Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba ložního povlečení.
Nabízíme ložní povlečení z bavlny a krepu. Zaručujeme vysokou kvalitu materiálu na našem trhu. Nyní je povlečení standartně opatřeno zipovým uzávěrem krytým . Možnost objednání i po internetu přes nás E-shop, kde najdete i další výrobky, které Vám můžeme nabídnout.
Výroba ložního prádla.
Nabízíme ložní povlečení z bavlny a krepu. Zaručujeme vysokou kvalitu materiálu na našem trhu. Nyní je povlečení standartně opatřeno zipovým uzávěrem krytým . Možnost objednání i po internetu přes nás E-shop,kde najdete i další výrobky,které Vám můžeme nabídnout.
Prodej laků a barev, Písek.
Prodáváme laky, mořidla, barvy pro profesionální povrchovou úpravu nábytku a dřevěných interiérů.
Zdravotní matrace, postele, Písek.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdravotní matrace -lamelové rámy -postele.
Zemědělská, zahradní a komunální technika, Milevsko
Jsme výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje.
Traktory, sekačky okr. Písek.
Výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje. Prodej, servis, náhradní díly.
Výroba rozvaděčů Milevsko
Vyrábíme kompletní NN rozvaděče dle vlastní nebo dodané dokumentace, rozvaděče pro řízení výrobních technologií, elektronické komponenty pro průmyslové využití, hladinové spínače, ponorné elektrody.
Výroba nábytku, truhlářství Písek.
Kompletní výroba interiérů. -nábytek i atypický -kuchyně -skříně -postele -materiál masiv, lamino. Stavební truhlářství: -schodiště. Vzorková prodejna: čechova 449 Písek
Chladící technika, klimatizace Písek.
Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.
Prodej a pokládka obkladů a dlažeb Písek.
Regionální zastoupení firmy MAPEI Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...
Projektování staveb, realizace interiérů Písek.
Projektování: -kompletní služby až po výběr dodavatele stavby -inženýrská činnost -zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení -zakreslení stávajícího stavu vaší nemovitosti -kompletní studie a projekty -novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby a interiéry - specializace oprava památkově chráněných staveb Realizace ...
Garážová vrata, rolety, markýzy Písek.
Služby: -dodávka, montáž, servis -garážová vrata -sekční, výklopná, rolovací -rolety, markýzy. -sítě proti hmyzu
Podlahové krytiny, podlahářské práce Písek.
Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.
Sedací soupravy s tradicí a kvalitou
Široká nabídka sedacích souprav, rozkládacích pohovek, křesel a židlí od tradičního českého výrobce čalouněného sedacího nábytku. Pestrá nabídka potahových materiálů a odstínů moření bukového masivu je samozřejmostí. Hledejte u Vašich prodejců po celé ČR.