Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Ubytování v blízkosti letiště Václava Havla v moderním hotelu FBA spol. s.r.o.
Společnost FBA spol. s.r.o. provozuje hotel, který se nachází v blízkosti letiště Václava Havla a nabízí ubytování v Praze-Ruzyni.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Prožijte Váš firemní teambuilding v hotelu na Moravě
Hledáte-li ideální místo pro Váš firemní teambuilding, tak hotel Holzberg v Jeseníkách je ta správná volba. Budete nadšeni z komfortního ubytování, stylové restaurace a hlavně z wellness a sportovišť.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Kongresové centrum, školící středisko Kurdějov
Hledáte konferenční centrum na jižní Moravě, vhodný hotel se školícím střediskem v okolí obce Kurdějov? Pak navštivte Hotel Kurdějov a.s. Je to Kongresový hotel, kongresové a školící středisko pro Brno a okolí. Poskytujeme prostory pro meetingy, různá školení a prezentace, kongresy, akce pro zaměstnance, firemní a sportovní turnaje. Hotel ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pohodlné přespání na letišti Praha - ubytování v bezprostřední blízkosti letiště
Hledáte praktické a pohodlné ubytování v blízkosti letiště Václava Havla v Praze? Přijďte si k nám přespávat před brzkým odletem nebo po pozdním návratu z dovolené či služební cesty.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Hotel s parkováním pro ubytované zdarma, s nabíjecí stanicí pro elektromobily
Čtyřhvězdičkový Hotel AVANTI v Brně poskytne parkování zdarma pro ubytované, nabíjecí stanici pro elektromobily i luxus v podobně wellness a relaxace. Ideální kombinace, kterou si opravdu zasloužíte!
Hotel AVANTI****
Prožijte Váš firemní teambuilding v hotelu na Moravě
Hledáte-li ideální místo pro Váš firemní teambuilding, tak hotel Holzberg v Jeseníkách je ta správná volba. Budete nadšeni z komfortního ubytování, stylové restaurace a hlavně z wellness a sportovišť.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Dárkový poukaz na pobyt v Opilých sklepech – apartmány s vlastním vinným sklípkem
Darujte svým blízkým nebo známým výjimečný zážitek. Věnujte jim dárkový poukaz pro pobyt v Opilých sklepech ve Velkých Pavlovicích – apartmánech s nevšední architekturou a vlastním vinným sklepem.
Opilé sklepy
Penzion pro cyklisty v Mikulově - moderní ubytování i úschovna kol
Penzion Kardinál v Mikulově je ideálním ubytováním pro cyklisty. Naše moderní a nově zrekonstruované pokoje Vám dopřejí dostatek odpočinku po dlouhém cyklovýletu. K dispozici máme i úschovnu kol.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Odpočinkový gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem pro pány v příjemném prostředí
Pro všechny pány, kteří si chtějí odpočinout od práce či rodiny připravili ve Rodinném wellness hotelu u Langrů gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem ve vinařské oblasti Dolní Věstonice.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Vinný sklep s ubytováním jižní Morava
Degustací vína ve vinném sklípku včetně ubytování na jižní Moravě pokskytuje Vinařství Herůfek ze zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Apartmán v horské poloroubence pro 4 osoby s venkovním bazénem a dětským hřištěm
Pokud plánujete vyrazit na dovolenou nejen s Vašimi dětmi, ale i příteli, zarezervujte si poloroubenou chalupu Sněženka v Orlických horách. Soukromí vaší rodině poskytne apartmán pro 4 osoby.
Chalupa Sněženka
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Hotel, ubytování, wellness, masáž, sauna, vířivka, solárium, bazén, restaurace, firemní akce
Relax centrum Kolštejn, s.r.o. nabízí nejen komfortní ubytování ve stylových pokojích, ale pestrou škálu wellness zařízení, včetně bazénu, masáží a mnoho dalšího.
Relax centrum Kolštejn, s.r.o.
