Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování ve vinařství v plně vybaveném apartmánu historického domu v centru vinařského města
Ubytování ve vinařství s ochutnávkou vína a kulinářskými delikatesami v samém srdci města Znojma, Zarezervujte si pobyt v apartmánu historického Vinařského domu, kde se pohodlně ubytuje až 8 osob.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Degustace vína v historickém sklípku v Dolních Věstonicích
Vinárna a penzion u Langrů Vás zve na degustaci vína v historickém sklípku z roku 1869. Přijďte a ochutnejte naše vína.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Cyklopenzion s úschovnou kol pro milovníky cyklovýletů
Cyklopenzion Gulliver v Mikulově poskytuje ubytování v apartmánech pro cykloturisty. Využijte naši úschovnu kol a projeďte se po cyklostezkách malebného okolí Mikulova a poznejte tento kraj.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Firemní akce, školení, teambuildingy s ubytováním včetně občerstvení a teambuildingových aktivit
O účastníky firemních akcí, teambuildingů a školení se postará Penzion Siesta ve Valticích. Zajistíme ubytování, stravu, coffebreaky, ale i teambuildingové aktivity.
Penzion Siesta
Pro milovníky cykloturistiky je zde útulný penzion s úschovnou kol a s venkovním posezením
Ubytování pro vášnivé cyklisty, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou, je připraveno v Penzionu Rendez vous ve Valticích, kde je možnost využít úschovnu kol. Součástí je i vinný sklípek s posezením.
Penzion Rendez vous
Penzion v centru Kroměříže - ubytování pro rodiny, páry, turisty
Penzion Menšík najdete v centru Kroměříže, nedávno prošel rekonstrukcí a máme připraveny útulné pokoje. Ubytování je útulné, dostupné pro rodiny, páry i turisty.
Penzion MENŠÍK Kroměříž Vojtěch Menšík
Perfektní dovolená – ubytování v moderním penzionu s parkováním v centru Mikulova
Perfektní dovolenou s ubytováním v pokojích nebo apartmánech v centru Mikulova a možností parkování zajišťuje moderní a nově zrekonstruovaný Penzion KARDINÁL.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Apartmán s perličkovou vanou s masážními tryskami s možností degustace vína
Ubytování v prostorném apartmánu s vířivou vanou a masážními tryskami poskytuje Penzion Rendez vous ve Valticích. Možnost degustace vína ve vinném sklípku penzionu na přání hostů.
Penzion Rendez vous
Penzion, ubytování se sportovním vyžitím - tenisový kurt, ping pong, badminton, v blízkosti aqualandu Moravia
Penzion U Fousáče, ubytování v blízkosti aqualandu Moravia, nabízí svým hostům sportovní vyžití. K dispozici je tenisový kurt, ping pong, badminton. U nás najdete spoustu možností jak si zasportovat.
Penzion U Fousáče
Uspořádání firemní akce ve Valticích - posezení pro větší skupiny, teambuilding
Posezení pro větší skupiny lidí včetně kompletního servisu zajišťuje Penzion a vinný sklep Moravský sommelier z Lednice. Uspořádejte teambuilding nebo jinou firemní akci v pohodovém prostředí.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Ubytování v pensionu s úschovnou kol a motocyklů, parkováním vedle pensionu
Pension Markéta v Mikulově poskytuje ubytování s úschovnou kol a motocyklů. Naši hosté mají také možnost parkovat automobily přímo vedle našeho pensionu.
Jiří Šída Pension Markéta
Restaurace - mezinárodní kuchyně, pizza, denní menu, letní a zimní zahrada
Restaurace a penzion U nádraží nabízí mezinárodní kuchyni, pizzu, tři druhy denního menu, letní a zimní zahradu či možnost uspořádání oslavy nebo svatby.
Restaurace a penzion U nádraží
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Penzion s venkovním bazénem a relaxační zónou s přístupem pro hosty zdarma
Dokonalý relax po náročném dni během vaší dovolené si užijete v penzionu U Fousáče v Hraběticích na Znojemsku. Hosté mají zdarma přístup do venkovního bazénu a relaxační zóny.
Penzion U Fousáče
Penzion s kuchyňkou, posezením na terase s výhledem na zámek a Svatý Kopeček Mikulov
V Pensionu Markéta v Mikulově si můžete vychutnat snídani, oběd či večeři na jídelní terase s výhledem na zámek a Svatý Kopeček. Součástí penzionu je i plně vybavení kuchyně k přípravě pokrmů.
Jiří Šída Pension Markéta
Ubytování v Penzionu Stará škola v Klínech - ideální dovolená pro rodiny s dětmi v srdci Krušných hor
Užijte si ideální dovolenou v Krušných horách a ubytujte se v moderně zařízených pokojích Penzionu Stará škola v Klínech.
Penzion Stará škola stylové ubytování v Krušných horách
Pension v klidné lokalitě s televizí, satelitem a bezplatným připojením k Wifi na každém pokoji
Veškerý komfort pro své hosty zajišťuje Pension Markéta v Mikulově. Poskytuje ubytování v penzionu v klidné lokalitě, a také televizi, satelit a bezplatné připojení k wifi na každém pokoji.
Jiří Šída Pension Markéta
Penzion H&P Petříkov - ubytování se stravou v malebném prostředí hor Jeseníků
Penzion H&P Petříkov leží nedaleko města Jeseník v krásné horské oblasti, kde na Vás čeká pohodlné ubytování, skvělé jídlo a čistá horská příroda.
Jakostní vína podle kolekce nebo barvy – široký výběr toho nejlepšího
Velký výběr bílých, červených a růžových vín roztříděných do gastro kolekce, kolekce velké a speciální a výtečnou chuť přináší Vinařství a penzion Červinka z Pálavy.
Vinařství a penzion Červinka
Penzion Sokol, ubytování Paseky nad Jizerou, cykloturistika, turistika, lyžování
Penzion Sokol v Pasekách nad Jizerou nabízí příjemné ubytování vhodné pro rodiny s dětmi, školy v přírodě, lyžařské kurzy a soustředění.
Ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových pokojích s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením
Ideálním místem pro rekreaci rodin nebo skupiny přátel je Pension Markéta v Mikulově. Ubytovat se můžete ve dvou nebo třílůžkových pokojích s možností přistýlky, které mají vlastní sociální zařízení.
Jiří Šída Pension Markéta
Levné ubytování v obci Obecnice, okres Příbram
Penzion Leona poskytuje levné ubytování v obci Obecnice, nedaleko okresního města Příbram. Ubytování ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích.
Ubytování s vinným sklípkem Zaječí
Hledáte ubytování na jižní Moravě? Chcete se ubytovat nad vinným sklípkem v jihomoravské obci Zaječí? Vinařství Herůfek Zaječí nabízí služby vinného sklepa s ubytováním „U Herůfků“. Nabízíme ubytování v útulně zařízených pokojích přímo v areálu sklepa. Ubytování nad sklepem: -kapacita 14 osob -pokoje mají nový nábytek a jsou rozděleny ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek