Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Ubytování pro firmy za levné ceny - volte penzion Jihlava
Pokud pořádáte firemní akci a hledáte levné a malebné ubytování v Jihlavě, vsaďte si na Penzion U svatého Jakuba, který se nachází přímo v historickém centru města.
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Posezení u výborného jídla a také moderní ubytování Havlíčkův Brod
Hostinec u Palánů nabízí v Havlíčkově Brodě posezení u výborného jídla a také moderní ubytování. Součástí je také sál pro 120 hostů, kde vám rádi uspořádáme svatební hostinu, oslavu či seminář.
Cyklistika na Vysočině - levné ubytování pro příznivce sportu Jihlava
Levné ubytování k přespání před další cestou Poskytuje pro milovníky cyklistiky, kteří projíždí Vysočinou, Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě.
Cenově výhodné ubytování pro pracovníky firem i zaměstnance na služebních cestách
Ubytování pro firmy a zaměstnance zajišťuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujeme u nás zahraniční i tuzemské pracovníky nebo zaměstnance na služebních cestách za velice výhodné ceny.
Firemní, manažerské ubytování, prostory pro odborná školení
Ubytování pro firmy, manažerské ubytování, prostory určené k firemním školením, plně zařízené pokoje ad. najdete v Jihlavě v Penzionu U svatého Jakuba.
Ubytování ve stylovém, moderně vybaveném hotelu v barokní budově
Pobyt ve stylovém a navíc moderně vybaveném hotelu poskytuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujte se v hotelu umístěném v krásné barokní budově.
Ubytování v centru Jihlavy - náš penzion je vhodný pro rodinné pobyty
Útulné ubytování v samotném historickém centru města Jihlavy nabízí Penzion U svatého Jakuba. Náš penzion je vhodný jak pro rodinné pobyty, tak pobyty firem a jednotlivců.
Ubytování Chalupa U Popelků Nové Město na Moravě, lyžování, turistika a sport, výlety po okolí
Nabízíme ubytování v chalupě U Popelků u Nového Města na Moravě pro rodiny a menší skupinky přátel, využijete klidné místo pro lyžování, turistiku a výlety po okolí.
Pořádání svateb, promocí a rodinných oslav včetně komfortního ubytování
Malebný Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě, to je ideální místo pro pořádání svateb, promocí i rodinných oslav, s možností přespání za velmi příjemné ceny.
Cykloturistika - levné ubytování v útulném penzionu
Levné ubytování v útulném penzionu na Vysočině, to je Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě. Ideální místo pro milovníky cykloturistiky a další příznivce sportovních aktivit.
Výroba vlastních skleněných dekorací a kurz skláření s mistrem
Zúčastněte se kurzu skláření, který pořádá Restaurace a Hotel u Hrocha ve Žďáru nad Sázavou a přijďte si vyrobit vlastní skleněné dekorace za přítomnosti mistra, jenž vás se vším seznámí.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zoo Jihlava - ubytování v penzionu, vhodné pro rodinné pobyty
Pokud se chystáte navštívit Zoo v Jihlavě, jistě uvítáte levné ubytování v malebném penzionu jako stvořeném pro rodinné pobyty. Využijte nabídky Penzionu U svatého Jakuba.
Ubytování v hotelu Brixen Havlíčkův Brod, svatby, firemní školení, kavárna, vlastní parkoviště
Ubytování v hotelu Brixen Havlíčkův Brod nabízí příjemné prostředí, jak pro odpočinek, tak pro pořádání svateb, firemních školení a konferencí.
Ubytování v hotelu Kotyza Humpolec, speciality domácí kuchyně, pořádání firemního školení
Přijeďte poznat Vysočinu a ubytujte se v moderním hotelu Kotyza v pěkných pokojích s kapacitou až 91 osob včetně dvou luxusních apartmá.
Teambuilding Vaší firmy. Hotel u Hrocha Vysočina - Žďár nad Sázavou
Už víte kam vezmete své zaměstnance na teambuilding? Na Vysočině je krásná příroda a hodně druhů aktivit. Ubytování, zábava a dobré jídlo - ideální je hotel u Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pronájem salonku na předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou
Pronájem salonku, předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou je vám zcela k dispozici u hotelu u Hrocha na Vysočině. Lze využít wellness i sportovní relaxaci.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování pro rodiny s dětmi v oblasti Žďárských vrchů, rodinné pobyty
rodinné pobyty za příznivé ceny, krásné okolí Žďárských vrchů, sklářskou huť a jiné krásy naleznete u nás v Restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině
Restaurace a hotel U Hrocha
Vyhledávaný konferenční sál pro konání teambuldingových akcí s ubytováním
Vhodným místem pro konání tradičních i netradičních teambuldingových akcí s moderně vybaveným konferenčním sálem a ubytováním pro všechny zúčastněné je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Komfortní ubytování pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny v hotelu
Komfortní ubytování v hotelu v blízkosti historického centra Telče pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny poskytuje pro cestovatele, dovolenkáře i výletníky Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha