou u Hodonína.
Ozvučení a osvětlení, zesilovače, 3D lasery, SED světla Jihomoravský kraj
Ozvučení a osvětlení diskoték, klubů i koncertů zajistí společnost Global Logistics Company s.r.o., která je dovozcem reproboxů, zesilovačů, SED světel i 3D laserů.
Kruhové zastřešení bazénů – zakázková výroba na míru
Zakázkovou výrobu kruhových zastřešení bazénu na míru zajistí firma Eva Graciasová z Hodonína. Provedeme zaměření, výrobu, dopravu i montáž zastřešení
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Půjčovna stavebního nářadí, stavební mechanizace - vibrační válce, elektrocentrály
Půjčovna stavebního nářadí, stavební mechanizace, vibrační válce, ponorné vibrátory, elektrocentrály, kladiva, kompresory od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Uherském Hradišti.
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven a pekáren
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven, pekáren a potravinářských provozoven od firmy KlimaTechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji.
KlimaTechnik s.r.o.
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy značek Panasonic, Toshiba, Lg electronics, Samsung a Acond od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Květinový servis, řezané a hrnkové květiny, floristické a zahradnické potřeby
Kompletní květinový servis pro všechny běžné či slavnostní příležitosti v Květinářství Přemysl Michal, ve Bzenci, Vracově či Uherském Hradišti.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely, pískovna
Prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely, prodej zeminy pro terénní úpravy to nabízí firma Pískovna Javorník v Moravském Písku.
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy, do pekáren, obcodů, barů, do kompresoroven a velkých provozů od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Půjčovna stavební mechanizace, stavebních strojů a nářadí
Půjčovna stavební mechanizace, stavebních strojů a nářadí, vibrační desky, svářecí technika, kladiva, elektrocentrály od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Hodoníně.