Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Pobytové balíčky na míru – romantické pro dva, zážitkové balíčky nebo teambuildingové akce
Bohatý výběr pobytových balíčku v krásném prostředí Mikulova má zrenovovaný Penzion Mlýn Sedlec. Jedná se o romantické pro dva, zážitkové nebo ubytování pro teambuildingové akce.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Ubytování v apartmánech s letní zahradou a vlastním vinným sklípkem v srdci Slovácka
Pokud hledáte ubytování přímo v centru Slovácka, zarezervujte si některý z apartmánů Penzionu Petrov, jehož součástí je i letní zahrada nebo možnost degustace ve vlastním vinném sklípku.
Penzion Petrov
Moderní ubytování ve vinařství vhodné pro rodinné dovolené
Moderní ubytování ve vinařství vhodné pro rodiny s dětmi, ale také milovníky cyklistiky a dobrého vína, poskytuje rodinné vinařství Víno Fabián
Víno Fabián Vinařství a ubytování Čejkovice
Pobyt v penzionu v prostorných pokojích s TV, Wifi a satelitními programy
Užijte si se svou rodinou nebo přáteli pobyt v prostorných pokojích Pensionu Kiwi v Mikulově. Hosté mají na každém pokoji televizi se satelitními programy a Wifi připojení zdarma.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Dlouhodobé ubytování v útulné chalupě na horách - dostatek soukromí, kapacita až 16 osob
Příjemnou dovolenou s dostatkem soukromí strávíte v útulné Chalupě Sněženka ve Sněžné. Zarezervujte si dlouhodobé ubytování v Orlických horách s kapacitou až 16 osob.
Chalupa Sněženka
Vinařská turistika se soukromým ubytováním v komfortním penzionu poblíž vinařské stezky
Navštivte jednu z nejvýznamnějších vinařských oblastí, a ubytujte se v komfortním penzionu U Fousáče, který poskytuje dostatek soukromí a je ideálním výchozím bodem pro vinařskou turistiku.
Penzion U Fousáče
Odpočinek a pohodlí s ubytováním v penzionu se snídaní a bazénem
Ubytování nejen při dovolené se snídaní formou švédských stolů a bazénem pro osvěžení Vám umožní Penzion Siesta s.r.o. ve Valticích.
Penzion Siesta
Hotel Kristián: jarní pobyty na Šumavě – kde příroda ožívá a komfort oslňuje
Buďte letošní rok o krok napřed a rezervujte si již nyní jarní pobyt na Šumavě za tu nejlepší cenu! Užijte si jedno z nejkrásnějších období v roce, kdy příroda ožívá a slunce hřeje do tváře.
Pořádání akcí a oslav s vínem a útulným ubytováním – malebná krajina nedaleko Mikulova
Na pořádání akcí a zajišťování oslav a svateb s výborným vínem a útulným ubytováním v malebné krajině nedaleko Mikulova se zaměřuje nově zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Degustace vína formou večerního tréninkového kempu s ubytováním
Degustaci vína formou večerního tréninkového kempu organizuje na jižní Moravě vinařství Petr Bíza v Čejkovicích. Pro účastníky degustace navíc zajistíme i ubytování v našem penzionu.
Vinařství Petr Bíza
Privátní wellness, sauna, bowling, kulečník, koloběžky - zábava pro hosty i zájemce z okolí
Hotel Vyhlídka Pozlovice - relax a zábava v jednom. Privátní wellness, bowling, kulečník, billiard, koloběžky aj. aktivity pro ubytované hosty i zájemce z okolí Luhačovic, Slavičína, Uherského Brodu.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Užijte si rodinnou dovolenou na Moravě s komfortním ubytováním v hotelu s wellness
Rodinný pobytový balíček Family s polopenzí na dvě noci v luxusních pokojích s možností navštívit wellness zdarma poskytuje Hotel AVANTI v Brně. Navíc dostanete hodiny bowlingu.
