Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Ubytování penzion Družina Janovice u Rýmařova Jeseníky, letní dovolená i zimní sporty
Náš penzion Družina se nachází v klidném prostředí podhůří Jeseníků v Janovicích u Rýmařova a je vhodný pro milovníky přírody a výletů.
Šumavský penzion, Ubytování v apartmánech
Rodinný penzion v srdci Šumavy. Klidné ubytování pro celou rodinu v Apartmánech Lipka. Nádherná šumavská příroda, turistické i cykloturistické trasy, památky i lyžování.
Apartmány Lipka
Moderní penzion mezi Orlickými horami a Jeseníky
Luxusní penzion s dvěma apartmány v krásné horské přírodě, nadstandardně vybavené apartmány rodinného penzionu, ubytování pro rodiny, přátele a známé, letní i zimní dovolená v našem penzionu Terezka.
Penzion Terezka
K Penzion Brno cenově dostupné ubytování, ZOO Brno, přehrada, Masarykův okruh – Grand Prix
V našem penzionu Vám nabízíme ubytování za dobrou cenu, v blízkosti centra Brna pro rodinnou dovolenou či pracovní cestu.
Stylový Barešův ranč s ubytováním a restaurací Lužec nad Cidlinou
Součástí Barešova ranče je rybník Jaroušek, ustájení poníků a koní a výběh chovu farmové zvěře, kde uvidíte bizony, jeleny evropské, daňky nebo muflony.
Ubytovací služby a pronájem nemovitostí Přerov, celoroční ubytování, pronájem školících místností
Ubytovací služby a pronájem nemovitostí Přerov, možnost celoročního ubytování, pronájem školících místností, pronájem kanceláří v Přerově.
Penzion Na Radosti Slavětín nad Metují, ubytování v blízkosti jelení farmy
Náš penzion leží v malebném kraji Boženy Němcové a Aloise Jiráska ve východních Čechách. Najdete ho v malé vesnici Slavětín nad Metují.
Ubytování na Bublavě v Krušných horách, klidná i sportovní dovolená, zahrada a bazén
Ubytování na Bublavě pro vaší zimní i letní dovolenou, ideální pro sportovně zaměřené skupiny - lyžování, snowboarding, turistika, cyklistika, jízda na koni, ale také pro klidnou dovolenou.
Pension Pod sýpkou Lomnice, bezbariérové ubytování, restaurace s letní zahrádkou, bazén, sauna
Rádi Vás ubytujeme ve 2,3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením. Je k dispozici také společná kuchyňka a samozřejmostí je prostorné parkoviště v areálu.
Znojemský Penzion - Ubytování Znojmo, bezbariérový apartmán, Znojemské Vinobraní, slavnost piva
Náš rodinný penzion Znojemský Penzion je situovaný na okraji města Znojma jen 10 min od historického centra, ubytování v apartmánech, jeden bezbariérový.
Penzion Hradec s pohostinstvím a turistickou ubytovnou Plzeň, pokoje a apartmány, wi-fi zdarma
Rádi Vás ubytujeme v našem penzionu, jehož součástí je i turistická ubytovna. Penzion se nachází v obci Hradec nedaleko měst Stod a Holýšov v regionu Plzeň.
Restaurace penzion Griltour Protivanov, bohatá nabídka jídel a nápojů, příjemné ubytování
Nabízíme ubytování v penzionu GrilTour pro Vaší letní i zimní dovolenou, turistiku i cykloturistiku, navštivte zajímavá a krásná místa v okolí Protivanova.
Brautfergerův dvůr, ubytování v apartmánech, agroturistika Klášterec
Brautfergerův dvůr v Klášterci na Šumavě je vytvořen pro agroturistiku v srdci šumavské přírody, ubytování v luxusních apartmánech.
Penzion restaurace Vorař Týn nad Vltavou, ubytování ve 3 stylových pokojích kousek od centra
Nabízíme ubytování přímo u řeky Vltavy, posezení v naší restauraci s krbem nebo na terase s výhledem na řeku.
Nezapomenutelný penzion s jedinečnou horskou atmosférou
Horský penzion uprostřed Jeseníků, pohodlné ubytovaní v několika pokojích s vlastním zázemím, možnost parkingu u chaty s úschovnou kol, strategické místo s nespočtem míst k vidění – Penzion Eliška.
Ubytování pro turisty, rodinnou dovolenou i jednotlivce v Českých Budějovicích
Krásná jihočeská příroda, historické památky a turistická oblast Vás láká k návštěvě zajímavého kraje. Přijďte se ubytovat do Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích.
Ubytování v Jizerkách za příznivé ceny
Ubytování v krásné přírodě Jizerských hor, letní i zimní dovolená v plně vybaveném penzionu s kapacitou pěti pokojů a dvaceti ubytovacími místy s vlastním sociálním zařízením a společnou kuchyní.
Dovolená s dětmi - Strnadovský mlýn - ideální místo pro rodinu s krásnou okolní přírodou
Plánujete dovolenou s dětmi i s těmi nejmenšími? Nevíte, kam se vydat s dětmi, ale třeba také bez dětí? Poradíme vám, kam vyrazit!
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Cenově dostupné ubytování v jihočeské přírodě
Ekonomicky dostupné ubytování dvacet minut od Českých Budějovic, čisté a domácí prostředí oblíbeného penzionu s krásnou zahrádkou, zázemím pro děti, wi-fi a úschovnou kol – to je Penzion U Lesa.
Soukromé a rodinné oslavy s pohoštěním ve vinném sklepě s možností ubytování
Uspořádejte soukromou nebo rodinnou oslavu v Penzionu a vinném sklepě Moravská oáza ve Valticích. Zajistíme pro Vás pohoštění, cimbálovou muziku i ubytování v našem penzionu.
Pobyt v soukromí ve vinařské oblasti s možností vinařské turistiky a výletů po okolí
Vychutnejte si pobyt v soukromí v příjemném stylovém prostředí v ubytování U Bystřických v Bořeticích s možností vinařské turistiky i návštěvy zajímavých turistických cílů.
Levné ubytování v penzionu u Brna - krátkodobé i dlouhodobé pobyty
Společnost KORAL s.r.o. poskytuje levné ubytování v penzionu v Tišnově u Brna. Domluvit je možné krátkodobé i dlouhodobé pobyty. Vhodné pro firmy, rodinnou dovolenou i soukromé oslavy.
Horská chata Skácelka Rokytnice nad Jizerou, ubytování pro lyžaře a pro pěší turistiku
Malý rodinný penzion přímo uprostřed lyžařského areálu Horní Domky v Rokytnici nad Jizerou.
Penzion Jana Hübnerová Albrechtice v Jizerských horách, ubytování v malém a velkém penzionu
Penzion Jana Hübnerová nabízí moderní ubytování s polopenzí v Jizerských horách blízko horského střediska a sjezdovek.
Penzion a restaurace Valeš Borovany, plně vybavené pokoje, domácí speciality, ubytování se zvířaty
Nabízíme příjemné ubytování i se zvířaty v našem Penzionu a restauraci Valeš v Borovanech, wifi, půjčovna kol, venkovní zahrádka.