Cestovní kancelář GLOBTOUR

Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Vinná koupel, romantika na zámku, vinné relaxační balíčky Ostrava
Navštivte náš hotel Zámek Zábřeh, s.r.o., nově nabízíme: - zámecké vinné koupele - relaxační balíčky, víkendové pobyty, vinná romantika na zámku: - zámecké vinné koupele - vinná olejová koupel v dřevěné kádi s peelingem z hroznovými zrníčky a k tomu jemná masáž těla hroznovým olejem - dokonalé soukromí a péče v prostředí renesančního ...
Ubytování, hotel Ostrava
Hotel Nikolas Ostrava nabízí: - komfortně vybavené pokoje (jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje, apartmány, možnost přistýlky) - restaurace, vinárna - parkoviště u hotelu.
Dovolená, last moment, cestovní kancelář, Ostrava
Naše cestovní kancelář Vám nabízí celoroční dovolené: - Chorvatsko - Itálie - Slovensko - Rakousko - Česká republika - poznávací zájezdy.
Ubytování v hotelu, hotel Ostrava
Nabízíme ubytování v apartmánech (apartmány): - jednolůžkové - dvoulůžkové - třílůžkové. Vlastní sociální zařízení, TV-SAT, internet, vlastní parkoviště. Možnost přistýlky. Hotel se nachází 10min. pěšky od centra Ostravy. V blízkosti je ostravský hrad, ZOO, výstaviště Černá louka.
Hotel, ubytování Ostrava
Nabízíme ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu: - 185 dvoulůžkových pokojů (součástí je sociální zařízení, televize, satelit, bezdrátový internet, telefon, minibar, bezpečnostní schránka) - v ceně ubytování je welness, posilovna, sauna, vířivá vana - restaurace s možností celodenního stravování - parkoviště u hotelu. Pořádání kuchařských ...
Lyžařská sezona 2010/2011 začala
V Alpách už je sněhu dost!! V italských střediscích napadlo místy až 2 metry sněhu. Passo Tonale - 150cm (Presena 400cm), Madonna di Campiglio 170cm, Livigno 160 cm. Klidně vyražte za prvním sněhem už před Vánoci. První letošní LAST MINUTE nabídky jsou tu! Lyžování v Itálii a v Rakousku již od neuvěřitelných 2.890 Kč za 7 nocí včetně skipasu ...
Wellness hotel ubytování Špindlerův Mlýn Ostrava Pardubice
Luxusní wellness hotel Harmony Vám nabízí: - příjemné a kvalitní ubytování - moderní kongresové prostory a prostory pro firemní akce včetně projekční techniky - wellness centrum včetně bazénu s whirlpoolem, sauny, masáží, solária - sportovní vyžití - stravování v bufetové restauraci, součástí je i denní a noční bar. Přijeďte do našeho ...
Zimní dovolená 2010/2011, lyžování Itálie, Rakousko
Na zimní dovolenou 2010/2011 máme pro Vás připravenou širokou nabídku pobytů a lyžování v italských a rakouských Alpách. Doprava: - vlastní, autobusová doprava. Ubytování: - apartmány, residence, hotely. Nabízíme lyžování a dovolenou ve střediscích, které představují pro turisty lyžařský ráj. Využíjte nabídku lyžování za zajímavé ceny.
Svatomartinské hody
Zveme Vás na Svatomartinské hody v termínu 11.-14.11.2010! Přijďte ochutnat husičku nadívanou jarním kuřátkem s nádivkou z husích jater a hub, dva druhy zelí a knedlíků. K huse dostanete ochutnat Svatomartinské víno dle výběru bílé, růžové, červené!