GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Přeprava kusových, balíkových zásilek, objemných nákladů Praha, kamionová přeprava zboží
Zabýváme se přepravou kusových, balíkových i celovozových zásilek a dalšími službami týkajícími se přepravy zboží - Mareš Logistics s.r.o. Praha
Mareš Logistics s.r.o.
Specializace na dopravu po území České republiky – hrady, zámky, různé akce, pamětihodnosti a další
Vnitrostátní zakázková doprava minibusy, mikrobusy a dodávkami, zájezdovou přeprava na přání zákazníka zajišťuje Personal Transport Prague s.r.o.
Personal Transport Prague s.r.o., Osobní autodoprava Praha
Zprostředkování přepravy zboží i nadrozměrných nákladů
Logistika, skladování, přeprava i proclení, mezinárodní i tuzemská kamionová doprava, letecká i námořní přeprava zásilek – to vše zprostředkuje firma AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS, vlastní autodoprava a stěhování.
Námořní přeprava a spedice, kontejnerová doprava Praha, námořní přeprava nadrozměrných nákladů
Námořní přeprava a spedice, kontejnerová doprava Praha, námořní přeprava nadrozměrných nákladů, nebezpečného zboží nebo vyžadující zvláštní tepelný režim.
Příležitostná osobní doprava a přeprava osob, vnitrostátní a mezinárodní doprava
Přeprava na dovolenou, do zaměstnání či škol i pro početnější skupiny lidí, pravidelné zajištění dopravy a zajištění autobusové dopravy po Evropě od Zdeňka Mazury z Prahy.
Personal Transport Prague s.r.o., Osobní autodoprava Praha
Řízení městského provozu, řízení dopravy, dopravní značení, Praha
Dodávky kvalitních produktů a služeb pro systémy řízení dopravy a zpracování dopravních dat - SWARCO TRAFFIC CZ s.r.o. Praha
Přeprava osob v ČR i do zahraničí, autobusová doprava
Vnitrostátní i mezinárodní autobusová přeprava osob, turistické výlety, jednodenní lyžování či pravidelné cesty do zahraničí pořádá COMVIA BUS, s.r.o., Praha 5.
COMVIA BUS, s.r.o.
Autodoprava, námořní i letecká přeprava včetně skladování zásilek
Spolehlivá expediční společnost AZ LOGISTIKA s.r.o., Praha 20, která zboží uskladní ve skladu s temperovanou teplotou a přepraví na místo určení.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Stěhování firem, domácností, těžkých břemen
Zajistíme Vám komplexní stěhovací služby, provádíme i specializované stěhování uměleckých předmětů či hudebních nástrojů, jsme specialisté ve stěhování - jsme Stahl- stěhovací služba, spol. s r.o.
Autodoprava Praha a Středočeský kraj, přeprava písku, štěrku, zeminy i kameniva, deponování
Šterk, suť i kamenivo Vám rychle a spolehlivě odveze společnost s Deponie - Josef Burián sídlící v Praze Královice. Zajistíme přepravu veškerých stavebních materiálů, kůry i okrasných valounů.
Hotelová doprava i přeprava na kulturní akce, transfery z letiště Praha
Osobní automobilová doprava jednotlivců či skupin do 20 osob, hotelová doprava, přepravu na kulturní akce, dovolené či výlety zajišťuje Zdeněk Mazur, Praha.
Personal Transport Prague s.r.o., Osobní autodoprava Praha
Přeprava pro export a import po celém světě
Přepravu zásilek exportu a importu nejen po Evropě, ale po celém světě nabízí včetně celních služeb společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Zájezdová autobusová doprava tuzemská i zahraniční s profesionálními a spolehlivými řidiči
Krátkou i dlouhou cestu si maximálně užijete v pohodlných autobusech od společnosti COMVIA BUS, s.r.o. sídlící na Praze 5 Smíchov. Cestujte po Česku i do zahraničí s našimi profesionálními řidiči.
COMVIA BUS, s.r.o.
Dopravní značení dle platné legislativy – montáž, realizace, údržba
Výrobu, montáž i následnou údržbu dopravního značení na celém území České republiky zajistí dle platné legislativy společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Odvoz odpadu a suti Praha 9 – nakládka i uložení odpadu v deponii
O odvoz stavební suti a odpadu po bourání se postará včetně nakládky a zajištění kontejnerů společnost Autodoprava lynx, s.r.o. se sídlem v Praze 9.
Logistika Praha – přeprava, uskladnění proclení
O kompletní logistiku Vašeho zboží a výrobků od přepravy, skladování až po proclení se postará společnost AZ LOGISTIKA s.r.o. z Prahy.
AZ LOGISTIKA s.r.o. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava
Vyhlídkové plavby Vltava, výletní lodní doprava včetně plavby do ZOO Hluboká nad Vltavou
Perfektní výlet na lodi spojený s plavbou po nejdelší české řece Vám zorganizuje Jihočeská plavební společnost s.r.o. se sídlem na Praze 9. Nezapomenutelné okružní plavby na lodích pro celou rodinu.
Taxi Mladá Boleslav, odvoz svatebčanů, drink taxi, VIP služba pro náročné klienty
Cestujte po Mladé Boleslavi i dál bezpečně a komfortně s moderní společností Taxi Ali s.r.o. z Prahy 3. V našich luxusních vozech, jež jsou řízeny pouze zkušenými řidiči, Vám cesta uteče jako voda.
Vyklízení chat a chalup Praha – kompletní úklid od sklepa po půdu
Potřebujete vyklidit chatu či chalupu z důvodu přestavby nebo prodeje? Neplýtvejte svým časem. V Praze, okolí i vzdálenějších lokacích se o kompletní úklid a odvoz věcí postará firma Robert SÁL – SPV.
Cisternová přeprava potravin a tekutého nákladu v rámci celé EU, přeprava zásilek
Spolehlivou dopravu mléka, vína, piva či olejů po Česku i celé Evropě Vám zajistí energická společnost KREJČÍŘ transport s. r. o. z Prahy 1. Vlastníme moderní cisterny s kompresory a vlastním topením.
Stěhovací služby, profesionální stěhování v ČR i zahraničí, vyklízení
Komplexní stěhovací služby, vyklízení bytů, domů, kanceláří, profesionální stěhování v ČR i zahraničí, přesun těžkých břemen provádí společnost ODNESTO.cz s.r.o.
Osvětlení přechodu pro chodce, cesta ke zvýšení bezpečnosti na pozemních komunikacích
Instalujeme naše vylepšení na přechody v nepřehledných úsecích či v místech častých dopravních nehod, abychom zmenšili riziko srážky s chodcem.
Systémy pro silniční dopravu – bezpečnost a zklidnění silničního provozu
Společnost AŽD Praha s.r.o. se sídlem v Praze nabízí moderní systémy pro silniční dopravu pro zvýšení bezpečnosti a zklidnění silničního provozu.
Sdělovací systémy – bezporuchový přenos informací
Společnost AŽD Praha s.r.o. a její divize strategicky rozmístěné po celé České republice zajišťují servisní činnost non-stop pro bezporuchové fungování sdělovacích systémů a plynulý přenos informací.