GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Přeprava vozidel, strojů, nonstop.
Přeprava vozidel, strojů a materiálu bez plachty: -přeprava převážně do Belgie a na Moravu -odtah osobních i nákladních vozidel nonstop pracovní oblast Plzeň-Klatovy -asistenční služba AXA Assistance a EURO Assistance -vozidla MAN TGL 180 IVECO DAILY.
Expresní zásilková služba.
Máme bohaté zkušenosti s expresními zásilkami a přepravami typu JUST IN TIME, SONDERFAHRTEN, apod. Zajišťujeme je převážně vlastními vozidly.
Autodoprava a zasilatelství Klatovy
Autodoprava a zasilatelství: -mezinárodní autodoprava -vnitrostátní autodoprava -expresní zásilková služba. -expresní zásilky a přepravy typu JUST IN TIME (SONDERFAHRTEN) -přeprava nákladů do 3, 5 tuny.
Autodoprava Klatovy.
Autodoprava a zasilatelství: -mezinárodní autodoprava -vnitrostátní autodoprava -expresní zásilková služba -expresní zásilky a přepravy typu JUST IN TIME -přeprava nákladů do 3,5 tuny. Naši řidiči: Všichni naši řidiči prochází pravidelnými školeními (např. bezpečná jízda, upevnění nákladu, komunikace se zákazníkem, přeprava ...
Nákladní autodoprava.
Nákladní autodoprava sypkých hmot, štěrku, zeminy apod. pro přepravu jemného materiálu je možné použít vozidlo s plachtou zajišťujeme vozidly MERCEDES BENZ Actros 4141 (korba S1 o objemu 16 m3) a TATRA T815 Kontakt: Zdeněk Randa - vedoucí dopravy Kaznějov, mobil: 724 350 718 Jan Záhrobský - vedoucí dopravy Horní Bříza, mobil 724 350 ...
Zednické,malířské, natěračské práce Plzeň.
Nabízíme zednické a malířské práce. Opravujeme omítky, obklady, zdivo, zárubně, okna. Bourací práce, opravy bytů. Malujeme byty, kanceláře, sklepy atp. Natíráme dřevěné ploty, očištění s vapkou-sokly, dlažby, okapy do 4m, dřevěné obložení. Řezání palivového dřeva. Stěhování drobných věcí. Hodinový manžel.
Autolakovna, čištění interiérů Plzeň.
Autolakovna: -lakování -karosářské práce -čištění interiérů automobilů -leštění karoserií a světlometů -mechanické práce -ochrana laku nanotechnologií. Autodoprava Avia do 7 tun.
Kontejnerová přeprava okr. Rokycany.
Nákladní doprava. Kontejnerová přeprava. Nadměrná přeprava.
Prodej a doprava kameniva, písku Klatovy.
Nákladní autodoprava, souprava auto+vlek, tahač VOLVO sklápěcí návěsy 2 automobily. Přeprava sypkých hmot. Prodej a doprava: -betonářské písky -dekorační kamenivo.
Autodoprava tuzemská, zahraniční Plzeň.
Autobusová doprava: -lyžařské zájezdy -podnikové zájezdy -školní výlety -doprava sportovních klubů na soutěže -zahraniční, tuzemská doprava. Autobus OAZA 46 míst. Mikrobus 13 míst.
Projekty, dopravní stavby Plzeň.
Dopravní řešení územně plánovacích dokumentací, generely dopravy, pasporty komunikací. Dopravní studie, projektové dokumentace dopravních staveb, dopravní značení, dopravně inženýrská opatření, pasporty dopravního značení, posudky a expertní činnost, poradenská činnost v oboru dopravních staveb, autorské dozory.
Betonářské písky, kamenivo, Klatovy.
Prodej a doprava: -betonářské písky -dekorační kamenivo obsypy kolem domů a chodníků.
Nákladní autodoprava Klatovy.
Nákladní autodoprava: -přeprava sypkých hmot (32 m3) -souprava auto+vlek -tahač VOLVO sklápěcí návěsy 2 automobily.
Nákladní automobilová doprava Horažďovice
Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní nákladní automobilovou dopravu - vlastníme 14 automobilů včetně návěsových a velkoobjemových souprav. Mezinárodní přepravu provádíme do zemí EU.
Mezinárodní a vnitrostátní kamionová autodoprava Přeštice.
Autodoprava: -mezinárodní a vnitrostátní kamionová přeprava sypkých hmot -logistika -spediční služba.
Optimalizace logistických procesů, Plzeň
Specializujeme se na optimalizaci logistických procesů u svých klientů s cílem naleznout místa možných úspor, analyzovat procesy, a tuto pomoci implementovat. Svým klinetům zajišťujeme také standardní logistické služby