Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Penzion, ubytování se sportovním vyžitím - tenisový kurt, ping pong, badminton, v blízkosti aqualandu Moravia
Penzion U Fousáče, ubytování v blízkosti aqualandu Moravia, nabízí svým hostům sportovní vyžití. K dispozici je tenisový kurt, ping pong, badminton. U nás najdete spoustu možností jak si zasportovat.
Penzion U Fousáče
Vinný sklep Bořetice jižní Morava - řízené degustace s vinařem
Zpestřete si ubytování na jižní Moravě řízenou degustací vín s vinařem. Uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor v Hotelu Kraví Hora**** v Bořeticích je vám k dispozici vinný sklep.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Stravování a ubytování vhodné pro skupiny lidí v historickém jádru Telče
Pokud sháníte vhodné místo pro ubytování a stravování větších skupinek lidí přímo v historickém jádru města Telč, navštivte Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Uspořádání firemní akce ve Valticích - posezení pro větší skupiny, teambuilding
Posezení pro větší skupiny lidí včetně kompletního servisu zajišťuje Penzion a vinný sklep Moravský sommelier z Lednice. Uspořádejte teambuilding nebo jinou firemní akci v pohodovém prostředí.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Pronájem konferenčních prostor – teambuilding, jednání, firemní setkání a školení na klíč
Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli sestaví pro kolegy a obchodní partnery teambuilding, jednání, firemní školení či setkání na klíč. Zajistíme občerstvení, technické vybavení i kulturní program.
Zážitkový minigolf pro děti a dospělé a ubytování v rodinném hotelu
Bohaté volnočasové vyžití pro dospělé a děti poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Ubytujte se v rodinném hotelu a vyzkoušejte náš natur minigolf, kde zažijete krásné chvíle.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování v pensionu s úschovnou kol a motocyklů, parkováním vedle pensionu
Pension Markéta v Mikulově poskytuje ubytování s úschovnou kol a motocyklů. Naši hosté mají také možnost parkovat automobily přímo vedle našeho pensionu.
Jiří Šída Pension Markéta
Bohaté sportovní vyžití v rodinném hotelu - kurt s umělým povrchem pro tenis, nohejbal
Přijďte si užít pobyt v srdci Vysočiny a ubytujte se v našem rodinném Hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde poskytujeme bohaté sportovní vyžití, jako je minigolf či tenisový kurt s umělým povrchem.
Restaurace a hotel U Hrocha
Restaurace - mezinárodní kuchyně, pizza, denní menu, letní a zimní zahrada
Restaurace a penzion U nádraží nabízí mezinárodní kuchyni, pizzu, tři druhy denního menu, letní a zimní zahradu či možnost uspořádání oslavy nebo svatby.
Restaurace a penzion U nádraží
Pobytové relaxační a víkendové balíčky – ubytování ve stylových pokojích vhodné pro rodiny s dětmi
Ideálním místem pro odpočinek nebo příjemně strávené dny s dětmi je Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli, který poskytuje relaxační, víkendové i rodinné pobytové balíčky s ubytováním ve stylových pokojích.
Firemní akce, konference, ubytování a stravování v našem hotelu
Pokud sháníte pro své kolegy či obchodní partnery místo určené pro firemní akce nebo konference s možností ubytování a stravování, srdečně Vás zveme do Hotelu Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování pro teambuildingové, skupinové, firemní akce, konference - prostory pro školení, cvičení
Komfortní ubytování pro firemní, teambuildingové, skupinové akce a konference poskytuje wellness hotel Holzberg v Jeseníkách. Využijte naše prostory a vybavení pro školení i cvičení.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Wellness Hotel Kurdějov, Jihomoravský kraj
Wellness pobyt plný dobrého vína, ale také odpočinku ve finské nebo parní sauně, perličkové lázni a také zábavy u bowlingu pro své hosty zajistí Hotel Kurdějov a.s.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Golf Hotel Austerlitz, moderní ubytování, restaurace, cateringové služby, Slavkov u Brna
Golf Hotel Austerlitz nabízí ubytování v pokojích nebo apartmánu, stravování v hotelové restauraci, možnost cateringových služeb i využití dětského interiérového hřiště.
Penzion s venkovním bazénem a relaxační zónou s přístupem pro hosty zdarma
Dokonalý relax po náročném dni během vaší dovolené si užijete v penzionu U Fousáče v Hraběticích na Znojemsku. Hosté mají zdarma přístup do venkovního bazénu a relaxační zóny.
Penzion U Fousáče
Hotel Šumava - Vaše oáza klidu a relaxace pro perfektní letní dovolenou
Vychutnejte si nezapomenutelnou letní dovolenou v Hotelu Šumava v historickém Vyšším Brodě, kde vás čeká komfortní ubytování a výborná restaurace.
Hotel Šumava
Prožijte aktivní dovolenou s rodinou v nádherné přírodě Malé Skály!
Nabízíme speciální pobytové balíčky plné zážitků pro rodiny, které si chtějí užít aktivní dovolenou v malebném prostředí Malé Skály.
Penzion s kuchyňkou, posezením na terase s výhledem na zámek a Svatý Kopeček Mikulov
V Pensionu Markéta v Mikulově si můžete vychutnat snídani, oběd či večeři na jídelní terase s výhledem na zámek a Svatý Kopeček. Součástí penzionu je i plně vybavení kuchyně k přípravě pokrmů.
Jiří Šída Pension Markéta
Komfortní ubytování v Jeseníkách ve wellness hotelu s vyhlášenou restaurací
Přijďte si odpočinout do wellness hotelu Holzberg v Jeseníkách nedaleko Malé Morávky a Karlovy Studánky. Užijte si relax, komfortní ubytování a ochutnejte zvěřinové speciality ve vyhlášené restauraci.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Wellness centrum s masážemi v Dolních Věstonicích- pobytové balíčky v hotelu
Relax a odpočinek si vychutnáte v Rodinném wellness hotelu U Langrů v Dolních Věstonicích. Poskytujeme výhodné pobytové balíčky se vstupem do našeho wellness centra s masážemi.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Svatby a svatební hostiny v hotelu včetně cateringu i ubytování pro svatební hosty a novomanžele
Oslavte Váš svatební den v Hotelu Zlatá Hvězda v Litomyšli. Připravíme a sestavíme svatební hostinu, postaráme se o catering i svatební dort, cukroví a také ubytování pro novomanžele i svatební hosty.
Ubytování v Penzionu Stará škola v Klínech - ideální dovolená pro rodiny s dětmi v srdci Krušných hor
Užijte si ideální dovolenou v Krušných horách a ubytujte se v moderně zařízených pokojích Penzionu Stará škola v Klínech.
Penzion Stará škola stylové ubytování v Krušných horách
Zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi s neomezeným vstupem do aquacentra
Zažijte skvělou rodinou dovolenou v prostředí krásné jesenické přírody v Hotelu Slunce Aquacentrum. Pro rodiny s dětmi máme připraveny zvýhodněné pobyty s neomezeným vstupem do aquacentra.