Cestovní kancelář GLOBTOUR

Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Zážitkové pobyty – výroba foukaného skla pod dohledem skláře
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Tratě pro běžkaře a příznivce lyžování - oblíbené ubytování
Vyberte si komfortní ubytování na Vysočině, kde si výtečně odpočinete po běžkách i lyžování. Neváhejte si zarezervovat svůj termín v Hotelu a restauraci U Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Jarní prázdniny na Vysočině – pobyty pro rodiny s dětmi
Jarní prázdniny se blíží, vyražte na rodinnou dovolenou na Vysočinu. Restaurace a hotel U Hrocha ve Škrdlovicích je báječným místem pro pobyt rodin s dětmi.
Restaurace a hotel U Hrocha
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Výukové salonky vhodné pro firemní školení a semináře včetně ubytování
Firemní školení a semináře můžete pořádat v příjemné prostředí Hotelu Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě a disponuje třemi výukovými salonky a celkem 34 útulnými pokoji pro ubytování.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Rekondiční víkendové a týdenní pobyty, rekreace pro seniory na Vysočině
V krásném prostředí Vysočiny a Žďárských vrchů naleznete Hotel Pavla, který poskytuje rekondiční víkendové a týdenní pobyty a organizované skupinové rekreace pro seniory za velmi příznivé ceny.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Silvestr 2017 - silvestrovská oslava a čtyř denní pobyt v příjemném prostředí Hotelu Pavla
Hotel Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě v obci Vlachovice, Vás srdečně zve na silvestrovský čtyř denní pobyt se snídaní a zábavou.
Ubytování pro firmy, firemní školení a akce Žďár nad Sázavou
firemní akce, ubytování, rodinné pobyty, tenisový kurt, kuželky, sklářská huť, wellness, hotel, bezbariérové ubytování, infrasauna, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování pro manažery, hotel v centru Žďár nad Sázvou
Uzavřený salonek pro 15 osob, vlastní parkoviště, ubytování pro firmy a manažery, možnost pořádání školení, seminářů i svateb. Hotel v centru města.
Ubytování pro firmy, firemní šolení, levné ubytování Ždár nad Sázavou
levné ubytování v centru Žďáru nad Sázavou, ubytování pro firmy, salonek pro firemní školení, celodenní stravování, hotel na Vysočině
Svatby a svatební hostiny Žďár nad Sázavou
levné ubytování na Vysočině, vlastní parkoviště v areálu, manažerské a firemní akce, prostory pro pořádání svateb, oslav narozenin, firemních školení
E- SHOP cestovní kanceláře Orbita CZ spol. s r.o.
Cestovní kancelář Orbita CZ spol. s r.o. nabízí poznávací zájezdy po celé Evropě pro kolektivy ze škol, institucí a firem, včetně zajištění odborných exkurzí. Organizuje jednodenní i vícedenní zájezdy pro jednotlivce. Zájemci si mohou rezervovat vybraný zájezd prostřednictvím e-shopu.
Dovolená s dětmi s ubytováním, hrad Pernštejn, cykloturistika Žďárské vrchy
Chystáte se na dovolenou s dětmi na Vysočinu do Žďárských vrchů? Penzion Sykovec nabízí levné a příjemné ubytování. K ubytování nabízíme jedno až pětilůžkové pokoje a čtyřlůžkové apartmány se samostatnou kuchyňskou linkou a sociálním zařízením. K dispozici je dětské hřiště, sportoviště, volejbal, možnost koupání v rybníku Sykovec na vlastní ...