Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Rozšíření výrobyo vibrolis SLOUPÁRNA Majdalena s.r.o. - Bednící, šalovací tvárnice, velkoplošná dlažba...
Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vás touto cestou informovali o rozšíření sortimentu naší společnosti SLOUPÁRNA Majdalena s.r.o. V roce 2013 jsme uvedli do provozu novou technologickou linku s vibrolisem a tím rozšířili svou dosavadní výrobu o: - Bednící tvárnice, šalovací tvárnice - Velkoplošnou dlažbu - Komínové tvarovky V ...
Zahradní  keramika - ptačí pítko
Keramické pítko pro ptáky zdobené sklem vsazeným Tiffany technikou a osázené sukulenty. Průměr 45 cm, délka 60 cm. Vhodné do zahrady, skalky nebo do interiéru.
Betonové výrobky Jindřichův Hradec
Vyrábíme betonové rošty do stájí, betonové hrazení, silážní žlaby, hnojiště, skruže, šalovací tvárnice, plotové podezdívky, zámkové dlažby, zatravňovací tvárnice, obrubníky, šachtová dna s plastovou vystélkou.
HB beton, s.r.o.
Výroba betonové zámkové dlažby, Jindřichův Hradec.
Vyrábíme betonovou zámkovou dlažbu, která splňuje náročné evropské normy a je velmi estetická. Betonové dlaždice jsou vyráběny dvouvrstvé z přírodních surovin na bázi štěrkopísků, cementu a vody vibrolisovací metodou. Tento způsob výroby patří mezi nejmodernější technologie. Konstrukce zařízení zaručuje mimořádnou kvalitu a přesnost výrobků. ...
HB beton, s.r.o.
Solární systémy pro vysoušení objektů.
Instalace solárního systému pro vysoušení objektů a temperování. Řešení je postaveno na prvotřídním dánském teplovzdušném kolektoru od firmy SolarVenti. Solární systém je vhodný pro celosezónní temperování rodinných domů a rekreačních objektů, případně k vysoušení objektů trpících vlhkostí. Kolektor SV7 zabezpečuje cirkulaci vzduchu až pro 40m2 ...
Betonové výrobky Jindřichův Hradec.
Vyrábíme betonové rošty do stájí, betonové hrazení, silážní žlaby, hnojiště, skruže, šalovací tvárnice, plotové podezdívky, zámkové dlažby, zatravňovací tvárnice, obrubníky, šachtová dna s plastovou vystélkou.
HB beton, s.r.o.
Výkopové práce, půjčovna nářadí Jindřichův Hradec.
Prodej, nákup, servis, půjčovna: -zemědělské a stavební stroje -náhradní díly na stavebí stroje -UNC stroje. Zemní a výkopové práce. Půjčovna nářadí.
Hliníkové žebříky Jižní Čechy.
Prodej: -hliníkové žebříky, štafle a lešení. Kvalita za rozumnou cenu. Jižní Čechy - rozvoz zdarma.
Hliníkové žebříky, štafle, lešení, Jižní Čechy.
Prodáváme hliníkové žebříky, štafle a lešení. Kvalita za rozumnou cenu. Rozvoz zdarma po celé ČR.
Stavebniny Nová Bystřice
Zabýváme se velkoobchodním prodejem stavebnin a střech: betonová krytina, betonové a pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny a systémy, cihly, zdící systémy a materiály, střešní okna, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony, okapy.
Slevy střešních krytin-KM Beta, Tondach, Mediterran.
Nabízíme slevy na střešní krytiny. KM Beta až 40%, Tondach až 35%, Mediterran až 36%. Slevy platí do konce listopadu a nebo do vyčerpání zásob.
Prodej, dveře, zárubně, okna Dačice.
Prodej, montáž: -dveře vnitřní, vchodové a protipožární -zárubně obložkové -plastová okna -dřevěné šindele.
Podlahové topení SCHÜTZ okr. Jindřichův Hradec
Nabízíme dodávku a montáž podlahového topení zn. SCHÜTZ, plynové kotle, kotle na LTO a tuhá paliva, radiátory, koupelnová tělesa, solární systémy, tepelná čerpadla
Prodej stavebnin Nová Bystřice.
Prodej:- betonová krytina, betonové střešní tašky, pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny, střešní systémy. Stavebniny: -cihly, zdicí systémy a materiály, eternit, střešní okna.
Nádrže a ohřívače vody Jindřichův Hradec.
Prodej: -deskové výměníky tepla -nerezové akumulační nádrže a ohřívače vody 100-10000 l -ocelové akumulační nádrže a ohřívače vody -elektronická úprava vody DEPOSI IRON.
Pokládka podlahových krytin, čalounictví, Jindřichův Hradec.
Prodej,pokládka podlahových krytin: -PVC -plovoucí podlahy -korek -koberce -vyrovnávání podlah. Práce čalounické: -opravy veškerého čalouněného nábytku -výroba autoplachet na zakázku -výroba matrací-pružinové,molitanové lamelové-standardní rozměr -polstrování dveří.
Stavebniny, střešní systémy Nová Bystřice.
Velkoobchod stavebnin a střech do celé ČR: -betonová krytina, betonové střešní tašky, pálené střešní tašky, stropy -střešní krytiny, střecha, střechy, střešní systémy, stavebniny -cihly, zdicí systémy a materiály,eternit, střešní okna, malty -difuzní fólie, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony,okapy.
Prodej svítidel Jindřichův Hradec.
Prodej, distribuce, návrhy, poradenství: -svítidla -služby pro osvětlení -eshop -přímý dovoz od zahraničních výrobců -spolupráce s výhradními dovozci a výrobci v ČR.
Prodám výrobní a skladovací halu
Prodám výrobní a skladovací halu mezi Prahou a Mělníkem v obci Všetaty. Jedná se o starší halu, která byla v r. 2005 zrekonstruovaná a byl udělen Kolaudační souhlas pro truhlářskou dílnu a skladování. Výměra haly je 829 m2, zpevněný pozemek 1680 m2. Uvnitř koupelna, WC, 2 kanceláře, dílna. Možné použití manipulační techniky (skladování do výšky), ...
Okna a dveře
Vyrábíme a montujeme dřevěná okna a vchodové dveře. Zimní zahrady, prosklené a posuvné stěny, dřevohliníková okna a vnitřní dveře z masívu. K našim výrobkům dodáváme parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu.
Stavební řezivo a střešní latě za snížené ceny
Nabízíme stavební řezivo smrkové trámy a fošny ze sériové výroby za 4900 Kč/m3 pro drobný odběr nebo za 4600 Kč/m3 při odběru na celý kamion, dále nabízíme střešní latě za cenu 11,52 bm (4800 Kč/m3) včetně impregnace. Veškeré nabízené řezivo spadá do 1.jakostní třídy. Nabídka je platná při platbě v hotovosti. Bližší informace o možnostech sériově ...
Výroba nábytku,dárkových kazet  Jindřichův Hradec
Nabízíme výrobu dárkových kazet - v tomto oboru máme bohaté zkušenosti, přizpůsobíme se Vašim požadavkům a Vašim představám. Vyrábíme - nábytek z masivu (buk, dub, smrk, borovice) pro vybavení domácností, kanceláří.