Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování v plnohodnotně vybaveném rekreačním domku až pro 12 osob s vlastní kuchyní
Ubytování v soukromí pro skupinu až 12 lidí v blízkosti Znojma poskytuje rekreační domek Penzionu u Fousáče. Pro hosty máme k dispozici plnohodnotně vybavený rekreační dům s vlastní kuchyní.
Penzion U Fousáče
Kníže Ferdinand Apartments nabízí pobyty pro dospělé a starší děti
Kníže Ferdinand Apartments sídlí v historické budově s devíti apartmány, které jsou bohatě vybaveny a poskytují nádherný výhled na Mikulov. Klidný pobyt pro dospělé a děti starší 12ilet.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Romantické ubytování v centru Mikulova s výhledem na zámek
Penzion Kardinál v centru Mikulova je jako stvořený pro romantické ubytování a příjemně strávenou dovolenou. Ubytujte se v pokoji s výhledem na barokní zámek Mikulov - rezervujte si ubytování včas.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Klimatizovaný plně vybavený apartmán až pro 4 osoby v blízkosti valtického zámku
Pokud hledáte ubytování apartmánového typu v blízkosti valtického zámku, centra města, obchodů i restaurací, zarezervujte si Apartmán Valérie, kde se pohodlně ubytují až čtyři osoby.
Penzion U Vlků Valtice
Pořádání firemních akcí, seminářů, rodinných oslav s ubytováním v Lednici na Moravě
Uspořádejte firemní akci, seminář nebo rodinnou oslavu s ubytováním v Lednici na Moravě v příjemném prostředí penzionu Jordán, který poskytuje ubytování s posezením ve vinném sklípku.
Pension Jordán
Romantický valentýnský pobyt ve Valticích s degustací vín a specialitami domácí zabijačky
Oslavte svátek zamilovaných se svou drahou polovičkou v romantickém prostředí Penzionu Siesta ve Valticích. Užijete si víkendový pobyt s degustací moravského vína a specialitami domácí zabijačky.
Penzion Siesta
Silvestrovský pobyt v apartmánu s vlastním vinným sklepem s degustací vína
Zažijte jedinečný Silvestrovský pobyt v Opilých sklepech na Jižní Moravě. Kromě ubytování v komfortních apartmánech Vám zajistíme degustaci kvalitního moravského vína.
Opilé sklepy
Romantická dovolená či víkendový pobyt  - ubytování nejen pro mladé páry a rodiny
Ubytování v apartmánu nejen pro zamilované mladé páry a rodiny v centru Mikulova poskytuje společnost Kníže Ferdinand Apartments, která zajistí romantickou dovolenou či víkendový pobyt.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Penzion Gulliver nabízí skvělou dovolenou pro rodiny s dětmi - dětské hřiště, bazén
Penzion Gulliver nabízí v Mikulově ubytování v apartmánech. Hosté mohou využít dětské hřiště, pískoviště, houpačky a bazén. K ochlazení letních veder poslouží vodní dílo s vodopádem a brouzdaliště.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Rozšíření možnosti ubytování ve Vinařském domě – komfortní a moderní apartmány s kuchyní
Připravené rozšíření ubytování v komfortních a moderních apartmánech od října 2023 mají ve Vinařském domě ve Znojmě. Apartmán má vybavené 2 ložnice, obývák a kuchyňskou linku.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Poznávání krás Jižní Moravy na kole – cykloturistika s ubytováním v penzionu s vinným sklípkem
Cykloturistika napříč vinařským krajem s ubytováním v penzionu s úschovnou kol a vinným sklípkem. Penzion Rendezvous ve Valticích je ideálním výchozím bodem pro poznávání prosluněné Jižní Moravy.
