Vinařská turistika je oblíbená nejen mezi tuzemskými, ale i zahraničními turisty, kteří chtějí poznávat krásy především jižní Moravy a chutě skvělého vína. Můžete se tak podívat nejen do tradičních vinných sklípků. ale i do vinohradů, vidět vinařské expozice, vinotéky, starobylé vinné sklepy nebo se zúčastnit na tradičním vinobraní.

Vinný sklípek, posezení a degustace moravskýh vín Zaječí
Chcete přijet na jižní Moravu ochutnat, degustovat kvalitní moravské víno ve vinném sklípku s posezením. Potom přijeďte do obce Zaječí na jižní Moravě do Vinařství Herůfek a navštivte náš vinný sklípek kde Vám nabídneme ochutnávku kvalitního moravského vína, které si můžete také i zakoupit. V našem vinném sklípku pro Vás rádi připravíme ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Ochutnávky lahodných vín s ubytováním v historickém jádru města
Řízené ochutnávky lahodných vín s možností ubytování ve stylovém penzionu, nacházejícím se přímo v samotném historickém jádru města Znojma. Navštivte penzion „Rezidence Zvon“.
Penzion Na Vyhlídce Pavlov, celoroční ubytování ve stylových apartmánech, vinný sklep, parkování
Penzion NA VYHLÍDCE se nachází ve vinařské obci Pavlov na Jižní Moravě, nabízíme ubytování ve dvanácti apartmánech, vinný sklep s posezením, domácí vinotéka.
Vinařství Maláník - Osička Mikulčice, pěstování a prodej vína, degustace vín, Chardonnay, Pálava
Vinařství Maláník-Osička s.r.o. v Mikulčicích je malou rodinnou firmou zabývající se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitních přívlastkových vín.
Vinařství Antonína Koníčka Znojmo, pořádáme ochutnávky vín s posezením, degustace vín
V našem Vinařství Antonína Koníčka Znojmo vznikají vína, která zrají v dubových a akátových sudech v prostorách 200 let starého historického sklepa.
Ubytování se skvělým vinařským zážitkem ve Vrbicích
Penzion ve vinařské oblasti, ubytování pro dvacet osob v nadstandardně vybaveném penzionu za příznivou cenu, nabídka ochutnávky vína ve vinném sklípku a mnoho aktivit v okolí – Penzion Za Humny.
Tradiční rodinné znojemské vinařství Konice
Vinařství zaměřené na tradiční výrobu a zpracování hroznů z moravských vinařských tras, prodej typických odrůd, degustace a prohlídky v rámci kulturních akcí – vinařství K 96 Winery s.r.o.
Firemní večírky, rodinné oslavy ve vinném sklípku s ubytováním v penzionu
Uspořádejte firemní večírky nebo rodinné oslavy v historickém Hustopečském sklípku U Radů v Hustopečích. Zajistíme občerstvení, degustaci se sommeliérem i ubytování v našem penzionu pro všechny hosty.
Pobyt v soukromí ve vinařské oblasti s možností vinařské turistiky a výletů po okolí
Vychutnejte si pobyt v soukromí v příjemném stylovém prostředí v ubytování U Bystřických v Bořeticích s možností vinařské turistiky i návštěvy zajímavých turistických cílů.
Degustace vína ve vinařském dvoře s delikatesami domácí moravské kuchyně k zakousnutí
Exkurze do tajů vína ve vinařském dvoře – neváhejte a přijďte ochutnat víno do vinařství Fuzgrunty, kde Vás obslouží samotní majitelé vinařství. K vínu můžete zakousnout delikatesy naší kuchyně.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Moderní a tematické ubytování v apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě
Nevšední ubytování v tematicky zařízeném apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě poskytuje Vinný sklep a ubytování U Bystřických.
Vinný sklep a komfortní ubytování v soukromí ve vinařské obci v Jihomoravském kraji
Vinný sklep a ubytování U Bystřických v obci Bořetice v Jihomoravském kraji poskytuje komfortní ubytování. Ubytujte se v jednom z našich apartmánů a užijte si toulky po krásném vinařském kraji.
Ubytování ve vinařské oblasti – penzion a apartmán s vinným sklepem
Ubytování ve vinařské oblasti, stylový penzion či apartmán s vinným sklepem, degustace lahodného vína, příjemně strávený čas a nové zážitky na Vás čeká ve vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o.
Ubytování v sezóně burčáku - pro milovníky vína, cykloturisty
Relax po horkých letních měsících si užijete v Penzionu EGO nedaleko Uherského Hradiště. Vítáme milovníky vína i cykloturisty. Ubytování v sezóně burčáku a vína je nutné rezervovat včas, neváhejte!
Vyzkoušejte vinařskou turistiku v penzionu Víno Lípa Mikulov
Uvažujete-li o spojení turistiky s ochutnávkou vín, pak zavítejte k nám do penzionu Víno Lípa v Mikulově a užijte si pohodu a klid.
Ubytování uprostřed vinic s nádherným výhledem na okolní vinice
Nádherné a klidné ubytování uprostřed vinic s výhledem na vinice Vám v okolí Znojma poskytne Penzion ve Vinici – Vinařství Jiří Barabáš.
Vinařská turistika s ubytováním ve vinařství s produkcí bio vína
Vinařskou turistiku, ochutnávku bio vína vlastní produkce a k tomu navíc ubytování uprostřed vinice – to vše zažijete ve Vinařství Jiří Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Vinohrady a vinice s historií a tradicí – ochutnávky pro skupiny i jednotlivce
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. nabízí skupinám i jednotlivcům exklusivní ochutnávky vína z místních vinic s několikasetletou tradicí a prohlídky historických vinných sklepů.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Řízená degustace vína v rodinném vinařství na Znojemsku, ochutnávka vína
V rodinném vinařství na Znojemsku probíhají řízené degustace, ochutnávky vína pod vedením zkušených vinařů, kteří se s Vámi podělí o historii svého vinařství.
Bezbarierový hotel, ubytování, degustace vín, rodinné oslavy
Bezbarierový hotel nedaleko Brna, ubytování v příjemném prostředí s možností degustace, ochutnávek vín, to je Hotel a restaurace Vinum Coeli v Dolních Kounicích.
Degustace vína ve slováckém vinném sklípku ve vinařské oblasti
Degustace vína ve slováckém vinném sklípku, řízená degustace, prodej vín u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve vinařské oblasti Velké Pavlovice na jižní Moravě.
Vinařství - prodej vína, výroba bílých a červených vín, pěstování vinné révy
Vinařství - prodej vína jižní Morava, výroba bílých a červených vín, pěstování vinný révy pro výrobu a prodej lahodných moravských vín z Rodinného vinařství Rakvice - Vinopa
Vinařství na jižní Moravě, historický vinný sklep ve Valtickém podzemí.
Vinařství na jižní Moravě, historický vinný sklep ve Valtickém podzemí - labyrint historických vinných sklepů s ochutnávkou vín od firmy VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO a.s na jižní Moravě u obce Lednice.
Degustace a prodej vín Čejč, vína červená a bílá, vinařství
Degustace, výroba a prodej vín v Jihomoravském vinařství, vína červená a bílá od firmy Horákova farma a.s. - vinařství s tradicí Čejč.
Císařské sklepy Horák
Bezbariérový penzion na Slovácku-pobyt s wellness, s degustací vína
Ve Vinařství Dvůr Pod starýma horama s.r.o. na Slovácku prožijete příjemný pobyt s wellness a degustací vína. Bezbariérový penzion je nedaleko Uherského Hradiště.