Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Levné ubytování pro cyklisty s úschovnou kol, kuchyňkou
Pohodlné a finančně nenáročné ubytování na Pálavě - to je Turistická ubytovna Nové Mlýny. Poskytujeme levné ubytování s úschovnou kol a kuchyňkou pro cyklisty a cykloturisty.
Pension v klidné lokalitě s televizí, satelitem a bezplatným připojením k Wifi na každém pokoji
Veškerý komfort pro své hosty zajišťuje Pension Markéta v Mikulově. Poskytuje ubytování v penzionu v klidné lokalitě, a také televizi, satelit a bezplatné připojení k wifi na každém pokoji.
Jiří Šída Pension Markéta
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína vám poskytne Hotel Kraví hora Bořetice****. Vína vybíráme se zkušeným sommelierem přímo u zdejších vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Romantický pobytový balíček pro zamilované s wellness procedurami a soukromou vířivkou
Romantika pro zamilované – to je pobytový balíček ve wellness hotelu na Pálavě s romantickou večeří, vstupem do soukromé vířivky a wellness procedurami.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Teambuilding a firemní akce, školení a konference v Jeseníkách - ubytování ve wellness hotelu
Teambuilding, školení a konference vám zajistí Wellness hotel Holzberg v Jeseníkách. Hotel je oblíben pro ubytování a pořádání firemních akcí v krásném prostředí nedaleko Karlovy studánky.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Romantické svatby na míru v Telči
Krásnou romantickou svatbu na míru pro Vás v Telči zorganizuje Hotel Antoň. Prožijte své jedinečné a výjimečné okamžiky v našem hotelu.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Penzion H&P Petříkov - ubytování se stravou v malebném prostředí hor Jeseníků
Penzion H&P Petříkov leží nedaleko města Jeseník v krásné horské oblasti, kde na Vás čeká pohodlné ubytování, skvělé jídlo a čistá horská příroda.
Sportovní areál, sportovní hřiště, Sportareál Satalice, hotel, ubytování, relax
Sportovní areál Praha - Satalice poskytuje svým návštěvníkům využití volného času. V areálu se lze také pohodlně ubytovat.
Příjemné ubytování v Jizerských horách, Chata Olympia
Horská chata Olympia nabízí ubytování v Jizerských horách v obci Josefův Důl části Dolní Maxov. Ubytování ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánu.
Jakostní vína podle kolekce nebo barvy – široký výběr toho nejlepšího
Velký výběr bílých, červených a růžových vín roztříděných do gastro kolekce, kolekce velké a speciální a výtečnou chuť přináší Vinařství a penzion Červinka z Pálavy.
Vinařství a penzion Červinka
Penzion Sokol, ubytování Paseky nad Jizerou, cykloturistika, turistika, lyžování
Penzion Sokol v Pasekách nad Jizerou nabízí příjemné ubytování vhodné pro rodiny s dětmi, školy v přírodě, lyžařské kurzy a soustředění.
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, vodních radovánek a poznávání pro dva, rodiny i seniory
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, poznávání, vodních radovánek, ale i dobrého jídla, vhodné pro rodiny, páry i seniory, zažijete v Hotel Slunce Aquacentrum s.r.o. v Rýmařově.
Sportovní soustředění v Jeseníkách ve wellness hotelu s restaurací a sportovišti
Ideální prostor pro sportovní soustředění v Jeseníkách poskytuje Wellness hotel Holzberg s restaurací a sportovišti nedaleko Andělské hory a Bruntálu. Ať už děláte kterýkoli sport, přijeďte k nám.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových pokojích s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením
Ideálním místem pro rekreaci rodin nebo skupiny přátel je Pension Markéta v Mikulově. Ubytovat se můžete ve dvou nebo třílůžkových pokojích s možností přistýlky, které mají vlastní sociální zařízení.
Jiří Šída Pension Markéta
Levné ubytování v obci Obecnice, okres Příbram
Penzion Leona poskytuje levné ubytování v obci Obecnice, nedaleko okresního města Příbram. Ubytování ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích.
Turistická ubytovna Nové Mlýny – cenově výhodné ubytování pro nenáročné turisty na Pálavě
Pokud jste nenáročnými turisty a hledáte cenově výhodné ubytování na pár nocí v okolí Pálavy, zarezervujte si termín pobytu v Turistické ubytovně Nové Mlýny.
Ubytování pro rodiny s dětmi – rodinné pokoje a apartmány
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi v rodinných pokojích a apartmánech nabízí v Telči v hotel Antoň. K dispozici máme také dětské postýlky.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování s vinným sklípkem Zaječí
Hledáte ubytování na jižní Moravě? Chcete se ubytovat nad vinným sklípkem v jihomoravské obci Zaječí? Vinařství Herůfek Zaječí nabízí služby vinného sklepa s ubytováním „U Herůfků“. Nabízíme ubytování v útulně zařízených pokojích přímo v areálu sklepa. Ubytování nad sklepem: -kapacita 14 osob -pokoje mají nový nábytek a jsou rozděleny ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Jarňáky s Lubošem! - Jarní prázdniny na Viktorce v Peci pod Sněžkou: termín od 12.března 2023 do 19.března 2023
Vážení rodiče a děti, jako již poněkolikáté pořádáme v období jarních prázdnin od 12.března 2023 do 19.března 2023 zimní pobytový tábor na horách - Jarňáky s Lubošem!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Velikonoční víkend s volným vstupem do wellness centra od 7. do 10.dubna 2023 na Hotelu Kraví hora****
Vychutnejte si odpočinek během Velikonoc s volným vstupem do wellness centra od 7. do 10.dubna 2023. Velikonoční pobytový balíček si pro Vás připravil Hotel Kraví hora**** v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Staročeská, italská, mexická, japonská kuchyně Žďár nad Sázavou
ubytování, restaurace, stravování, orientální i česká kuchyně, hotel, hotelová vinárna, dětské i bezmasé pokrmy, sklářská huť, Privat wellness
Restaurace a hotel U Hrocha
Zimní rodinná dovolená na lyžích v Jeseníkách poblíž Lázní Karlova Studánka a Malé Morávky
Přírodu, relax a pohodlí vám zajistí Wellness hotel Holzberg v Jeseníkách poblíž Lázní Karlova Studánka a Malé Morávky - užijte si zimní rodinnou dovolenou na lyžích nebo při procházkách.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Ubytování u sjezdovky na úpatí Ještědu v apartmánech, Liberec
Apartmány Úpatí Ještědu nabízí klidné ubytování u sjezdovky na úpatí Ještědu. Ubytování v apartmánech pro 2 až 6 osob v Liberci.
Svatební hostiny s ubytováním pro novomanžele i svatebčany v hotelu
Tím pravým místem pro konání svatební hosty s možností ubytování novomanželů a všech svatebčanů na jednom místě je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč