Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Romantická dovolená či víkendový pobyt  - ubytování nejen pro mladé páry a rodiny
Ubytování v apartmánu nejen pro zamilované mladé páry a rodiny v centru Mikulova poskytuje společnost Kníže Ferdinand Apartments, která zajistí romantickou dovolenou či víkendový pobyt.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Penzion Gulliver nabízí skvělou dovolenou pro rodiny s dětmi - dětské hřiště, bazén
Penzion Gulliver nabízí v Mikulově ubytování v apartmánech. Hosté mohou využít dětské hřiště, pískoviště, houpačky a bazén. K ochlazení letních veder poslouží vodní dílo s vodopádem a brouzdaliště.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Silvestrovský pobyt 2022, pobytový balíček - hotel Kraví hora Bořetice
Užijte si silvestrovský pobyt a s ním i poslední dny roku 2022 v hotelu Kraví hora Bořetice. Využijte nabídky zvýhodněných pobytových balíčků.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Rozšíření možnosti ubytování ve Vinařském domě – komfortní a moderní apartmány s kuchyní
Připravené rozšíření ubytování v komfortních a moderních apartmánech od října 2023 mají ve Vinařském domě ve Znojmě. Apartmán má vybavené 2 ložnice, obývák a kuchyňskou linku.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Ubytování s krytým osvětleným bazénem – možnost nočního koupání v horách
Spojení krásné přírody Orlických hor s nočním koupáním v krytém osvětleném bazénu přináší Chalupa Sněženka poskytující ubytování až pro 16 osob.
Chalupa Sněženka
Poznávání krás Jižní Moravy na kole – cykloturistika s ubytováním v penzionu s vinným sklípkem
Cykloturistika napříč vinařským krajem s ubytováním v penzionu s úschovnou kol a vinným sklípkem. Penzion Rendezvous ve Valticích je ideálním výchozím bodem pro poznávání prosluněné Jižní Moravy.
Penzion Rendez vous
Příjemné ubytování ve Valticích, komfortní pokoje, vinný sklep, snídaně a večeře na terase
Příjemné ubytování v Penzionu Moravský sommelier Valtice na Jižní Moravě. Relaxace v komfortních pokojích, soukromé parkoviště, vinný sklep i možnost snídaně či večeře na venkovní terase.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Ubytování se sportovním zázemím a možností výletů – dokonalé umístění penzionu v Mikulově
Nádherné apartmány v krásné krajině Mikulova má společnost Apartmány Gulliver, která poskytuje ubytování se sportovním zázemím, tartanovým hřištěm a bohatým výběrem výletů v blízkém okolí.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Svatby na klíč s ubytováním pro svatebčany, cateringem, zajištěním hudby a svatební koordinátorkou
Kompletní servis pro pořádání větších i menších svateb poskytuje Hotel Kurdějov na Jižní Moravě. Pro Váš svatební den zajistíme ubytování, svatební hostinu, catering, muziku i svatební koordinátorku.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Cykloturistka, dovolená na kolech – pobyt v apartmánech s úschovnou kol
Poznávejte krásy vinařské oblasti na kole – užijte si cykloturistiku a dovolenou na kolech s ubytováním v komfortních apartmánech s úschovnou kol v Penzionu u Fousáče v Hraběticích na Znojemsku.
Penzion U Fousáče
Kvalitně vybavené školící prostory pro pořádání školení
Hotel Antoň poskytuje ubytování v Telči s možností pořádání firemních akcí, konferencí či školení. Disponuje se 3 školícími prostory, které jsou vybaveny dataprojektorem, plátnem, flipcharty.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Penzion rodinného typu – ubytování pro invalidy v pokoji s bezbariérovým přístupem
Penzion rodinného typu – Pension Jordán v Lednici na Moravě umožňuje i pobyt invalidů, vozíčkářů v pokoji s bezbariérovým přístupem.
Pension Jordán
Pobyt v apartmánech s nevšední architekturou vybavených soukromou garáží
Opilé sklepy v Pavlovicích na Jižní Moravě poskytují nejen ubytování v apartmánech s nevšední architekturou, ale i parkování zdarma v soukromé garáži přímo u apartmánu.