Romantický pobytový balíček ve čtyřhvězdičkovém hotelu nedaleko centra Brna
Dopřejte sobě a své drahé polovičce zasloužený odpočinek. Objednejte si pobytový balíček Romantic ve čtyřhvězdičkovém hotelu AVANTI s wellness nedaleko centra města Brna.
Hotel AVANTI****
Příjemné posezení a  řízené degustace vína ve vinném sklepě – výběr až z 80 vzorků vín
Příjemné posezení s řízenou degustací vína zažijete ve vinném sklípku penzionu Rendezvous ve Valticích. K ochutnání si můžete vybrat z až 80 vzorků různých druhů vín i víno přímo od majitele.
Penzion Rendez vous
Konferenční centrum Jihomoravský kraj
Hledáte konferenční centrum v Jihomoravském kraji? Potřebujete najít a pronajmout si konferenční prostory na jižní Moravě? Hotel Kurdějov a.s. nabízí komplexní služby konferenčního a relaxačního centra. Nabízíme úplnou péčí pro firemní a kongresové akce nejrůznějšího typu pro návštěvníky regionu jižní Moravy. Náš Hotel Kurdějov spojuje ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Ubytování v plnohodnotně vybaveném rekreačním domku až pro 12 osob s vlastní kuchyní
Ubytování v soukromí pro skupinu až 12 lidí v blízkosti Znojma poskytuje rekreační domek Penzionu u Fousáče. Pro hosty máme k dispozici plnohodnotně vybavený rekreační dům s vlastní kuchyní.
Penzion U Fousáče
Kníže Ferdinand Apartments nabízí pobyty pro dospělé a starší děti
Kníže Ferdinand Apartments sídlí v historické budově s devíti apartmány, které jsou bohatě vybaveny a poskytují nádherný výhled na Mikulov. Klidný pobyt pro dospělé a děti starší 12ilet.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Romantické ubytování v centru Mikulova s výhledem na zámek
Penzion Kardinál v centru Mikulova je jako stvořený pro romantické ubytování a příjemně strávenou dovolenou. Ubytujte se v pokoji s výhledem na barokní zámek Mikulov - rezervujte si ubytování včas.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Svatební hostina na míru - uspořádaní hostiny, množstevní sleva na ubytování a svatební apartmán
Uspořádejte svatební hostinu v prostorách hotelu IBERIA v centru Opavy, kde vše zorganizujeme podle Vašich představ a navíc u nás dostanete množstevní slevu na ubytování a apartmán pro novomanželé.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Klimatizovaný plně vybavený apartmán až pro 4 osoby v blízkosti valtického zámku
Pokud hledáte ubytování apartmánového typu v blízkosti valtického zámku, centra města, obchodů i restaurací, zarezervujte si Apartmán Valérie, kde se pohodlně ubytují až čtyři osoby.
Penzion U Vlků Valtice
Pořádání firemních akcí, seminářů, rodinných oslav s ubytováním v Lednici na Moravě
Uspořádejte firemní akci, seminář nebo rodinnou oslavu s ubytováním v Lednici na Moravě v příjemném prostředí penzionu Jordán, který poskytuje ubytování s posezením ve vinném sklípku.
Pension Jordán
Pivní Hotel, pivní lázně, pivovar Zlatá kráva, pivo, wellness, Nepomuk
Pivní Hotel v Nepomuku vám nabízí jedinečný zážitek spojením stylového ubytování a pivních lázní.
Pivní hotel
Romantický valentýnský pobyt ve Valticích s degustací vín a specialitami domácí zabijačky
Oslavte svátek zamilovaných se svou drahou polovičkou v romantickém prostředí Penzionu Siesta ve Valticích. Užijete si víkendový pobyt s degustací moravského vína a specialitami domácí zabijačky.
Penzion Siesta
Akční zimní balíčky v Hotelu Kristián – brána k vaší šumavské pohádce
Připravte se na nezapomenutelný zimní únik do klidného náručí Šumavy, kde Hotel Kristián otevírá dveře k nekonečným zimním radovánkám.