Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Moderní a tematické ubytování v apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě
Nevšední ubytování v tematicky zařízeném apartmánu pro dvě osoby na Jižní Moravě poskytuje Vinný sklep a ubytování U Bystřických.
Ubytování v centru Lednicko-valtického areálu - nekuřácké pokoje, cyklotrasy, vinařské stezky
Vydejte se za poznáním Lednicko-valtického areálu a ubytujte se v Penzionu Moravská oáza v nekuřáckých pokojích. Čeká vás rozsáhlá síť cyklostezek a také vinařské stezky. Užijte si dovolenou na Moravě
V rámci ubytování si vychutnejte výborné rauty v podobě švédských stolů i návštěvu vinárny
Výborné rauty v podobě švédských stolů, degustace vína a prohlídka vinárny a k tomu komfortní ubytování poskytuje na Jižní Moravě penzion Vinný sklep a ubytování U Bystřických v Bořeticích.
Luxusní ubytování v apartmánech ve vinařské lokalitě s vlastním vinným sklepem
Luxusní ubytování v soukromí poskytuje v okolí Bořetic Ubytování u Bystřických. Čeká na Vás pobyt ve vinařské oblasti v klimatizovaném apartmánu s vlastním vinným sklepem.
Ubytování v soukromí v Lednicko-Valtickém areálu– klimatizované nekuřácké pokoje
Pohodlné ubytování v soukromí v Lednicko-Valtickém areálu poskytuje Penzionu U Vlků. Ubytujte se v našich nekuřáckých dvoulůžkových pokojích s klimatizací – možnost přistýlky.
Penzion U Vlků Valtice
Chutné a vydatné snídaně v podobě švédských stolů v rámci ubytování u Valtického zámku
Pro své hosty připravují snídaně formou bohatých švédských stolů v ceně za ubytování v útulném penzionu U Vlků u Valtického zámku, kousek od historického centra města.
Penzion U Vlků Valtice
Příjemné posezení ve vinném sklípku doprovázené degustací se someliérem
Přijďte se svou rodinou a přáteli posedět do útulného Hustopečského sklípku, který je součástí penzionu U Radů a zúčastněte se řízené degustace s našim someliérem.
Penzion Valtice-ubytování pro rodinné dovolené, víkendové pobyty pro dva
Ideální ubytování v blízkosti historického centra Valtic během rodinné dovolené nebo víkendového pobytu pro dvě osoby představuje v oblasti Valtic Penzion U Vlků.
Penzion U Vlků Valtice
Vinný sklep a komfortní ubytování v soukromí ve vinařské obci v Jihomoravském kraji
Vinný sklep a ubytování U Bystřických v obci Bořetice v Jihomoravském kraji poskytuje komfortní ubytování. Ubytujte se v jednom z našich apartmánů a užijte si toulky po krásném vinařském kraji.
Penzion pro konání firemních akcí a teambuildingů s vlastním vinným sklípkem
Skvělým místem v okolí Pálavy a Jižní Moravy pro konání konferencí, teambuildingů a dalších firemních akcí je penzion Pastuška s vlastním vinným sklípkem a restaurací
Ubytování v penzionu vhodné pro rodiny s dětmi
Ideální ubytování vhodné pro rodiny s dětmi nedaleko Mikulova Vám poskytne nově zrekonstruovaný malebný pension Pastuška.
Vyzkoušejte pohodlné ubytování v klidné části města Mikulov
Pokud plánujete cyklovýlet a stále nemáte vyřešeno ubytování, pak vyzkoušejte naše apartmány Lípa v Mikulově a poznejte krásu a rozmanitost Jižní Moravy.
Rustikální penzion s prostory pro pořádání svateb a vlastním vinným sklípkem
Ideálním místem pro pořádání svateb je v okolí Pálavy a oblasti Jižní Moravy penzion Pastuška, který disponuje vlastním vinným sklípkem a možností ubytování pro novomanžele.
Rodinný penzion s vlastním vinným sklípkem a dvorem  - komfortní ubytování
Pohodovou dovolenou a komfortní ubytování zajišťuje Vinařství a penzion Fuzgrunty z Bulhar. Navštivte rodinný penzion s vlastní dvorem a vinným sklípkem, kde můžete posedět přímo s majiteli.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Ubytování ve vinařské oblasti – penzion a apartmán s vinným sklepem
Ubytování ve vinařské oblasti, stylový penzion či apartmán s vinným sklepem, degustace lahodného vína, příjemně strávený čas a nové zážitky na Vás čeká ve vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..
Vyzkoušejte vinařskou turistiku v penzionu Víno Lípa Mikulov
Uvažujete-li o spojení turistiky s ochutnávkou vín, pak zavítejte k nám do penzionu Víno Lípa v Mikulově a užijte si pohodu a klid.
Komfortní ubytování v apartmánech s možností využití zahrady
Jednou z nejlepších možností jak trávit volný čas je pobyt v jednom z Apartmánů Lípa v Mikulově. Ty disponují komfortem a možností využití zahrady, jež je součástí vilky.
Rodinné oslavy s posezením ve vinném sklípku v Penzionu U Hroznu
Penzion U Hroznu ve Velkých Bílovicích s možností posezení ve vinném sklípku je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav a oslav s přáteli.
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní ubytování
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní a příjemné ubytování ve vinařské obci Velké Bílovice v Penzionu a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi.
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy, degustace vína a medoviny v rodinném sklípku u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Vinný sklep - degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny
Posezení ve vinném sklepě, degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny od firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanov ve Velkých Bílovicích na jižní Moravě.
Příjemné ubytování, turistická ubytovna, penzion s bazénem
Příjemné ubytování, turistická ubytovna s bazénem, bezbariérový penzion, apartmány od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích
Vlastní výroba, produkce vín a medoviny - vinařství, vinný sklep
Vlastní výroba, produkce kvalitních bílých a červených vín a medoviny - vinařství, vinný sklep u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Školící místnost s možností ubytování  pro firemní den, večírek Velké Pavlovice, Jihomoravský kraj
Školící místnost s možností ubytování pro firemní den, večírek, pro uspořádání oslavy a jiné od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji.