Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Tratě pro běžkaře a příznivce lyžování - oblíbené ubytování
Vyberte si komfortní ubytování na Vysočině, kde si výtečně odpočinete po běžkách i lyžování. Neváhejte si zarezervovat svůj termín v Hotelu a restauraci U Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Jarní prázdniny na Vysočině – pobyty pro rodiny s dětmi
Jarní prázdniny se blíží, vyražte na rodinnou dovolenou na Vysočinu. Restaurace a hotel U Hrocha ve Škrdlovicích je báječným místem pro pobyt rodin s dětmi.
Restaurace a hotel U Hrocha
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Výukové salonky vhodné pro firemní školení a semináře včetně ubytování
Firemní školení a semináře můžete pořádat v příjemné prostředí Hotelu Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě a disponuje třemi výukovými salonky a celkem 34 útulnými pokoji pro ubytování.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Rekondiční víkendové a týdenní pobyty, rekreace pro seniory na Vysočině
V krásném prostředí Vysočiny a Žďárských vrchů naleznete Hotel Pavla, který poskytuje rekondiční víkendové a týdenní pobyty a organizované skupinové rekreace pro seniory za velmi příznivé ceny.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Silvestr 2017 - silvestrovská oslava a čtyř denní pobyt v příjemném prostředí Hotelu Pavla
Hotel Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě v obci Vlachovice, Vás srdečně zve na silvestrovský čtyř denní pobyt se snídaní a zábavou.
Ubytování pro firmy, firemní školení a akce Žďár nad Sázavou
firemní akce, ubytování, rodinné pobyty, tenisový kurt, kuželky, sklářská huť, wellness, hotel, bezbariérové ubytování, infrasauna, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování pro manažery, hotel v centru Žďár nad Sázvou
Uzavřený salonek pro 15 osob, vlastní parkoviště, ubytování pro firmy a manažery, možnost pořádání školení, seminářů i svateb. Hotel v centru města.
Ubytování pro firmy, firemní šolení, levné ubytování Ždár nad Sázavou
levné ubytování v centru Žďáru nad Sázavou, ubytování pro firmy, salonek pro firemní školení, celodenní stravování, hotel na Vysočině
Svatby a svatební hostiny Žďár nad Sázavou
levné ubytování na Vysočině, vlastní parkoviště v areálu, manažerské a firemní akce, prostory pro pořádání svateb, oslav narozenin, firemních školení
Dovolená s dětmi s ubytováním, hrad Pernštejn, cykloturistika Žďárské vrchy
Chystáte se na dovolenou s dětmi na Vysočinu do Žďárských vrchů? Penzion Sykovec nabízí levné a příjemné ubytování. K ubytování nabízíme jedno až pětilůžkové pokoje a čtyřlůžkové apartmány se samostatnou kuchyňskou linkou a sociálním zařízením. K dispozici je dětské hřiště, sportoviště, volejbal, možnost koupání v rybníku Sykovec na vlastní ...