Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování Penzion H&P Petříkov, Jeseník, můžete mít s sebou psy, 43 lůžek, česká jídla
Penzion HP nabízí příjemné ubytování v Jeseníkách za přijatelné ceny. Je vhodný pro rodiny s dětmi, party kamarádů, ale také školy v přírodě či sportovní soustředění.
Pension Bohemia - ubytování Horní Blatná, apartmány, po domluvě ubytujeme i zvířátko, polopenze
Ubytujte se v pensionu Bohemia a nenechte si ujít návštěvu nádherného kostela Sv. Vavřince, na který máte výhled z penzionu, možnost ubytovat zvířátko.
Selský statek Kloubek, ubytování Český Krumlov, apartmány, kulečník, wellness, pořádání svateb
Ubytujte se v našem selském statku Kloubek v malé vesničce Chabičovice v okrese Český Krumlov, ubytování v apartmánech, dvůr s jezírkem, kulečník, wellness, jídelna, svatby.
Týdenní, víkendové, jednodenní pobyty v Lednici nedaleko lázní a zámku Lednice
Týdenní, víkendové nebo jednodenní pobyty pro páry, jednotlivce nebo rodiny nedaleko lednických lázní a navíc v těsné blízkosti zámku Lednice poskytuje Penzion u Bohuša v Lednici na Moravě.
Ochutnávky lahodných vín s ubytováním v historickém jádru města
Řízené ochutnávky lahodných vín s možností ubytování ve stylovém penzionu, nacházejícím se přímo v samotném historickém jádru města Znojma. Navštivte penzion „Rezidence Zvon“.
Ubytování v soukromí v klidném penzionu a apartmánech s parkováním
Ubytování v soukromí v klidném penzionu v selském stylu s parkováním zajišťuje v okolí Olomouce penzion Moravský grunt. Ubytovat se můžete v apartmánech nebo pokojích penzionového typu.
Penzion Moravský Grunt Ubytování, penzion Olomouc
Ubytování na statku v Šardicích, rodinná dovolená na Slovácku, bezbariérové ubytování, oslavy akce
Nabízíme bezbariérové ubytování pro rodinnou dovolenou na Slovácku, pokoje, vybavená kuchyňka, bezplatné parkování, turistika a poznávací výlety.
Ubytování v centru Jihlavy - náš penzion je vhodný pro rodinné pobyty
Útulné ubytování v samotném historickém centru města Jihlavy nabízí Penzion U svatého Jakuba. Náš penzion je vhodný jak pro rodinné pobyty, tak pobyty firem a jednotlivců.
Apartmán 75, ubytování Brno, ubytování ve dvou zrekonstruovaných apartmánech
Nabízíme výhodné ubytování v Apartmánu 75 ve Vohančicích u Brna, nově zrekonstruované ubytovací jednotky v vlastním vchodem, vybavenou kuchyní , koupelnou , WC a ložnicí, Brněnská přehrada, ZOO Brno.
Ubytování Penzion 68 Kladno, 14 lůžek, uzavřené parkoviště, dovolená pro rodiny s dětmi, oslavy
Nabízíme ubytování v Penzionu 68, které se nachází 1 km od centra města Kladna, v jeho okolí naleznete dostatek kulturního i sportovního vyžití.
Ubytování Penzion Alexandra Svoboda nad Úpou, 14 lůžek, ubytujeme i pejsky, vybavená kuchyňka
Rádi Vás ubytujeme v penzionu Alexandra ve Svobodě nad Úpou, ubytování v pokojích a rodinném apartmánu, ubytování i s pejskem, parkování u objektu, plně vybavená kuchyňka.
MAXMILLIAN Pension & Restaurant Dolní Světlá, ubytování, restaurace, wellness, výlety po okolí
Rádi Vás ubytujeme v MAXMILLIAN Pension & Restaurant v obci Dolní Světlá, zažijete příjemnou dovolenou ve wellness centru, výlety po okolí, naučná stezka Brazilka, Krkavčí kameny, naučné stezky.
