GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Mezinárodní autodoprava, přeprava osob a nadrozměrného nákladu
Pokud potřebujete přepravit nadrozměrný náklad, tak se obraťte na firmu RAPAStav s.r.o. Provádíme nadrozměrné přepravy nejen v Prostějově, Brně či Olomouci, ale také po celé Evropě.
Tuzemská, zahraniční spedice a doprava
Firma MH Zasílatelství z Prostějova se zabývá dopravou, tuzemskou a zahraniční spedicí. Společnost má dlouholetou praxi a zkušenosti v oboru. Nabízí služby s individuálním přístupem za příznivé ceny!
Taxi, taxislužba nonstop, přeprava osob - spolehlivá osobní doprava
Spolehlivou osobní dopravu zajišťuje Petr Růžička z Konice u Prostějova. Poskytuje taxislužbu nonstop. Auto přistaví vždy v dohodnutém termínu.
Kontejnerová doprava - prodej kameniva, převoz sypkých materiálů
Pokud potřebujete kontejnerovou dopravu, pak kontaktujte společnost Josef Velocha se sídlem v Hranicích, která vám zajistí převoz sypkých materiálů nebo odvoz suti i do Lipníka nad Bečvou.
Tuzemská a mezinárodní autodoprava a jeřábnické práce
Firma RAPAStav s.r.o. v Prostějově se zaměřuje nejen na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, ale také vám zajistí kompletní jeřábnické práce autojeřábem.
Mezinárodní kamionová doprava, spedice, přeprava nebezpečného zboží
Mezinárodní kamionová doprava, spedice, kusová a velkoobjemová přeprava, transport nebezpečného zboží ADR realizuje Control Point s.r.o., okres Olomouc.
Control Point s.r.o.
Přeprava nadrozměrných nákladů - profesionálně a za příznivou cenu
Pro firmu MH Zasílatelství, s.r.o. v Prostějově je dobře dopravený náklad na prvním místě. Zajistí vám přepravu těžkých i nadrozměrných nákladů profesionálně a za příznivou cenu.
Prodej a přeprava sypkého i stavebního materiálu, zemní, výkopové a demoliční práce
Bohatý sortiment kameniva a sypkých hmot Vám poskytne firma Jana Maštalířová Prodej písku a kameniva z Prostějova. Různé druhy písků pro účely betonování, na omítky i pískoviště.
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – zajistíme Vám auto od pick-upu po návěs
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu od přepravy pick-upem až po nadrozměrné náklady či drobný rozvor po olomouckém kraji zajišťuje firma VAPEE s.r.o. z Olomouce.
Spolehlivá spedice a doprava po celém světě
Pokud hledáte společnost, která vám zajistí spolehlivou spedici a dopravu po celém světě, pak je pro vás MH Zasílatelství v Prostějově tou správnou volbou.
Špičková autodoprava stavebního materiálu - doprava betonu i sypkých směsí
Pokud hledáte špičkového autodopravce stavebního materiálu, který vám zařídí dopravu betonu nebo sypkých směsí na vaši stavbu, pak je zde pro vás spolehlivá stavební firma GEMO a.s.
Mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice do i mimo EU
Pokud hledáte zkušenou firmu, která se vám postará o dopravu zásilky do EU i mimo EU, pak se obraťte na MH Zasílatelství v Prostějově. V mezinárodní a vnitrostátní dopravě a spedici jsou odborníci.
Čištění a kropení komunikací, dovoz vody do bazénů, na stavby
Mytí a kropení komunikací, parkovišť, čištění hal, zavlažování zeleně, dovoz vody do bazénů, na stavby a do stavebních strojů realizuje společnost Vysloužil služby s.r.o., Olomouc.
Nákladní autodoprava, vnitrostátní přeprava sypkých materiálů, zboží a těžkých břemen
Spolehlivou přepravu zboží, zásilek i sypkých materiálů Vám zajistí společnost Vladimír Michalec z obce Křelov – Břuchotín. Hravě si poradíme s přepravou všeho, na co si jen vzpomenete.
Kontejnerová doprava - pronájem i přistavení kontejnerů
Pronájem i přistavení kontejnerů všude tam kde je potřeba vám zajistí společnost Kontejnery Müller z Olomouce - kontejnerová doprava je díky této firmě rychlá a spolehlivá.
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, přeprava nákladu, zboží a materiálu do 24 tun
Přepravu Vašeho nákladu rychle a bezpečně zajistí společnost Autodoprava Pavel Hájek z obce Charváty u Olomouce. Disponujeme vozovým parkem s kvalitními auty, dodávkami i kamiony.
Vnitrostátní a mezinárodní doprava, spedice za příznivé ceny
Společnost MH Zasílatelství, s.r.o. se sídlem v Prostějově se specializuje na vnitrostátní a mezinárodní dopravu a spedici. Nabízí služby s individuálním přístupem za příznivé ceny!
Kamionová doprava, přeprava kusových a celovozových zásilek
Kamionovou vnitrostátní a zahraniční dopravu v rámci Evropy, Ruska a Turecka, pravidelnou či jednorázovou přepravu kusových a celovozových zásilek zajišťuje OLTRANS DOSTÁL s.r.o.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava zásilek - dobře dopravený náklad na prvním místě
Pokud hledáte přepravní společnost, pro kterou je dobře dopravený náklad na prvním místě, pak je vám k dispozici MH Zasilatelství z Prostějova - zabývá se vnitrostátní i mezinárodní přepravou zásilek.
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Kontejnerová doprava - převoz nejen sypkých materiálů
Sháníte kamenivo nebo potřebujete zajistit převoz (nejenom) sypkých materiálů - s tím vším vám poradí společnost Josef Velocha. Provádí totiž jak rozvoz sypkých materiálů, tak i odvoz suti kontejnery.
Svislé dopravní značení - výstražné, zákazové i příkazové značky pro vaše bezpečí na cestách
Výstražné, zákazové i příkazové značky jsou důležité pro vaši bezpečnou jízdu. Proto je zde firma Dopravní značení -Čermák, která vám zajistí prodej, pronájem i realizaci svislého dopravního značení.
Pronájem dopravního značení a značek - kužely, směrovací desky i semafory
Pronájem dopravního značení a značek vám zajistí odborníci z firmy Dopravní značení Čermák. Ať už si chcete pronajmout dopravní kužely, směrovací desky či semafory, pak jsme zde pro vás.
Pronájem, prodej zpomalovací retardery, bezpečné přechody
Firma Dopravní značení - Čermák zajistí v Olomouci prodej, pronájem a realizaci vodorovného i svislého dopravního značení, značek či zpomalovacích retardéru pro bezpečné přechody.
Vodorovné dopravní značení komunikací, průmyslových hal i dětských hřišť
Vodorovné dopravní značení komunikací, průmyslových hal i dětských hřišť vám zhotoví firma Dopravní značení - Čermák v Olomouci - nové i obnovu starého vodorovného dopravního značení máme v malíčku.