Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Firemní, dlouhodobé levné ubytování pro pracovníky – ubytovna pro zaměstnance firem
Firemní a levné ubytování v Olomouci poskytuje Ubytovna Eva, která je vhodná k dlouhodobému ubytování pracovníků a zaměstnanců firem. Nachází se nedaleko centra města.
Ubytovna Eva
Chata Horská, ubytování v soukromí - Jeseníky, pronájem celé kompletně vybavené chaty, parkování
Chata Horská ubytování v soukromí Jeseník, pronájem celé kompletně vybavené chaty, parkování, venkovní ohniště s posezením, grilování, lyžařská škola a půjčovna, běžky, turistika, cykloturistika.
Ubytovna - krátkodobé a dlouhodobé ubytování pro firmy a zaměstnance ze zahraničí
Krátkodobé a dlouhodobé ubytování pro firmy a zaměstnance ze zahraničí v okolí Olomouce a Hluboček poskytuje firma JS BUSY s.r.o. Ubytovna se nachází ve Velké Bystřici.
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje, pořádání akcí
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje s Wi-fi, pravidelné pořádání akcí, vlastní parkoviště, domácí mazlíčci jsou vítáni, obědové menu.
Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.
Luxusní hotel, ubytování s výhledem na Olomouc a Svatý Kopeček, soukromé wellness pokoje
Komfortní ubytování v minimalistickém stylu Vám poskytnou v Olomouci, kde sídlí Hotel Nutrend World. Moderní hotel s kvalitními postelemi, designovou koupelnou, kávovarem i plochou TV.
Wellnes hotel Hluboký dvůr se sportovním a zážitkovým areálem, minigolfem, resort Hrubá Voda
Dovolenou v Nízkém Jeseníku mimo dosah mobilních operátorů Vám poskytne wellness Hotel Hluboký dvůr, a.s. v Hlubočkách. Příjemné ubytování, dobré jídlo, masáže i saunový svět.
Levné a dlouhodobé ubytování se snídaní blízko centra města Olomouc
Hotel - Hotelový dům v Olomouci se nachází nedaleko centra a poskytuje levné a dlouhodobé ubytování hotelového typu se snídaní.
Firemní večírky s ubytováním vhodné i pro větší skupiny
Připravte pro vaše zaměstnance firemní večírek, na který budou rádi vzpomínat. Hotel Grand*** v Šumperku vám zajistí vše potřebné včetně ubytování, které je možné i pro větší skupiny.
Pronájem konferenční prostory, sál, salónek pro firemní akce Přerov
Pokud hledáte stylové a moderně vybavené konferenční prostory pro firemní akce, tak budete jistě spokojeni s Hotelem FIT v Přerově, kde vám poskytneme pronájem konferenčních prostor, sálů nebo salónku, které mají kvalitní zázemí pro všechny typy akcí. Vybrat si můžete z několika konferenčních prostor dle vaší potřeby: Malý konferenční sál s ...
Hotelový dům - levné a dlouhodobé ubytování pro studenty
Hotelový dům v Olomouci poskytuje dlouhodobé a především levné ubytování pro studenty.
Svatby v hotelu - pořádání svateb včetně ubytování pro svatební hosty
Pořádání svatby v hotelu Vám usnadní organizační starosti - Hotel FIT Přerov má se zařizováním svateb bohaté zkušenosti, zajistí přípravu svatební hostiny i ubytování pro svatební hosty.
Levné, výhodné a dlouhodobé studentské ubytování
Hledáte-li levné a výhodné ubytování, které mohou využít především studenti všech vysokých škol, pak je pro vás řešením Hotel - Hotelový dům v Olomouci.
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Ubytování pro studenty vysokých škol
Pokud studujete na vysoké škole v Olomouci a hledáte levné ubytování v blízkosti centra, pak je Hotel - Hotelový dům ideální volbou.
Romantické svatby a svatební obřady s ubytováním v penzionu na jednom místě
Romantický svatební den s možností konání svatebního obřadu, hostiny a ubytováním na jednom místě Vám v okolí Olomouce zajistí Muzeum-penzion-cukrárna U Veterána ve Slatinicích.
Levné a dlouhodobé ubytování s veřejným parkovištěm v Olomouci
Hotel - Hotelový dům vám poskytne dlouhodobé a levné ubytování s veřejným parkovištěm nedaleko centra města Olomouc včetně možnosti snídaně.
Autokemp HSTS Šternberk v podhůří Nízkého Jeseníku, ubytování v chatkách, stanech a karavanech
Příjemné ubytování v údolí říčky Sitky na Jesenicku naleznete u společnosti Hanácký svaz technických sportů Šternberk z.s. Autokemp se sociálním zařízením, recepcí i občerstvením.
Hotel v oblasti Hrubého Jeseníku s restaurací, wellness a hřišti
Ubytování v oblasti CHKO Jeseníku s wellness pro rodinné rekreace, firemní akce, svatby a oslavy v restauraci zajišťuje Hotel Stará Pošta, s.r.o., Bělá pod Pradědem.
Firemní akce, semináře, konference v hotelu - pronájem hotelového sálu, salónku
Hotel FIT Přerov má k dispozici prostory pro semináře, konference, firemní akce. Poskytujeme pronájem hotelového sálu s moderní technikou, či salónku pro menší akce.
Levné a příjemné ubytování vhodné pro skupiny a zájezdy v centru Šumperka
Hledáte-li levné a příjemné ubytování určené i pro větší skupiny nebo zájezdy, které je navíc v centru Šumperka, pak budete jistě spokojeni s ubytování v Hotelu Grand.
Levné ubytování v Olomouci i pro studenty VŠ
Kde jinde hledat levné ubytování vhodné i pro studenty VŠ než v Hotelovém domě Správy nemovitostí Olomouc.
Nekuřácká restaurace - česká kuchyně i denní menu na jednom místě
Chcete-li si pochutnat na výborné české kuchyni nebo si vybrat z lákavého denního menu, pak navštivte nekuřáckou restauraci v Hotelu Grand v Šumperku.
Firemní večírek, akce, rauty s levným ubytováním
Pokud se chystáte uspořádat firemní večírek, akci či raut, tak je pro vás ideální Hotel Grand*** v Šumperku, který vám vše zajistí.