HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Designový hotel City.City, luxusní ubytování v centru města
Nově zrekonstruovaný designový hotel City.City Ostrava nabízí luxusní ubytování nedaleko centra města. Součástí hotelu je restaurace Loft - 1.gastropub v Ostravě.
Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Vyzkoušejte netradiční ubytování v hotelu v zámeckém stylu
Doslova pohádkové ubytování v pokojích hotelu v zámeckém stylu Vám na Ostravsku nabízí Zámek Zábřeh.
Penzion a ubytovna nejen pro firmy - v blízkosti rekreační a sportovní areál
O ubytování v Opavě se postará firma Krečmer - MOTORSPORT, která nabízí ubytovnu a penzion nejen pro firmy. V blízkosti areálu se nachází rekreační a sportovní areál.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Horský hotel s venkovním bazénem, ubytování, firemní i soukromé akce
Horský hotel Brans s.r.o. s venkovním vyhřívaným bazénem, wellness, hřištěm a restaurací, ubytování pro rodiny s dětmi, firemní i soukromé akce v CHKO Jeseník.
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Svatba na zámku a víkendové ubytování jako v pohádce
Proč mít svatbu jen jako ze zámku, když ji můžete mít na opravdovém a skutečně krásném zámku v Ostravě včetně víkendového ubytování. Čtyřhvězdičkový hotel a pivovar vás uchvátí svou autentičností.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.
Apartmány - větší pokoje s obývacím koutem pro dokonalé pohodlí v centru Opavy
Buďte v pohodlí i na cestách! Nechte se ubytovat v krásném apartmánu v hotelu IBERIA, který se nachází v centru města Opavy. Nabízíme větší pokoje s vlastním obývacím koutem.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Zvýhodněné pobyty pro seniory, pobyt v krásném čtyřhvězdičkovém Hotelu Gong zdarma
Pokud máte rádi romantické prostředí a hledáte komfortní ubytování, navštivte čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku, který mimo jiné poskytuje zvýhodněné pobyty pro seniory.
Vánoce, silvestr, silvestrovský pobyt na zámku s bohatým programem
Pokud nevíte jak si zpříjemnit Vánoce, nebo příchod Nového roku, tak je zde pro vás Zámek Zábřeh, který pro vás připravil pestrý a bohatý program na zámku. Užijte si silvestrovský pobyt na zámku.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Penzion nad stájí Jakartovice, ubytování a restaurace v Hrubém Jeseníku
Ubytování, restaurace, volnočasové aktivity nabízí Penzion nad stájí - Dalibor Tesař, v Jakartovicích v krásné přírodě Hrubého Jeseníku.
Romantika ve dvou na Ovečce - svatební cesta, oslava výročí i relaxace
Romantiku ve dvou si můžete plně užít v penzionu Ovečka, který se nachází v krásném prostředí Beskyd. Vydat se zde můžete na svatební cestu, oslavit výročí nebo si jen dopřát skvělou relaxaci.
Svatby a rodinné oslavy na Ovečce, akce na klíč v netradičním penzionu
Úžasné akce na klíč v netradičním penzionu Ovečka jsou tou nejlepší volbou, pokud chcete mít vše skvělé a bez problémů. Na Ovečce si můžete užít svatby i rodinné oslavy v příjemném prostředí Beskyd.
Ubytování přímo v centru Opavy - nejširší nabídka pokojů a cen
Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Nabízíme nejširší nabídku kategorií pokojů a cen s nádherným výhledem na centrum města Opavy.
Bezbariérový soukromý penzion - komfortní ubytování v centru města
Bezbariérový soukromý penzion Bocheta poskytuje svým zákazníkům komfortní ubytování v centru města Nového Jičína. V našem penzionu se budete cítit jako doma.
Autobusové poznávací zájezdy, aktivní dovolená - Vídeň, Polsko, Budapešť
Pestrou nabídku autobusových zájezdů a aktivní dovolené po Evropě zajišťuje Cestovní kancelář 3ČSAD. Navštivte s námi Vídeň, Polsko, Budapešť a jiné města a památky.