Rodinné oslavy, výročí i pořádání firemních setkání či seminářů v útulném penzionu v lednicko-valtickém areálu
Pořádání firemních setkání a seminářů, rodinných oslav či výročí i s možností ubytování zajistí v penzionu U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě, sousedící přímo se zámeckým parkem.
Celoroční ubytování v soukromí Staré Město pod Sněžníkem, běžkařské tratě, cykloturistika
Nabízíme celoroční levné ubytování v apartmánech nebo zahradním domku ve Starém Městě pod Sněžníkem, sjezdové lyžování, běžkařské tratě, turistika nebo cykloturistika.
Ubytování v penzionu Folbr okres Příbram, ubytování pro hosty s pejsky, WiFi zdarma, snídaně
Penzion Folbr okres Příbram poskytuje příjemné ubytování pro hosty s pejsky, 12 pokojů různých velikostí, v celém penzionu je k dispozici WiFi zdarma.
Svatební hostina, svatba v penzionu - catering a ubytování svatebčanů
Penzion a restaurace Na Jízdárně Kroměříž je ideální místo pro svatební hostinu - zajistíme catering i ubytování svatebčanů. Neváhejte a rezervujte si termín pro svatbu v našem penzionu včas.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Apartmány U Klínovce Krušné hory, ubytování v apartmánech, turistika, lyžování, zoopark Chomutov
Nabízíme ubytování v apartmánech U Klínovce v Krušných horách kde naleznete vyžití pro turistiku, lyžování a výletů po okolí.
Pořádání svateb, promocí a rodinných oslav včetně komfortního ubytování
Malebný Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě, to je ideální místo pro pořádání svateb, promocí i rodinných oslav, s možností přespání za velmi příjemné ceny.
Ubytování Severák v Jizerských horách, ubytování v blízkosti lyžařského areálu, apartmány, parkování
Nabízíme ubytování v Jizerských horách a to přímo v blízkosti lyžařského areálu, v létě možnost turistiky a v zimě lyžování a běžkování.
Komfortní ubytování v soukromých apartmánech v centru Liberce
Komplex Terasy Cafe poskytuje klidné ubytování v moderních vícepokojových apartmánech s terasou nebo balkonem a výhledem na centrum Liberce.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Apartmány Na Náměstí - nadstandardní ubytování v centru Kašperských Hor na hranici CHKO a NP Šumava
Preferujete při ubytování pocit soukromí, ale přesto jste rádi v centru dění? Apartmány Na Náměstí v Kašperských Horách vám přesně toto zajistí.
Penzion a Hostinec Na Křížovce v Třemošnicích, pokoje a apartmány, bufetová snídaně, polopenze
Nabízíme ubytování v Železných horách, pohodlné pokoje a apartmány, možnost stravování polopenzí, bufetová snídaně, ideální ubytování pro dovolenou s dětmi, pořádání svateb.
Reprezentativní prostory s vyhlášenou mezinárodní kuchyní - Restaurace a penzion Bílý Mlýn v Liberci
Ať už plánujete oslavu nebo firemní akci, volte Restauraci a penzion Bílý Mlýn v Liberci. Vaši rodinní příslušníci, zaměstnanci nebo obchodní partneři tuto volbu ocení.
Penzion a Restaurace Pod Klášterem Litomyšl, nekuřácké ubytování s celodenním stravováním
Příjemnou a klidnou atmosféru obstará Restaurace Pod Klášterem, kterou najdete v historickém centru města Litomyšl, zajišťujeme také pěkné ubytování.
Stylová restaurace a penzion Salaš Hradec nad Moravicí, ubytování s výtečnou kuchyní, vinárna
Nabízíme ubytování v našich stylových pokojích se sociálním zařízením, navštivte restauraci o kapacitě 50 míst, letní zahrádka s dětským hřištěm, vinárna.