Potřebujete vhodné nářadí pro domácí či profesionální využití? Vyberte si z pestré nabídky nářadí ruční, elektrické i pneumatické vhodné pro domácí kutilství, zahradu, stavebnictví, strojírenství, autoopravny i elektro. V nabídce najdete široký sortiment jako kolečka, lopaty, kleště, kladiva, šroubováky, ale také vrtačky, pily, brusky a další.

Aku vrtačka s příklepem Metabo - lehká, malá, výkonná, kompaktní za akční cenu
Málou a kompaktní jednorychlostní příklepovou vrtačku si můžete za akční cenu zakoupit v prodejně firmy ToBig nářadí se sídlem v Opavě. Nadchna Vás svou lehkostí, výkonností i cenou.
Vrtací kladivo Metabo - výkonné, silné, praktické vrtání či sekání
ToBig nářadí je spolehlivá prodejna, která nabízí kvalitní nářadí značky Metabo pro kutili i profesionály. Vybrat si můžete z nové řady vrtacích kladiv Metabo, které jsou silné, výkonné a praktické.
Úhlové brusky Metabo s příslušenstvím - kompaktní, výkonné a bezpečné
Naše firma ToBig nářadí z Opavy nabízí ve svém sortimentu kvalitní úhlové brusky značky Metabo s ochranným krytem, včetně příslušenství, které jsou kompaktní, výkonné a bezpečné.
Vrtací a bourací aku kladivo Milwaukee SDS-MAX - první 18V 5kg kladivo na světě!
Přijďte si pro výjimečné vrtací a bourací aku kladivo Milwaukee SDS-MAX do KVP servis s.r.o. v Opavě. Je to první 18 V a 15 kg kladivo na světě!
KVP servis s.r.o.
Veškeré AKU nářadí na jednom místě - vrtačky, brusky, šroubováky, utahováky
Společnost KVP servis s.r.o. se zaměřuje na dodávku a prodej kvalitního AKU nářadí. Přijďte si k nám vybrat z širokého sortimentu vrtaček, brusek, šroubováku, utahováku a dalšího AKU nářadí.
KVP servis s.r.o.
Sady nářadí - souprava hlavic a klíčů značek Tona, Fortum a Kennedy
Firma ToBig nářadí z Opavy nabízí ve svém sortimentu kvalitní sady nářadí, soupravy hlavic a klíčů kvalitních značek jako je například Tona, Fortum a Kennedy.
Prodej nejnovější generace nářadí Milwaukee s vysokým výkonem
Prodej nejnovější generace nářadí Milwaukee s vysokým výkonem nabízí naše firma KVP servis s.r.o. se sídlem v Opavě. Pořiďte si stupňovací vrtáky nebo speciální šroubováky.
KVP servis s.r.o.
Pilové pásy na kov a dřevo a další příslušenství pro řezání
KVP servis s.r.o. v Opavě prodává pilové pásy, pásové pily na kov a dřevo a příslušenství pro řezání. Dále přenosné jednofázové svařovací stroje a elektrické nářadí.
KVP servis s.r.o.
Okružní pily Hycon HCS - profesionální nářadí, jednoduchá obsluha a dlouhá životnost
Profesionální nářadí Hycon, které vás zaujme jednoduchou obsluhou a dlouhou životností prodává společnost Unicon Ostrava s.r.o. Kromě kladiv, čerpadel či vrtaček můžete zakoupit také okružní pily HCS.
Montážní kufry vám umožní vlastní výrobu hadic
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízíme montážní kufry, které Vám umožní vlastní výrobu hadic.
Vše pro dílnu - dílenské nářadí, vrtačky, šroubováky a kladiva pro profesionály, kutily i amatéry
Vše pro dílu od dílenského nařadí, přes šroubováky a vrtačky, až po kladiva naleznete ve firmě AGROZEM Opava s. r. o., kde nabízíme nářadí pro profesionály, kutily i amatéry.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Půjčovna svařovacích zdrojů - svářečky, agregáty na svařování
KVP servis s.r.o. se sídlem v Opavě poskytuje půjčovnu svařovacích zdrojů, mezi které patří velký výběr svářeček a agregátů na svařování.
KVP servis s.r.o.
Prodej, servis prstencová pila Hycon HRS 400 pro profesionály
Prodej i servis prstencové pily Hycon HRS 400 realizuje společnost UNICON OSTRAVA s.r.o., která Vám tímto představuje novinku v oblasti stavební mechanizace.
