Poptávka po bytových a nebytových prostorech roste a veškeré potřeby dokáže uspokojit jejich pronájem, který poskytují realitní kanceláře, soukromé osoby i firmy. Ze široké nabídky si můžete pronajmout nejen byty a rodinné domy, ale také chaty, chalupy, garáže, pozemky, kanceláře, skladové a výrobní prostory, prodejny, restaurace a jiné prostory.

Virtuální kanceláře, sídlo firmy Brno
Firma BRNOOFFICE s. r. o. nabízí balíčky služeb: -pro Vaše virtuální sídlo společnosti, sídlo firmy nebo kanceláře k podnikání -plný kancelářský servis -bez aktivačních poplatků, žádný aktivační poplatek -ke každému programu lze přikoupit jakoukoliv službu z naší nabídky. Připravíme Vám i speciální nabídku za výhodnou cenu dle Vašich ...
Nabídka; Pronájem kancelářských prostor
Nabízíme pronájem kancelářských prostor: Brno - Maloměřice, Slaměníkova 1
RAKOUSKO; Pronájem skladu
Vlastním skladovací halu v Linci na Dunaji-jih, 3 minuty jízdy od dálnice A7 a 5 minut jízdy k A1. Sklad má asi 900 m2 s nájezdem a kolejovým napojením a 2 kanceláře po zhruba 90 m2 a volná plocha asi 1600 m2. Vše je ihned k dlouhodobému pronájmu logistickým, spedičním firmám. Měsíční nájem asi 6500,- + provozní náklady asi 500,- a daně.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem