Cestovní kancelář GLOBTOUR

Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Firemní akce pořádané v kongresové centrum s bowlingem
Firemní akce pořádané v kongresovém centru s bowlingem, školení, kongresy, semináře, kongresové sály to vše v Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Vánoční firemní večírky v příjemném prostředí hotelu Tři Věžičky - bowling, masáže, pivní lázně
Prožijte příjemné vánoční chvíle s svými kolegy v Hotelu Tři Věžičky, který nabízí menší i větší prostory pro firemní večírky. Součástí hotelu je kromě skvělé restaurace i bowling nebo pivní lázně.
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Firemní školení, kongresy - wellness hotel, ubytování
Pokud hledáte vhodné místo pro pořádání firemních školení a kongresů s ubytováním a stravováním, pak se obraťte na wellness hotel Tři Věžičky v Jihlavě.
Kongresy, školení, firemní akce, semináře
Vhodné prostory pro pořádání kongresů, seminářů, školení a firemních akcí naleznete v areálu Hotelu a restaurantu Tři Věžičky. Hotel se nachází v Jihlavě, nedaleko dálnice D1.
Ubytování v hotelu na Vysočině, pořádání kongresů a školení
Pokud sháníte ubytování na Vysočině vsaďte na Hotel a restaurant Tři Věžičky nacházející se v Jihlavě v blízkosti dálnice D1. Hotel je vhodný pro pořádání kongresů a školení.
Firemní akce, školení, kongresy, semináře i vánoční večírky
Vhodné prostory pro konání firemních akcí, školení, kongresů, seminářů a vánočních večírků poskytuje luxusní Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Vánoční a novoroční firemní akce, večírky
Pokud se ohlížíte po vhodném místě pro konání vánočních či novoročních firemních akcí a večírků, pak jste na správném místě. Oslavte je v příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Výhodné pobytové balíčky - Jihlava, Vysočina
Hotel - Restaurant Tři Věžičky ve Stříteži nabízí nyní výhodné pobytové balíčky. Náš hotel rodinného typu najdete na hlavním tahu Jihlava - Havlíčkův Brod. Skládá se ze tří budov. Disponuje restaurací se salonkem, hotelovou částí, bowlingem s kongresovými prostory. Ubytování poskytujeme celkově v 74 pokojích, a máme k dispozici také dva ...
Wellness, masáže, pivní lázně - hotel Jihlava, Vysočina
Hotel - Restaurant Tři Věžičky najdete ve městě Střítež na Vysočině. Hotel kromě ubytování nabízí také wellness služby, masáže a pivní lázně. V hotelu můžete využívat saunu, vířivou vanu, hydromasážní koupel, a můžete si také dopřát pivní lázně. Zkuste pivní koupel, která je o teplotě 37 °C. Voda, ve které se budete koupat, má různé přísady – ...
Svatba, svatební hostina Jihlava, Vysočina
Hotel - Restaurant Tři Věžičky sídlící na Vysočině nabízí kromě ubytování také možnosti konání svateb, stavební hostiny. Svatební obřad: zajistíme svatební obřad ve venkovním altánku, při hezkém počasí i v trávě, zapůjčíme červený koberec, židle se slavnostními potahy i výzdobu, oddávajícího zajistí matrika Dobronín. Svatební hostina: -salonek ...
Firemní akce, teambuilding, eventy, gastronomický servis - Jihlava,Vysočina D1
Firemní akce, teambuilding, eventy - Jihlava, Vysočina D1 poskytuje rodinný hotel Tři Věžičky. K dispozici salónky, kongresový sál až pro 150 osob.
Organizace svateb Jihlava, oddavky pod širým nebem, svatební hostina, svatební obřad
Kompletní organizaci svateb, oddavky, svatební obřady pod širým nebem a následnou svatební hostinu zajistí Hotel Tři Věžičky.
Hotel, firemní akce, školení, kongresy, semináře Vysočina, D1
Konferenční a kongresové služby, salonky, školící místnosti. Umíme pro Vás připravit školení, seminář, prezentace, obchodní sezení, ale také i svatby, večírky a jiné v hotelu Tři Věžičky.
Rodinný penzion, ubytování Vysočina
Penzion DENA, najdete přímo v centru Jihlavy. Poskytneme Vám příjemné ubytování v moderním stylu. Součástí našeho penzionu je parkoviště, které je hlídáno kamerovým systémem. K dispozici je připojení na internet, WIFI. Kavárna – cukrárna s vlastní výrobou zákusků a dortů, letní předzahrádka s dětským pískovištěm, pro děti koutek i horolezecká ...
Penzion, ubytování, rodinné pobyty Jihlava
Penzion DENA, se nachází přímo v srdci Jihlavy. Penzion poskytuje ubytování v moderním a příjemném penzionu. Součástí je parkoviště, které je hlídáno kamerovým systémem. V objektu je připojení na internet, WIFI. Nabízíme i kavárnu – cukrárnu s vlastní výrobou zákusků a dortů, letní předzahrádku s pískovištěm pro děti, dětský koutek i horolezeckou ...
Sládkem na jeden den-pobytový balíček
Sládkem na jeden den-pobytový balíček. Splňte si sen a buďte na jeden den sládkem v Radničním minipivovaru v Jihlavě. Uvidíte celý proces výroby piva, ale také se ho naučíte vařit sami! Celou dobu budete při různých činnostech v rámci vaření piva pravou rukou zkušeného sládka. Vyzkoušíte si, jak probíhá šrotování sladu, vystírka, chmelovar, ...
Ubytování, rodinné pobyty Vysočina
Penzion DENA, se nachází v Jihlavě, a nabízí Vám ubytování v moderním a příjemném penzionu s hlídaným parkovištěm pomocí kamerového systému. V objektu je připojení na internet, WIFI. Penzion má kavárnu – cukrárnu s výrobou zákusků a dortů, letní předzahrádku s pískovištěm pro děti, dětský koutek a horolezeckou stěnu. Ubytování je vhodné jak pro ...
Kongresy,školení, firemní ubytování v Jihlavě
Kongresy,školení, firemní ubytování v Jihlavě. Hotel je postaven v historických budovách bývalého dominikánského kláštera. K dispozici parkoviště s garážemi, sauna, fitness centrum, půjčovna kol, součástí hotelu je galerie výtvarného umění. V hotelové restauraci nabízíme velký výběr z jídelního lístku. Nabídka pokojů: Standart 30 ...
Vánoční a novoroční firemní akce,večírky,kick off, školení, - Jihlava, Vysočina D1
Vánoční a novoroční firemní akce a večírky, kick off, využití kongresového sálu, salónky ideální na školení Vám poskytne Hotel Tři Věžičky.