Ruční a elektrické nářadí, nástroje - vrtáky, frézy, široký sortiment
Firma POLY, spol. s r.o. je velkoobchodním i maloobchodním prodejcem ručního a elektrického nářadí či nástrojů v Opavě. V našem širokém sortimentu naleznete také vrtáky a frézy.
Zahradní technika světové kvality pro Husqarnu i spotřební průmysl
Zahradní technika od firmy STEELTEC je produkcí pro skupinu HUSQUARNA, pod kterou spadá, ale své výrobky dodává také pro spotřební průmysl.
Steeltec CZ, s.r.o.
Prodej, servis, půjčovna - kvalitní hydraulické ruční nářadí Hycon
Prodej, servis i půjčovnu kvalitního hydraulického ručního nářadí Hycon v Ostravě realizuje firma UNICON Ostrava s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.
Svářecí technika, svařovací stroje Opava
Vše pro svařování? Svářecí technika? Firma INGESA spol. s r.o. v Milostovicích u Opavy na Praskově náměstí prodává vše pod jednou střechou pro svařování. Prodej svářecí techniky a strojů: - autogenní technika - brusivo - svařovací stroje - magnetické vrtačky - elektrocentály - kotoučové pily na kov - technické plyny, LPG - ...
Ručně kované nářadí Krumpholz - sekery, mačety, kalače
Společnost CHLEBIŠ s.r.o. je výhradním dovozcem ručně kovaného nářadí KRUMPHOLZ, ke kterému nabízíme také kvalitní servis. V sortimentu naleznete sekery, mačety, kalače a mnohem víc.
KRUMPHOLZ kované nářadí
Prodej svařovací technika, vzduchotechnika, nářadí Opava
Ve firmě FILKO OPAVA s.r.o nakoupíte vše potřebné pro svařování: - svařovací technika - autogenní technika - tlaková vzduchotechnika - plazmové řezačky - odsávání - elektrické nářadí - vzduchové nářadí - brusivo - ochranné pomůcky - silikonové tmely, technické aerosoly - kompresory - chemie pro úpravu kovů. Provádíme opravy, ...
Nátěrové hmoty, laky, barvy fasádní, malířské, syntetické Ostrava, Karviná, Frýdek Místek
Firma KMB barvy s.r.o. - specialista s nátěrovými hmotami pro všechny kutily, malíře, architekty i stavební firmy exkluzivně nabízí široký výběr nátěrových systémů pro dekorativní úpravu exteriérů i interiérů. Zatoužili jste po barevné změně interiéru Vašeho domova? Chcete v něm vytvořit harmonické prostředí a zároveň se nebojíte barevných ...
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Topidla a odvlhčovače vzduchu Opava
Připravte se s firmou ToBig na zimu! V naši nabídce najdete topidla určené pro domácnost, ale i pro průmyslové objekty: - elektrická topidla s ventilátorem - elektrická topidla s možností připojení pružné hadice - elektrická infračervená topidla - plynová infračervená kamna - terasový a plynový saláč - plynová topidla s ventilátorem - ...
Metabo air kladivo
Metabo http://www.adro.cz/vzduchove-sekaci-kladivo-dmh-30-set-60411550-61653cz/
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Motorové pily, foukače a vysavače STIHL za akční ceny Hlučín
Až do 29.11.2014 můžete nakoupit za akční ceny vybrané produkty STIHL, nabídka platí pouze do vyprodání zásob. Nakupujte výhodně ! Slevový leták se týká tohoto zboží: -foukače, vysavače BG 56, SH 86, BR 200-D, BR 350, BR 600 Magnum, GBE 81, SHE 71, BGA 85 -benzínové motorové pily vhodné pro zemědělství a zahradnictví - typy MS 170, MS 311, MS ...
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Nářadí Makita Český Těšín  – vrtačky, brusky, frézky, pily, AKU šroubováky
PROFIMARKET - MTM, s.r.o. se zabývá prodejem montážní techniky a nářadí. Na e-shopu si můžete vybrat z širokého množství nářadí Makita, elektrického i ručního nářadí a příslušenství. Vrtačky, brusky, frézky, pily, AKU šroubováky a spoustu dalšího nářadí nejen pro kutily, ale i pro profesionály si můžete pořídit v e-shopu ...
Prodej, akce elektrické, ruční nářadí, vrtačky, brusky, DeWALT Ostrava
Firma Dirett, s.r.o. zaměřující se na prodej, servis a půjčovnu svářecí techniky, elektrického a ručního nářadí Vám nyní za AKČNÍ CENY nabízí široký výběr profesionálního nářadí značky DeWALT. Pro zákazníky je exkluzivně připraven široký sortiment produktů: - vrtačky - kombosady - rázové utahováky - kladiva - úhlové brusky - ...