Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Dovolená na Slovácku s výlety do přírody i za památkami
Slovácko s možností výletů do přírody i za památkami je ideálním místem pro vaši dovolenou. Komfortní ubytování během vaší dovolené přímo v srdci Slovácka Vám poskytne Penzion Petrov.
Penzion Petrov
Luxusní ubytování v apartmánech s klimatizací – prostředí vinohradů s výhledem na Mikulov
Luxusní ubytování v moderních apartmánech s klimatizací uprostřed přírodního prostředí vinohradů s výhledem nejen na Mikulov zajišťují Mušlovské vinohrady, které mají také bezplatné parkování.
Mušlovské vinohrady Luxusní ubytování pod Pálavou
Penzion s úschovnou kol, garáží a parkováním na soukromém, kamerou hlídaném parkovišti
Vydejte se na dovolenou na Pálavu a oblasti Mikulova spolu s jízdními koly. Pension a Vila Kiwi v Mikulově má k dispozici úschovnu kol a parkování v garáži a na soukromém parkovišti hlídaném kamerou.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Wellness hotel  - příjemné ubytování pro rodinné dovolené i firemní akce
Příjemné a komfortní ubytování pro rodinné dovolené i firemní akce poskytuje wellness hotel Avanti v Brně.
Hotel AVANTI****
Pobyt v Kurovickém lomu - ubytování, luxusní apartmány s vlastní terasou a přednášková místnost pro firemní akce
Pobyt v Kurovickém lomu znamená luxusní ubytování v apartmánech s terasou - nedaleko Zlína. Je to krásné místo pro páry. Ideální i pro firemní akce, protože máme k dispozici i přednáškovou místnost.
Kurovický lom
Ubytování v autokempu na břehu Lipna, kousek od šumavských lesů
Objevte autokemp U Kukačků, váš únik od všedního dne do srdce Šumavy. Ubytování pro každého, od chat po mobilní domky, v ideálním prostředí pro relaxaci i aktivní dovolenou.
Kemp u Kukačků a Penzion DaJa
Dámská jízda Bořetice jižní Morava - wellness pobyt, sauna, masáže
Vezměte kamarádku a přijeďte si užít dámskou jízdu v Hotelu Kraví hora Bořetice na jižní Moravě. Během wellness pobytu, masáží a saunování si odpočinete a budete mít čas jen na sebe.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Firemní a společenské akce, školení, teambuilding i konference – klidné, domácí a přírodní prostředí
Na pořádání firemních a společenských akcí, školení, teambuilding i konference se v klidném, domácím a přírodním prostředí v okolí Mikulova a na Pálavě zaměřuje Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Levné ubytování pro turisty a cyklisty v penzionu v centru Břeclavi
Penzion-kavárna-badminton U Splavu zajišťuje příjemné a zároveň cenově příznivé ubytování pro turisty a cyklisty v centru Břeclavi.
Vyhledávací portál s ubytováním napříč celou ČR v hotelech, penzionech, apartmánech, chatách a chalupách
Širokou škálu ubytovacích zařízení napříč celou ČR najdete na ubytovacím portálu eUbytko. Pomůžeme Vám najít nejlepší ubytování pro Vaši dovolenou v hotelech, penzionech, apartmánech i chalupách.
eUbytko Ubytovací portál
Family friendly hotel pro rodinnou dovolenou, se zázemím pro děti
Hotel Vyhlídka Luhačovice patří mezi Family friendly hotely. Zarezervujte si u nás rodinný pokoj pro nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků, najdete zde zázemí pro děti i relax pro rodiče.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Sportovní soustředění a wellness pobyt v Jeseníkách pro hokejové i fotbalové týmy
Využijte pro své sportovní soustředění hokejových nebo fotbalových týmů hotel Holzberg v Jeseníkách - čeká na vás wellness, pohodlné ubytování i stylová restaurace včetně širokého sportovního vyžití.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Api centrum v Kurovickém lomu - apiterapie, skupinové prohlídky pro školy i veřejnost
Kurovický lom je přírodní památka nedaleko Zlína i Kroměříže. Nově je otevřeno API centrum, kde se věnujeme apiterapii. Pořádáme prohlídky pro školy i veřejnost, můžete vyzkoušet léčivý úlový vzduch.