Opilé sklepy
Ubytování v historickém centru města Znojmo - pivovar, vinařství a apartmán
Plánujete-li cestu do Znojma, doporučujeme ubytování v apartmánu Vinařského domu. Apartmán je ideálním místem pro ty, kteří chtějí poznat historické památky Znojma, ochutnat místní speciality a vína.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Hotel Antoň  poskytuje ubytování v historickém jádru města Telč s bezbariérovým přístupem
Hledáte-li ubytování na klidném a přitom perfektně dostupném místě v Telči s bezbariérovým přístupem, Hotel Antoň bude pro Vás tím správným řešením.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Svatomartinské degustační menu v hotelu Kurdějov
Hotel Kurdějov vás srdečně zve do hotelové restaurace na Svatomartinské degustační menu. Pochutnejte si na svátečním jídle v prostředí vinic v Hustopečích, necelých 30 minut jízdy od Brna.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pobytové balíčky, ubytování Jižní Morava, wellness hotely
Hledáte relaxaci, oddych, wellness pobyt? Přijeďte do ráje vína na jižní Moravu a prožijte krásnou dovolenou mezi vinicemi, moravským folklorem i ozvěnami středověku. Wellness Hotel Kurdějov nabízí celkem 54 pokojů vysoké kvality. Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkové. Nachází se zde i tři apartmány v hotelové části ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Wellness hotel, luxusní ubytování, Beskydy resort, relaxace, sauna, bazén, venkovní jezera, masáže
Hotel Ondrášův dvůr nabízí komfortní ubytování v krásném prostředí. Užijte si relaxaci a zábavu v srdci Beskyd!
Hotel Ondrášův dvůr
Penzion – ubytování se soukromým parkovištěm, venkovním posezením a grilem
Penzion u Fousáče představuje soukromé ubytování, které kromě parkování na uzavřeném parkovišti u penzionu poskytuje hostům možnost využít venkovní posezení na zahradě včetně grilu.
Penzion U Fousáče
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s degustací, občerstvením a ubytováním
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s ubytováním přímo v penzionu zajišťuje penzion a vinný sklep Moravský Sommeliér. U nás si vychutnáte řízenou degustací vína s rautem a cimbálovou muzikou.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Hotel Trim – více než jen ubytování v Pardubicích: bowling a konference v jednom!
Hotel Trim v Pardubicích nabízí nejen komfortní ubytování, ale také možnosti pro bowling, konference a svatby, vše pod jednou střechou.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Relaxační pobyt v hotelu s wellness centrem – masáže, vířivka, finská sauna, skotská sprcha
Privátní wellness, luxusní ubytování , masáže, finská sauna, vířivka a mnohé další – dopřejte si klid a odpočine v rámci pobytu v Hotelu AVANTI s vlastním wellness centrem v centru Brna.
Hotel AVANTI****
Luxusní ubytování v apartmánech v centru Mikulova s výhledem na zámek
Kníže Ferdinand Apartments poskytuje luxusní ubytování v penzionu v centru jihomoravského Mikulova. Můžete se těšit na moderní prostorné apartmány s terasou a výhledem na zámek Mikulov.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Horská chalupa s dětským hřištěm a lanovkou a venkovním posezením s ohništěm
Na horské chalupě Sněženka v Orlických horách si užije dovolenou celá rodina. Děti si užijí spoustu zábavy na dětském hřišti a lanovce, dospělí si mohou odpočinout na venkovním posezením s ohništěm.
Chalupa Sněženka
Zakupte voucher na ubytování na vrcholu Lysé hory v krásné horské chatě Emila Zátopka
Chata Emil Zátopek-Maraton na vrcholu Lysé Hory v Beskydech je ideálním místem pro klidnou dovolenou i pro aktivní sportovce. Zakupte u nás finanční voucher a obdarujte své blízké příjemným zážitkem.
Chata Emil Zátopek - Maraton ubytování Lysá Hora Beskydy