Penzion Rendez vous
Příjemné ubytování ve Valticích, komfortní pokoje, vinný sklep, snídaně a večeře na terase
Příjemné ubytování v Penzionu Moravský sommelier Valtice na Jižní Moravě. Relaxace v komfortních pokojích, soukromé parkoviště, vinný sklep i možnost snídaně či večeře na venkovní terase.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Ubytování se sportovním zázemím a možností výletů – dokonalé umístění penzionu v Mikulově
Nádherné apartmány v krásné krajině Mikulova má společnost Apartmány Gulliver, která poskytuje ubytování se sportovním zázemím, tartanovým hřištěm a bohatým výběrem výletů v blízkém okolí.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Cykloturistka, dovolená na kolech – pobyt v apartmánech s úschovnou kol
Poznávejte krásy vinařské oblasti na kole – užijte si cykloturistiku a dovolenou na kolech s ubytováním v komfortních apartmánech s úschovnou kol v Penzionu u Fousáče v Hraběticích na Znojemsku.
Penzion U Fousáče
Penzion rodinného typu – ubytování pro invalidy v pokoji s bezbariérovým přístupem
Penzion rodinného typu – Pension Jordán v Lednici na Moravě umožňuje i pobyt invalidů, vozíčkářů v pokoji s bezbariérovým přístupem.
Pension Jordán
Pobyt v apartmánech s nevšední architekturou vybavených soukromou garáží
Opilé sklepy v Pavlovicích na Jižní Moravě poskytují nejen ubytování v apartmánech s nevšední architekturou, ale i parkování zdarma v soukromé garáži přímo u apartmánu.
Opilé sklepy
Ubytování v historickém centru města Znojmo - pivovar, vinařství a apartmán
Plánujete-li cestu do Znojma, doporučujeme ubytování v apartmánu Vinařského domu. Apartmán je ideálním místem pro ty, kteří chtějí poznat historické památky Znojma, ochutnat místní speciality a vína.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Penzion – ubytování se soukromým parkovištěm, venkovním posezením a grilem
Penzion u Fousáče představuje soukromé ubytování, které kromě parkování na uzavřeném parkovišti u penzionu poskytuje hostům možnost využít venkovní posezení na zahradě včetně grilu.
Penzion U Fousáče
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s degustací, občerstvením a ubytováním
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s ubytováním přímo v penzionu zajišťuje penzion a vinný sklep Moravský Sommeliér. U nás si vychutnáte řízenou degustací vína s rautem a cimbálovou muzikou.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Luxusní ubytování v apartmánech v centru Mikulova s výhledem na zámek
Kníže Ferdinand Apartments poskytuje luxusní ubytování v penzionu v centru jihomoravského Mikulova. Můžete se těšit na moderní prostorné apartmány s terasou a výhledem na zámek Mikulov.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Ubytování s vinným sklepem a zvýhodněné lázeňské pobyty pro hosty
Pension Jordán poblíž Lednicko-valtického areálu je výbornou volbu ubytování s rodinnou atmosférou. Navštivte vinný sklep přímo v objektu nebo využijte zvýhodněné lázeňské pobyty pro naše hosty.
Pension Jordán
Relaxační pobyt pro dámy s polopenzí ve wellness hotelu
Relaxační pobyt pro dámy plný dobrého jídla, pití, odpočinku a zábavy s kamarádkami poskytuje Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích na jižní Moravě.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Jehněčí hody a aprílový košt vín v penzionu na jižní Moravě
V penzionu Siesta ve Valticích potěšíte své chuťové pohárky nejen dobrým vínem, ale také vynikajícím jídlem. Penzion si pro své hosty připravil jehněčí hody s aprílovým koštem vín.
Penzion Siesta
Pohodlné ubytování s polopenzí v rodinném penzionu s komfortně zařízenými pokoji
Užijte si pohodlné ubytování s polopenzí v rodinném penzionu Rendez vous v historickém centru města Valtice. Připravené jsou pro Vás komfortně zařízené pokoje s vlastní koupelnou.
Penzion Rendez vous
Ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi - dětské hřiště,  zapůjčení postýlek
Komfortní ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi včetně zapůjčení dětských postýlek zajišťuje Penzion u Fousáče na Znojemsku. Pro děti provozujeme sportovní hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi.
Penzion U Fousáče