Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zakládání a údržba zahrad, závlahové systémy České Budějovice
Nabízíme kompletní služby v oboru zahradní a krajinářské tvorby - zakládání, realizace okrasných zahrad, návrhy, realizace a údržba zahrad i veřejné zeleně, návrhy a realizace závlahových systémů, zahradní a krajinná architektura
LED světelné zdroje České Budějovice.
Nabízíme kompletní sortiment LED světelných zdrojů. Prodáváme žárovky, bodovky, zářivky a jiné. Dále nabízíme návrhy a realizace LED osvětlení a poradenství v této činnosti.
Svařovací, autogenní  technika České Budějovice.
Prodej: -svařovací technika i servis: -stroje a příslušenství -dráty, elektrody, hořáky MIG*, WIG* -benzínové a dieselové agregáty a centrály -WELDAS svář. ochr.pomůcky -FEIN elektronářadí -HARRIS autogenní technika
Barvy na dřevo České Budějovice.
Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.
Střešní krytiny, okapové systémy České Budějovice
Nabízíme včetně montáže střešní krytiny, okapové systémy, trapézové plechy, fasádní obkladové a zateplovácí PVC systémy, polykarbonáty a sklolamináty, finské šindele, finský zahradní dřevěný nábytek.
Spojovací materiál České Budějovice.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál.
Velkoobchod, prodej nábytku České Budějovice.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle, pracovní židle, jednací židle - sedací soupravy, komplexní řešení interiérových celků - interiérové doplňky - osvětlení - návrhy interiérů - 3D návrhy
Střechy na klíč České Budějovice.
Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské. Prodej,montáž,rekonstrukce -střešní krytina -plechová -živičná břidlice (kanadský šindel) -pálená -betonová -eternitová -klempířské prvky -okapové žlaby, svody -zateplení střechy -krovy.
Stavební inženýring, developerská činnost České Budějovice.
Stavební inženýring. Projekce,dodávka,montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.
Sekční vrata Trido EVO
Nový systém sekčních vrat - vrata Trido EVO Jediná sekční vrata, která lze montovat do otvoru a není nutné nadpraží. Zcela nové řešení vrat bez nutnosti zednických úprav, technologie využívající stávající zárubně vrat, výrazné zjednodušení práce a finanční úspora. vrata Evo - bez bourání - bez starostí - bez ztráty hloubky garáže
Truhlářské a čalounické práce České Budějovice
Vyrábíme židle, stoly, kuchyňské linky, sedací soupravy, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, postele, válendy, schody. Renovujeme historický čalouněný nábytek.
Správa objektů, úklidové služby České Budějovice.
Nabízíme kompletní servis na správu objektů - servisní činnost - elektrika, voda , topení, zednické práce a malování, až po likvidaci obalů. Úklidové služby- denní úklid,praní prádla,čištění všech povrchů -kancelářské vybavení.
Zakázková výroba
Výroba všeho druhu nábytku.
Restaurace Trhové Sviny
Nabízíme k prodeji zavedenou restauraci na exponovaném místě u náměstí v Trhových Svinech. Jedná se o objekt ve velmi dobrém technickém stavu, kolaudovaný v roce 1995. Restaurace je vybavena novým nábytkem, klimatizací, kuchyně je v nerezu. Má stálou klientelu na polední menu, k rychlému občerstvení je možno využít výdejní okénko na chodník, ...
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...
Výrobky z betonu Ledenice
Základní sortiment naší výroby tvoří : betonové tvárnice, cihly, komínovky, stropní nosníky a stropní vložky, obrubníky, dlažby, dlaždice, plotové dílce a sloupky, žlabovky a svahovky, výroba čerstvého betonu.