Nákladní doprava slouží k přepravě nákladů nejen různých velikostí, ale také různého charakteru. K přepravě se využívají různé možnosti dopravních prostředků i technologií, a sice nejen silniční doprava, ale i železniční, vodní či letecká. Může se jednat o pravidelné trasy či jednorázové akce realizované vnitrostátně i mezinárodně.

Tuzemská i zahraniční doprava silniční, letecká, námořní, přeprava malých i větších zásilek
Přepravu menších balíčků i objemnějších zásilek zajistí společnost Cargologix s.r.o. z Říčan. Vybereme nejvhodnější dopravu, postaráme se o veškerou dokumentaci včetně celních úkonů.
Cargologix s.r.o. dopravní služby
Odvoz odpadu a suti Kladno – demoliční práce, příprava terénu
O odvoz odpadu a suti, stejně jako o celkové demoliční práce nebo o přípravu terénu na stavbu, se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Komplexní dopravní služby, autodoprava tuzemská i zahraniční, moderní vozový park
Přepravu zboží po celé Evropě moderními vozy zajišťuje společnost KOUBA Trans, s.r.o. z obce Zdice v okresu Beroun. Provádíme kompletní dopravní služby včetně chladírenské i expresní přepravy.
KOUBA Trans, s.r.o.
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Doprava kontejnery, odvoz suti, odpadů ze staveb
Zabýváme se rychlým odvozem suti, stavebního odpadu a komunálního odpadu vlastní kontejnerovou autodopravou - Slanařstav – Betonárna Kolín, Kutná Hora
Kontejnerová doprava stavebního materiálu a sutě Kolín - dovoz stavebních materiálů
Pro své zákazníky zajišťujeme kontejnerovou dopravu stavebního materiálu a sutě, odvoz suti, písku a kameniva - ZIPR s.r.o. Kolín
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, kamiony, návěsy low-deck, dodávky
Přepravu zboží v rámci celé Evropské unie Vám zajistí společnost JIRSA TRANS s.r.o. z Říčan u Prahy. Bohatý výběr vozů podle velikostí, od dodávek až po velkoobjemové kamionové soupravy.
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Doprava písku Nymburk -  pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery, doprava písku tříděného, maltového a pro betony - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Přeprava zboží, autodoprava nákladní, dodávková, kamionová v rámci EU
Přepravu zboží, autodopravu nákladní, dodávkovou, kamionovou do 18 tun či velkoobjemovou low-deck na území ČR a EU zajišťuje společnost JIRSA TRANS s.r.o., sídlící v Říčanech.
Nákladní doprava, autodoprava, doprava zeminy a sypkých materiálů, okres Praha východ
Nákladní dopravu, přepravu zeminy, suti a sypkých materiálů, písku, kamení, štěrku Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce, sídlící v okrese Praha východ.
Kontejnerová doprava Mnichovo Hradiště - Zempra MB s. r. o.
Provozujeme v okolí Mnichova Hradiště kontejnerovou dopravu se kterou odvezeme přivezeme sypké materiály např. štěrk nebo písek - Zempra MB s. r. o. Mladá Boleslav
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Doprava vlastními kontejnery různých rozměrů, odvoz suti, písku, kameniva
Zajišťujeme dopravu suti, písku, kameniva vlastními kontejnery různých rozměrů.
Odvoz suti zajistíme pomocí kontejnerů o tonáži 3t
Zajistíme pro vás odvoz suti z vaší stavby pomocí kontejnerů - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Nymburk
Přeprava živých hospodářských zvířat, dobytka, krav po celé ČR
Dopravu živých jatečních a chovných hospodářských zvířat a dobytka po celé České republice zajišťuje společnost Karel Klusáček se sídlem v okrese Kutná Hora.
Autodoprava, přeprava sypkých materiálů, odvoz odpadu, písek, štěrk
Jako Zempra MB s. r. o. zajišťujeme autodopravu pro odvoz a přepravu sypkých materiálů, stavebního, nebezpečného i domovního odpadu v okolí Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Mezinárodní a tuzemská kamiónová doprava Příbram
Společnost DORYS CZ, s.r.o. nabízí nonstop mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravu, přepravu kontejnery, přepravu kusových zásilek.
Doprava hydraulickou rukou až přímo na místo určení, spolehlivá přeprava na paletách vozy Avie
Doprava hydraulickou rukou až přímo na místo určení – prodej a odvoz paletového materiálu, spolehlivá přeprava na paletách Slanařstav Kolín, Kutná Hora
Stěhování těžká břemena Kladno Říčany Chlumec Kolín Brandýs
Naše firma Stěhování Hrabák - Hrabák Jaromír se zabývá především stěhováním a autodopravou. Činnost provozujeme po celé České republice. Stěhování zajistíme od několika kusů nábytku po přestěhování celých bytů, domů i firem. - těžká břemena - stěhovací schodišťový robot, nosnost 350kg a 1000kg - stěhování a manipulační práce - stěhování ...
Přeprava zásilek na Slovensko snadno a rychle
Přepravujeme zásilky na Slovensko snadno a rychle pomocí našich řidičů z Kolína. Potřebujete doručit zásilku na Slovensko? My Vám s tím pomůžeme! Zajišťujeme přepravu na Slovensko. Pokud předáte zásilku před 18 hodinou, doručíme ji do 24 hodin do oblastí Trenčín, Bratislava, Nitra a Žilina. Z Moravy (vyjma regionů Jihlava a ...
Nákladní doprava Příbram - spedice, doprava, přeprava
Díky našim nákladním vozům, zaměstnancům a stovkám výrobních, dopravních i spedičních firem jsme vybudovali hustou dopravní síť.
Autodoprava, zemní práce Kolín
Autodopravu a další automobilové služby zajišťuje v Kolíně firma Dočkal CZ, s.r.o. Naším zákazníkům nabízíme: - přepravu stavebních strojů - pronájem kontejnerů na stavební odpad - odvezení odpadků a jejich uložení na skládku - dopravu sypkých a paletových materiálů na stavbu. Pro objednávky a nákup ...
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava sypkých materiálů a zemní práce Příbram
Vnitrostátní i mezinárodní doprava, kterou zajišťuje společnost DORYS CZ, s.r.o., se hodí ve všech možných případech.