Hotel AVANTI****
Netradiční dovolená - ubytování v apartmánech se zajímavou architekturou
Netradiční dovolenou na Jižní Moravě prožijete v Opilých sklepech ve Velkých Pavlovicích. Ubytujte se v jednom z našich apartmánů se zajímavou architekturou a vlastním vinným sklípkem.
Opilé sklepy
Školení, teambuilding, konference, firemní večírky a akce - wellness hotel v Dolních Věstonicích
To pravé místo na Pálavě pro uspořádání školení, teambuildingu, konferencí a firemních večírků a akcí je Wellness rodinný hotel U Langrů v Dolních Věstonicích.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Hotel v humanitním a kulturním městě Opava v podhůří Jeseníků
Hotel IBERIA*** v humanitním a kulturním městě v podhůří Jeseníků vám dopřeje příjemný pobyt v čistém a krásném prostředí včetně restaurace, kde si pochutnají děti i dospělý.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Volné apartmány v penzionu Zaječí - ubytování přímo ve vinařství
V Penzionu Herůfek Zaječí poskytujeme ubytování až pro 30 osob. Apartmány jsou přímo ve vinařství, nad naším sklepem.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Pobyt v apartmánech v příjemném prostředí rodinného pensionu pro 4 až 5 osob s uzamykatelnou kolárnou
Pension Jordán v Lednici na Moravě poskytuje ubytování v apartmánech pro 4 až 5 osob. Hosté mají navíc k dispozici uzamykatelnou kolárnu.
Pension Jordán
Firemní, společenské akce na míru Valtice - vinárna vinný sklep jižní Morava
Navštivte stylovou vinárnu a vinný sklípek penzionu Rendezvous ve Valticích jižní Moravě, kde můžete prožít společenské či firemní akce na míru s řízenou degustací vín a skvělým občerstvením.
Penzion Rendez vous
Hotel pro firmy se školícími prostory, konference, kongresový sál
Hotel pro firmy se školícími prostory,vybavení pro školení, konference, kongresový sál, pohodlné a komfortní ubytování u firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. na jižní Moravě.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Penzion Moravský sommelier ve Valticích - cykloturistika, výlety na jižní Moravě
Penzion Moravský sommeliér ve Valticích poskytuje komfortní ubytování v penzionu s úschovnou kol. Ideální volba pro ty, kteří preferují cykloturistiku a výlety po jižní Moravě na kole.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Nově zrekonstruovaný penzion přímo u zámku Mikulov - ubytování v pokojích i apartmánech
Nově zrekonstruovaný Penzion Kardinál poskytne jedinečné ubytování bezprostředně pod zámkem v pokojích i apartmánech. U nás budete mít krásy Mikulova na dosah ruky.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Ubytování u Mikulova se stylovou restaurací – bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín
Ubytování u Mikulova s restaurací vařící moderní i klasickou kuchyni, která má bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín, poskytuje zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Výhodné ubytování a wellness pobyty – dovolená snů za přijatelné ceny
V České republice je mnoho skvělých míst, kde si můžete užít vysněnou dovolenou nebo wellness pobyt. Pokud hledáte výhodné ubytování nebo relaxační pobyt, navštivte vyhledávací portál eUbytko.cz.
eUbytko Ubytovací portál
Rodinný Penzion a Villa Kiwi v Mikulově u Pálavy – luxusní ubytování pro celou rodinu
Luxusní ubytování pro celou rodinu během rodinné dovolené na Pálavě zajišťuje Pension a Villa Kiwi v Mikulově. Vychutnejte si společné chvíle s rodinou v moderních apartmánech a prostorných pokojích.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Týdenní ubytování ve stylové a nově zrekonstruované roubence v horské oblasti
Týdenní pobyt pro celou Vaši rodinu si můžete zarezervovat v zrekonstruované a komfortně vybavené roubence Chalupa Sněženka v Orlických horách.
Chalupa Sněženka