GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Nippon Express - významný partnerem v oblasti přeprav zásilek již od roku 2001
Společnost NIPPON EXPESS se svou pobočkou a vlastním skladem v Praze se řadí již mnoho let mezi významné partnery v oblasti přepravy zásilek.
Komplexní servis v oblasti přepravy – dopravíme Vaši zásilku včas na sjednané místo
O komplexní servis Vašich zásilek a jejich včasné a bezpečné dopravení na místo určení se postará společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Autobusová zájezdová doprava s klimatizací, osobní přeprava midibusem
Autobusovou zájezdovou dopravu Karosa-Iveco LC s klimatizací, přepravu až pro 50 osob, osobní přepravu midibusem Ford Tranzit zajišťuje Autodoprava Milan Dvořák.
Přeprava zboží do celého světa – rychlá a spolehlivá
O rychlou a včasnou přepravu Vašich zásilek do celého světa se spolehlivě postará společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Mezinárodní stěhovací služby - zajišťované rodilými japonskými mluvčími v češtině i v angličtině
Stěhujete se do ciziny či do ciziny a očekáváte profesionální servis? Společnost NIPPON EXPESS nabízí mezinárodní stěhovací služby zajišťované rodilými japonskými mluvčími také v češtině i angličtině.
Doprava písku Nymburk -  pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery, doprava písku tříděného, maltového a pro betony - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Spedice a logistika Praha – pobočky v 37 zemích celého světa
Skutečným odborníkem v oblasti spedice a logistiky je společnosti NIPPON EXPESS, která má pobočky celkem v 37 zemích celého světa včetně zastoupení v Praze.
Stěhovací služby, stěhování firem, domácností, těžkých břemen, trezorů i klavírů
Kompletní stěhovací práce včetně vyklízení bytů a firem Vám zajistí společnost Profi Stěhování - Tomáš Prášek z obce Hrdlořezy. Stěhovací služby poskytujeme v rámci celého Středočeského kraje.
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Pojištění zásilek Praha – kompenzace následků poškození při přepravě
Neriskujte poškození zboží při přepravě, ke kterému může v ojedinělých případech dojít. S pojištěním zásilek u společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze dostanete finanční kompenzaci.
Námořní přeprava – kontejnerová přeprava i sběrná služba, rychlý a bezchybný servis
Sháníte spolehlivou a rychlou přepravu kontejnerů, nadrozměrných i menších zásilek? Kontaktujte oddělení námořní přepravy společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Přeprava zboží, autodoprava nákladní, dodávková, kamionová v rámci EU
Přepravu zboží, autodopravu nákladní, dodávkovou, kamionovou do 18 tun či velkoobjemovou low-deck na území ČR a EU zajišťuje společnost JIRSA TRANS s.r.o., sídlící v Říčanech.
Autobusová doprava linková Kladno, Praha, vnitrostátní, mezinárodní, zájezdová
Autobusovou dopravu pravidelné linky Kladno - Praha, vnitrostátní, mezinárodní, zájezdovou přepravu osob a skupin zajišťuje společnost POHL Kladno spol. s r.o.
Nákladní doprava, autodoprava, doprava zeminy a sypkých materiálů, okres Praha východ
Nákladní dopravu, přepravu zeminy, suti a sypkých materiálů, písku, kamení, štěrku Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce, sídlící v okrese Praha východ.
Letecká přeprava – ručíme za rychlý a bezchybný servis
Potřebujete přepravit důležitou zásilku a jde Vám o čas? Kontaktujte spolehlivou přepravní společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze, která nabízí výhodnou leteckou přepravu.
Kontejnerová doprava Mnichovo Hradiště - Zempra MB s. r. o.
Provozujeme v okolí Mnichova Hradiště kontejnerovou dopravu se kterou odvezeme přivezeme sypké materiály např. štěrk nebo písek - Zempra MB s. r. o. Mladá Boleslav
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Mezinárodní stěhovací služby z ciziny a do ciziny bez stresu a starostí
Stěhujete se z ciziny nebo do ciziny a hledáte spolehlivou mezinárodní stěhovací službu? S důvěrou se můžete obrátit na společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Doprava vlastními kontejnery různých rozměrů, odvoz suti, písku, kameniva
Zajišťujeme dopravu suti, písku, kameniva vlastními kontejnery různých rozměrů.
Odvoz suti zajistíme pomocí kontejnerů o tonáži 3t
Zajistíme pro vás odvoz suti z vaší stavby pomocí kontejnerů - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Nymburk
Přeprava živých hospodářských zvířat, dobytka, krav po celé ČR
Dopravu živých jatečních a chovných hospodářských zvířat a dobytka po celé České republice zajišťuje společnost Karel Klusáček se sídlem v okrese Kutná Hora.
Autodoprava, přeprava sypkých materiálů, odvoz odpadu, písek, štěrk
Jako Zempra MB s. r. o. zajišťujeme autodopravu pro odvoz a přepravu sypkých materiálů, stavebního, nebezpečného i domovního odpadu v okolí Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Mezinárodní a tuzemská kamiónová doprava Příbram
Společnost DORYS CZ, s.r.o. nabízí nonstop mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravu, přepravu kontejnery, přepravu kusových zásilek.
Doprava hydraulickou rukou až přímo na místo určení, spolehlivá přeprava na paletách vozy Avie
Doprava hydraulickou rukou až přímo na místo určení – prodej a odvoz paletového materiálu, spolehlivá přeprava na paletách Slanařstav Kolín, Kutná Hora
Stěhování těžká břemena Kladno Říčany Chlumec Kolín Brandýs
Naše firma Stěhování Hrabák - Hrabák Jaromír se zabývá především stěhováním a autodopravou. Činnost provozujeme po celé České republice. Stěhování zajistíme od několika kusů nábytku po přestěhování celých bytů, domů i firem. - těžká břemena - stěhovací schodišťový robot, nosnost 350kg a 1000kg - stěhování a manipulační práce - stěhování ...