Poptávka po bytových a nebytových prostorech roste a veškeré potřeby dokáže uspokojit jejich pronájem, který poskytují realitní kanceláře, soukromé osoby i firmy. Ze široké nabídky si můžete pronajmout nejen byty a rodinné domy, ale také chaty, chalupy, garáže, pozemky, kanceláře, skladové a výrobní prostory, prodejny, restaurace a jiné prostory.

Prodej bytu cihla 3+1 osobní vlastnictví Šumperk
Prodej cihlového bytu v osobním vlastnictví 3+1 na ulici Revoluční v Šumperku. Velikost bytu 60 m2 plus sklep 10 m2. Byt má vlastní plynové topení s ohřevem vody,nová okna a dveře, na domě je nová střecha. Nízké náklady na topení.
Dokončovací stavební práce, vodoinstalatér, Frýdek-Místek
Nabízíme: - topenářské a vodoinstalatérské práce - přípravné a dokončovací stavební práce - nákladní doprava do 3,5t - realitní činnost.
Stavební pozemky pro rodinné domy v Liberci Harcově
Prodej stavebního pozemku v Harcově, lokalita Vlčí Vrch. Určeno v výstavbě rodinných domů. Přípojky na hranici pozemku, komunikace přivedena nová asfaltová. Dobrá dostupnost veřejné dopravy a základní školy.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Pronájem komerčních prostor v Šumperku
Nabízíme pronájem komerčních prostor o velikosti 300 m2 v II.NP na ul.Gagarinova.Prodejní plocha 210 m2.Přes chodbu byt 2+1,lze využít jako kanceláře.Samostatné měřiče energií.Cena 18 000 Kč +energie.
Prodej bytu 3+1 osobní vlastnictví Šumperk Prievidzská
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví s lodžií v III.nadzemním podlaží panelového domu .Dům je po kompletní revitalizaci. Velikost bytu 72m2 plus komora na chodbě. Cena bytu 900 000 Kč.
Pronájem kanceláří, nebytových prostor Olomouc
Nabízíme pronájem kanceláří a nebytových prostor: - lokalita Olomouc, Wellnerova ulice - v blízkosti centra Olomouce - bývalý statistický úřad - možnost parkování v objektu - 50 kanceláří (bez vybavení) - WIFI připojení - různé možnosti (velikosti) kanceláří - dle potřeb jsme schopni upravit - cena cca 2100 Kč/m2/rok (platby měsíční).
Nemovitosti a reality v Chorvatsku
Nemovitosti a reality v Chorvatsku - zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí v Chorvatsku - nabízíme apartmány, domy, vily, stavební pozemky, hotely, restaurace, ruiny a další možnosti investic od Istrie až po Jižní Dalmácii - služba "Vyhledáme nemovitost na míru" - poskytujeme kompletní právní servis, správu nemovitostí, pojištění ...
Pronájem kancelářských prostor Liberec
Společnost Realing CZ s.r.o. se zabývá realitní činností. Nabízíme Vám velkou nabídku kanceláří v Libereckém kraji. Pro nejnovější nabídky navštivte naše stránky.
Byty k pronájmu Jablonec nad Nisou
Společnost RK REWA Vám nabízí kompletní služby realitní kanceláře. V naší nabídce naleznete: - byty, domy k pronájmu - byty, domy na prodej - pronájem nebytových prostor.
Správa domů a bytů Ostrava
Správa domů: - zajišťování oprav a údržby - revizní a porevizní opravy - realizace výběrových řízení - využití státních dotací (Panel, Vady panel. domů apod.) - komplexní opravy a regenerace domů - energetické audity, statické posudky.
Praha VÚ potravinářský, pronájem prostor 1080 m2.
VÚPP, v.v.i., nabízí ve svém areálu k pronájmu samostatný, plně vybavený jednopatrový objekt, popř. jeho část. Celková výměra těchto prostor činí 1080 m2. Možno využít jako dílny, sklady a kanceláře. Ostraha a parkovací místa v areálu jsou zajištěny. Kontakt: Ing. Ševčík - GSM: 737287021, www.vupp.cz