Lodní doprava nákladní ať už říční nebo námořní poskytuje služby v oblasti přepravy standardních i nadměrných nákladů. Tímto způsobem tak lze kromě tradičních zásilek přepravit například kontejnery, ropu nebo uhlí. Lodní doprava nákladní funguje jak vnitrostátně, tak i mezinárodně a poskytuje veškerý komfort pro dopravu jakéhokoliv nákladu.

Přeprava nadrozměrných nákladů celý svět
Společnost Panalpina Czech s.r.o. se zabývá přepravou nadrozměrných nákladů po celém světě. Dále nabízíme: - leteckou přepravu - námořní přepravu - skladování - speciální logistické řešení - silniční přepravu - spedici - logistiku.
Mezinárodní spedice a přeprava zboží Praha
Společnost Kühne + Nagel, spol. s r.o. zabezpečuje mezinárodní spedici a přepravu zboží. Zajišťujeme služby námořní dopravy a nákladní letecké dopravy, spedice, přepravu zboží po silnici a železnici, a v oblasti zprostředkování proclení. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Letecká a námořní přeprava zásilek
Společnost Panalpina Czech s.r.o. poskytuje spedici zasilatelství, dopravu a přepravu zásilek:_ - vnitrostátní - mezinárodní - nákladní - silniční - letecká - námořní - zásilky-kusové - zásilky celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Dále nabízíme komplexní služby v letecké a námořní přepravě po celém světě.