Kurovický lom
Luxusní, kongresový hotel v centru Brna – ideální pro konference a služební cesty
Naplánujte si svou služební cestu či konferenci v luxusním, čtyřhvězdičkovém, kongresovém Hotelu AVANTI v centru Brna s neomezeným wellness na střeše.
Hotel AVANTI****
Svatba ve stodole nebo na louce – nezapomenutelné prostředí Pálavy
Na realizaci svateb v nezapomenutelném prostředí Pálavy s možností výběru mezi stodolou a loukou a zajištění komplexních služeb včetně ubytování a cateringu se zaměřuje společnost Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Ubytování pro cyklosturisty v penzionu s úschovnou kol
Penzion-kavárna-badminton U Splavu poskytuje pro cykloturisty komfortní ubytování v centru Břeclavi s možností uložení jízdních kol do úschovny.
Skupinové akce, oslavy a firemní teambuildingy ve vinohradě s bohatým doprovodným programem
Poznejte se svými kolegy kouzlo vinohradu. Skupinové akce, oslavy a firemní teambuildingy spojené s degustací vína a zábavným programem uprostřed vinic včetně ubytování zajistí Hotel Kurdějov.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pobytové balíčky s degustací vína a polopenzí ve vinařském kraji
Vinařské pobytové balíčky nejen pro dvě osoby ve vinařském kraji poskytuje Penzion Rendez vous ve Valticích. Zajišťujeme vinařský a degustační pobyt se snídaní nebo polopenzí.
Penzion Rendez vous
Vyhlášená restaurace na Moravě Vás zve na gastro zážitek
Hotel Holzberg v Jeseníkách Vás zve do své vyhlášené restaurace. Můžete si pochutnat na tradiční české kuchyni i na vynikajících zvěřinových specialitách. Gurmánský zážitek právě pro Vás.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Plně vybavené apartmány nejen pro rodiny s dětmi – ubytování v historickém městě Mikulov
Plně vybavené apartmány s vlastním sociálním zařízením vhodné k ubytování nejen pro rodiny s dětmi, ale i zamilované páry v historickém městě Mikulov má k dispozici moderní Penzion KARDINÁL.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Komfortně vybavený konferenční sál – pronájem prostor pro firemní školení, pracovní jednání, výběrová řízení a semináře
V hotelu IBERIA v centru Opavy naleznete kongresové centrum pro firemní školení, pracovní jednání, výběrová řízení, semináře a jiné firemní akce. Kvalitní služby pro Vaše zaměstnance i klienty.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Ubytování v pensionu rodinného typu  - příjemné prostředí, celoroční provoz
Komfortní ubytování rodinného typu s celoročním provozem poskytuje Pension Jordán z Lednice nad Moravě. Zajistěte si pobyt v příjemném prostředí a objevujte zajímavosti v okolí.
Pension Jordán
Velikonoční pobytový balíček - víkendový pobyt na jižní Moravě
Přivítejte jaro velikonočním víkendovým pobytem v mikroregionu Modré hory. Prožijte velikonoční víkend v resortu Kraví hora na jižní Moravě. Využijte cenově výhodný velikonoční pobytový balíček.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Romantický valentýnský pobytový balíček pro zamilované ve wellness hotelu
Prožijte nezapomenutelné chvíle se svou drahou polovičkou v Relax Pension Schönwald, který nabízí pro všechny zamilované valentýnský wellness pobyt plný odpočinku a dobrého jídla.
Relax Pension Schönwald
Pobytové balíčky na míru – romantické pro dva, zážitkové balíčky nebo teambuildingové akce
Bohatý výběr pobytových balíčku v krásném prostředí Mikulova má zrenovovaný Penzion Mlýn Sedlec. Jedná se o romantické pro dva, zážitkové nebo ubytování pro teambuildingové akce.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava